Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem szabad a sajtó, tehát mindent szabad

Pozsonyi Ádám

2021.07.19. 11:55

 

Na, hát ma reggel sem kellett kávé.

Minek? Ott a független sajtó. Elég a vérnyomás megemelésére. Elég ahhoz, hogy az embert kirángassa a tompaságból. Bár nem tudom, a „Bakker, de undorító ez a cikk és ez az újság!” felhördülés mennyire számít jól induló reggelnek.

Hogy min húztam fel magam? Figyeljenek, mesélek. Aki nem kávézott, kövesse a példámat. Ma legyünk takarékosak!

„Krisztina Rékának hívták, leszbikus volt, a lányom volt és öngyilkos lett!” Ez a címe a cikknek, mely az egyik libsi szennylap felületén jött le. Igazából nem is fontos, melyikén, maga a jelenség a lényeg. Hja, amikor a miniszterelnök úr az újságosnál bevásárolt a nem létező ellenzéki lapokból, az még kimaradt, hogy a telefonján beütögesse a neten mérgező felületeket. Mert ez mérgez. Maga a mocsok. A legalja.

„Egy olyan édesanya osztja meg tapasztalatait, akinek a gyermeke öngyilkos lett. Réka azért veszítette el a lányát, mert kicsit más volt. Krisztina a lányokat szerette, amit a környezete nem tudott elfogadni, ő pedig képtelen volt tovább tűrni a megaláztatást. Édesanyja most azon igyekszik, hogy több szülő ne veszíthesse el a gyermekét ugyanezért.”

Így indul a megható történet, majd megtudhatjuk, hogy korán észrevették, hogy „más”, amit ők toleráltak, elfogadtak és vállaltak – már egyes szavaknak is gusztustalan érzetet kölcsönöz a pc, és az ember már a szavaktól is irtózik, mint szegény szivárványtól –, de „a világ nem ilyen elfogadó. Nagyon sokszor bántották”.

Hogy hogyan?

„A legfinomabb és legáltalánosabb a »Te fiú vagy, vagy lány?« kérdés volt, de ennél sokkal durvább esetek is történtek vele. Rászálltak az iskolában, megverték, kiközösítették, gúnyt űztek belőle. A legdurvább az volt, amikor a hittantanára 45 percen keresztül folyamatosan őt nézve azt ecsetelte, hogy Hitler félmunkát végzett, mert az összes b*zit ki kellett volna irtani, gázkamrába zárni, és reméli, hogy visszajöhet még ez a kor. 5 év alatt annyiszor érte abúzus, megaláztatás, csalódás, hogy egy napon nem bírta tovább.”

Figyelik? Hittantanár. A hittan gonosz. A papok rosszak. A vallás és az egyház gonosz, rossz, fúj, ne szeresd! Rágjuk jól az olvasó szájába, ha esetleg még nem tartana itt a független sajtó pár évnyi olvasása után.

És azt se szeresd, aki támogatja! Ne szavazz a kormányra, mert Orbán a papok cimborája!

Mondjuk erre a hitleres sztorira nulla esély van, ez a tipikus kisujjból szopott, se tanú, se bizonyíték, életszaga semmi. „Engem gyíkká változtatott, de már elmúlt.”

„Csupán azért, mert a társadalom képtelen elviselni, hogyha valaki kicsit más.”

Ez voltaképp nem más, mint bűnbaknak megtenni a magyar társadalmat. És persze arcátlan hazugság. Mennyi gyereket csúfolnak, bántanak, aláznak, vernek az osztálytársai! Ez régen is így volt, például a szemüveg vagy a fogszabályzó miatt, amikor még, ugye, nem volt trendi. De kövérség vagy soványság, pattanás vagy akármi miatt is. Nem kell ehhez leszbikusság.

Aki nem tudta megvédeni magát, vagy nem volt, aki megvédje, mindig pórul járt. Nem az egyház, nem a papok, Orbán vagy a kirekesztés miatt, hanem mert ilyen az emberi természet.

Igen, az emberi természet olyan, hogy aljasságokra is képes, például egy kislány halálát felhasználni aktuálpolitikai uszításra.

Azt ne feszegessük, hogy azokban az országokban, ahol terjed a gendertéboly, hány magát átműttetett szerencsétlen lett öngyilkos forradalmi tette után.

„Vonat alá feküdt, mert nem bírta tovább. Kevés voltam, hogy megmentsem.” „Hirtelen lett egy rossz érzésem. Visszamentem a szobájába és láttam, hogy ott vannak az iratai, a cigis cuccai, a kulcsa, mindene az íróasztalán. Ekkor írtam a barátnőjének, aki elmondta, hogy összevesztek és a lányom úgy éjfél felé eljött.”

Összegezzük!

2018-ban történt. Most előszedik az érzékenyítő propaganda részeként. A kislány nem azért lett öngyilkos, mert leszbikus volt, nem azért, mert a társadalom nem elfogadó, hanem azért, mert összeveszett a barátnőjével. Szó nem esik a szülői felelősségről. A marha toleráns, LMBTQ-párti szülőknek eszükbe sem jutott, hogy a gyermeküket pszichológushoz vigyék, aki segíthetett volna neki a cikkből is egyértelműen kiderülő lelki problémáit feldolgozni, technikákat taníthatott volna neki, amelyekkel kordában tudta volna tartani a hiperérzékenységét.

Az egész előkapart sztori arra jó, hogy a kommentszekcióban lehessen fideszezni, orbánozni meg buzizni.

Mert az emberi természet ilyen. És ezek a nyomorultak tudják. Még szerencse, hogy nem is léteznek, mert nálunk nem szabad a sajtó, tehát mindent szabad.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére