Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nagy a baj: Kunhalmi Ágnes a legfelkészültebb baloldali

K. Gaál István

2021.12.15. 14:00

 

Tényleg döbbenetes, ami a baloldali kampányban zajlik, és egyelőre nehéz eldönteni, hogy az ember sírjon vagy nevessen, esetleg utóbbit fejlessze olyan magas szintre, hogy könnyezzen.

Itt van ugye ez a Márki-Zay Péter, aki saját tökéletességébe vetett hittel vágott neki a miniszterelnök-jelölti kampányának, és olyanokat tud mondani, hogy az ember eldobja az agyát. Előbb ugye jött azzal, hogy trágyával etetett gombák a kormánypártok támogatói, aztán előállt azzal, hogy a vidéki emberek ostobák, meg a rezsicsökkentés sem jó, és a minimálbér is tök felesleges.

Mindegyik külön-külön is egy kommunikációs mélypont, és az ember, aki bár vidéki, de nem ostoba, azt gondolná, hogy ezeknél már nincs lejjebb, ám egy békés kedd este mégis pofont ad a baloldali valóság.

Márki-Zay Péter kiment a parlament elé – be egyelőre még csak külön engedéllyel mehet –, felsorakoztatott maga mögé 106 szomorú szemű ellenzéki politikust, majd óriási bejelentést tett. Ő bizony eltörli azt a szabályt, amely szerint csak 30 napra jár az álláskeresési támogatás a munkanélkülieknek, és ha ő lesz a miniszterelnök, akkor ezt bizony jól felemelik 90 napra.

A baj az, hogy nincs is ilyen szabályozás, ugyanis jelenleg három hónapon keresztül folyósítják a támogatást a bajba jutott embereknek, tehát Márki-Zay Péter csak abban volt biztos, hogy valamit meg akar változtatni, azt már nem tudta, hogy mit. Mindegy, ismerjük őt, a lényeg: a nagyotmondás, a hangzatos szavak.

A bohózatnak ugyanakkor még nem volt vége, mert a műkedvelő politikust kisegítette Simon András sajtós, aki ugyanitt bejelentette, hogy természetesen a munkanélküliek jelenleg 90 napon át kapják a segélyt, így aztán ők ezt adandó alkalommal 180 napra módosítják.

Az ember itt már azt gondolta volna, hogy na, jól van, akkor csak sikerült kibogozni ezt a nem túl komoly csomót, de hirtelen megszólalt a háttérből Kunhalmi Ágnes: „270 napra!”

Márki-Zay Péter előbb csak annyit mondott, hogy „pardon”, majd hevesen bólogatott.

Szóval nagy a baj. Újabb jelét adta annak Márki-Zay, hogy csak beszél a levegőbe. Teljesen mindegy neki, hogy a szavai mögött van-e valami igazság, vagy nincs, csak mondja a magáét. Ha pedig Kunhalmi Ágnes – alias szovjet lány – a legfelkészültebb a brigádban, akkor ezt az egészet most kéne abbahagyni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére