Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Munkában a parlament – „ez nagyon brutál”

K. Gaál István

2022.05.10. 12:20

 

Ülésezett az Országgyűlés és állapítsuk meg, hogy a baloldali képviselők nem sokat vacakoltak. Gurmai „nagyon brutál” Zita, Fekete-Győr András és Torday Bence vitte a prímet.

Kezdjük a nagyon brutál Gurmai Zitával. Nem, nem ő maga brutál nagyon, hanem ezt mondta. Múlt pénteken nyilatkozta Orbán Viktor miniszterelnök a rádióban, hogy a tervezett olajembargó atombomba a magyar gazdaságra. Gurmai szerint ez a megfogalmazás „nagyon brutál”.

Lehet, de szerintem meg a 800 forintos benzinár az. És inkább a megfogalmazás legyen kemény, mint az üzemanyagok költsége.

 

No, de nem nagyon volt idő ezen rágódni, mert jött Torday Bence, a Párbeszéd (micsoda?) frakcióvezetője, aki tovább fokozta a humoros hangulatot, mert először közölte, hogy ők aztán 2 millió polgárt képviselnek, mert lényegében a szó szerint mérhetetlenül népszerű pártja kapta az összes ellenzékre leadott szavazatot. Itt azonban nem állt meg Torday, mert ők „azt a több millió polgártársat is képviselik, akik nem is voltak szavazni”.

Jó ez már tényleg olyan, mint amikor szegény vak ember nem akart átmenni a zebrán, de mégis átkényszerítették a lelkes pionírok. Mert egy dologban biztosak lehetünk: április 3-án a Párbeszédre nem szavazott senki. Ugyanis nem volt ilyen lehetőség, hiszen nevezett formáció nemcsak azért láthatatlan szemmel, mert nem szokott szerepelni a szavazólapon, hanem azért is észrevehetetlen, mert lényegében ez nemlétező gittegylet.

 

No, de aztán jött Fekete-Győr András, aki momentán a Momentum frakcióvezetője, de vélhetően hamarosan újra az elnöke lesz. Az álnok olimpiagyilkos gyorsan leszögezte, hogy szeretné, ha ismét tisztelni lehetne az Országgyűlést. Tudják, ez az az ember, aki közel állt ahhoz, hogy a botránypolitizálásról híres Hadházy Ákost bevegye a frakciójába. Meg ugye úgy egyáltalán ő az az ember, aki Gyurcsány Ferenc politikai gyermekének tekinthető. Továbbá óriási barátja és padtársa annak a Torday Bencének, akiről az előbb már szó volt és a párbeszédes képviselő nevéhez több botrányos parlamenti esemény is köthető. Valamint ugye annak a Jakab Péternek a koalíciós partnere is a Momentum, akinek a pártjában gyanúsan erőszakos cselekmények történtek.

Igaza van Gurmai képviselőasszonynak. Ez nagyon brutál. És minden Kövér László házelnök arcára van írva. (A kép Torday Bence felszólalása után készült.)

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére