Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Milyen mértékben manipulálja a transznemű lobbi a kiskorúakat?

Jog és Szabadság

2021.02.05. 13:36

14 évesen mindenkinek képesnek kell lennie arra, hogy évente (!) eldöntse, férfiként vagy nőként kíván szerepelni az anyakönyvi hivatal által vezetett nyilvántartásban.

 

Az ideológusok arra irányuló kísérlete, hogy teljesen felszabadítsák az embereket a biológiai kötöttségek alól, egyre furcsább formákat ölt – állítja Josef Kraus neves német pszichológus. A transzneműek mozgalma nemcsak azt akarja elérni, hogy a biológiai nemet nagy számban orvosilag manipulálják, hanem hogy azt törvényileg is megszüntesse, és „önkényes” választásra bízza.

Ez az új ideológia, hogy az ember nem férfiként vagy nőként születik, hanem a nevelés, a szocializáció és a nyelv révén válik férfivé vagy nővé, Kraus szerint Lenin 1917-ben született hírhedt gondolatát idézi fel: „új embert fogunk alkotni”.

Ebben az új rendszerben Kraus szerint a társadalmi nem a lényeges, nem a biológiai. Legalábbis ezt akarja a nemzetközi transznemű szövetség, az „IGLYO”. A műtéti és hormonális beavatkozások, mint például az emlő, a petefészek, a méh vagy a pénisz és a herék eltávolítása vagy amputálása, a termékenység elvesztése, a pubertásblokkolók használata, az egész életen át tartó masszív hormonadagolás apró elemként jelenik meg a kívánt úton. Az ilyen beavatkozásokat „demedikalizálni” kell. Ez nem jelent mást, mint hogy az illető semmit sem akar tudni az orvosi és pszichológiai kockázatokról és következményekről. Ez egyébként nem változtatja meg az érintett személy kromoszomális felépítését.

Úgy tűnik ráadásul, hogy ez az új tan egyben jövedelmező vállalkozás a genderklinikák és a biofarmáciai vállalatok számára: Martine Rothblatt, a „transznő”, a United Therapeutics gyógyszercég vezérigazgatója sokat keres a genderorvoslásból. Azok az emberek, akik nem hajlandók férfinak vagy nőnek nevezni magukat, egy olyan emberi faj úttörői, amelyet egyetlen szubsztrátum sem korlátoz. Van egy fejlődési vonal a transzneműtől a transzhumánig. (A transzhumanizmus az az ideológia, amely szerint az emberek technikai beavatkozások segítségével fizikailag, intellektuálisan és pszichológiailag teljes mértékben alakíthatók.)

Mindezek az aberrációk és zavartságok meghozzák a gyümölcsüket – mutat rá Kraus. Az elmúlt hét évben, még Németországban is, több mint ötszörösére nőtt azoknak a fiataloknak – különösen lányoknak – a száma, akiknek műtétileg megváltoztatták a nemét. Ismert pszichiáterek állítják ezt, hiszen nincsenek megbízható adatok. Becslések szerint Németországban több mint tíz klinika szakosodott transzneműséggel kapcsolatos beavatkozásokra, és évente körülbelül kétezer „nemváltoztatási műtét” folyik.

A transznemű lobbi szerint még a kiskorúaknak is képesnek kell lenniük arra, hogy az önrendelkezés jegyében megváltoztassák nemüket – orvosi jelentés és szülői beleegyezés nélkül. Némileg régebbi az a javaslat, hogy a szülők gyermekeiknek semleges neveket adjanak, hogy 14 évesen meghatározhassák saját nemüket.

Németországban a transznemű közösségnek már két pártja van: a „zöldek” (ez nem meglepő) és az FDP. Állítólag olyan óvodai létesítmények is léteznek, amelyek különböző segédanyagok segítségével becsapják a gyerekeket, azt állítva, hogy a férfiak is szülhetnek.

Azonban ez nemcsak a gyermekek megzavarásának, hanem bántalmazásának fogalmát is kimeríti. Csak remélni lehet, hogy szülők tízezrei a sarkukra állnak az ilyen manipulációkkal szemben. Elég, ha a német adózóknak több mint 200 professzori helyért kell fizetniük a „nemek közötti egyenlőség kutatásáért”.

Ez nem azt jelenti, hogy nincs olyan ember, aki „rossz testben” érzi magát, és identitását, életörömét csak műtét útján találhatja meg. De az ilyen irányultságnak nem szabad propagandát folytatnia, főleg nem kiskorúak körében. Vagy tévesen halljuk Lenin 1917-es szlogenjét: „Az új ember megalkottatott! – mutat rá Josef Kraus.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére