Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Miért nem utálják a haladók a muszlimokat?

Pozsonyi Ádám

2020.10.28. 12:00

A francia tanár lefejezése annyira döbbenetes tett volt – mint tudjuk, brutálisan kivégeztek késsel egy középiskolai tanárt egy Párizs melletti kisvárosban, és az elkövető Allah akbar! kiáltásokat hallatott –, hogy a haladó sajtó nem hallgathatta el a tragédiát. De valahogy nem látom a kellő felháborodást.

Nézem a politikusok nyilatkozatait, a cikkeket, kommenteket, és a libsik nem nagyon akarnak felháborodni. Értjük, hogy sűrűn kommentelni csak a hülyék szoktak, és a 444 kommentszekciója a pöcegödör alja, de nem arra gondolok, hogy világnézetileg/erkölcsileg miféle, hanem a logika terén meglévő hiányosságaira. Kapálódznak, hogy semmit ne kelljen elismerni. Például Kövér László mondata – A világ azé, aki teleszüli – kapcsán mindjárt az első hozzászólás a következő: „Nem, Lacikám! A világ azoké, akik megpróbálnak embernek maradni! Pontosabban: »Legnagyobb cél pedig, itt, e földi létben, ember lenni mindég, minden körülményben.«”

Atyaég, mi ez a halandzsa? Amikor a muszlim nő 10-12 gyereket szül Németországban, sokra mész az idézeteiddel.

A világ a gazdagoké. Az autóversenyen a gyorsabb autó győz. Azt a mosóport vesszük, amely jobban mos, és olcsóbb. Ha Géza nem adja vissza a kölcsönkért pénzt, többet nem adunk neki. Az élet ilyen. Igen, egy terület mindig azé lesz, aki belakja.

Szóval miért nem utálják ezek a muszlimokat? Ez a kérdés jár a fejemben. Pedig azt kéne tenniük. Ezek az emancipált, vallástalan, melegvédő, állatvédő, klímarettegő, genderhívő, elfogadás- és egyenlőségpárti, nőjogi, feminista és családon belüli erőszak ellenes alakok miért rajonganak értük?

Miért védenek körömszakadtáig egy patriarchális, xenofób, homofób, gyerekverő, gyerekcsonkító, nőverő, olykor -csonkító, gyerekházasság-párti, a nemi erőszak áldozatait hibáztató tömeget?

Egy válasz lehetséges mindössze.

Azért, mert védenek mindent, ami a fehér, európai értékrenddel ellentétes. Védenek mindent, ami szembemegy a saját földrészük kultúrájával.

Ha kiderülne, hogy a golf és a lecsó árt a fehér, európai kultúrának, rajonganának érte, és rögvest megalapítanák a „Golfozzunk lecsóevés közben” mozgalmat, és telehashtagelnék a Facebookot #frregolf, #freelecsó jelmondatokkal.

Ja, ha már Facebook.

„Pakisztán miniszterelnöke az iszlamofób tartalmak betiltását kéri a Facebooktól” – adja hírül a 444, majd így ír:

„Mindennek az az előzménye, hogy vasárnap a pakisztáni miniszterelnök az iszlám megtámadásával vádolta a francia elnököt, Emmanuel Macront, amiért a történelemtanár brutális lefejezése után azt mondta, hogy »az iszlamisták a jövőnket akarják, de mi nem adjuk fel a karikatúráinkat!«. Ez több közel-keleti országban is felháborodást váltott ki, Macron hiába állítja, hogy félremagyarázták a szavait, több francia termékre is bojkottot vetettek ki a Közel-Keleten.”

„Megváltoztatják a kultúránkat.” Ez természetesen rágalom. Miért avatkozna bele egyik kultúra a másik dolgaiba? Mikor történt ilyen? Miből gondolja bárki is, hogy az élet az harc, és a légüres tereket mindig kitölti. Persze nem mindegy, hogy ez vagy az tölti ki.

Közben nézem a 444 oldalát, és a kapcsolódó cikkek közt rögtön a legelső: „Több közel-keleti ország is bojkottálta a francia termékeket, miután Macron kiállt a Mohamed-karikatúrák mellett.”

Á, dehogy akarja megváltoztatni az iszlám Franciaország és Európa kultúráját. Fenéket. Pusztán nyomást gyakorol, hogy egyes itteni szokások – mint a pl. a szólásszabadság – megváltozzanak, és úgy alakuljanak, ahogy az nekik kedvező. Hogy az itteni viszonyok olyanok legyenek, ami az ő életterüknek, az ő szokásaiknak megfelelő. Mondhatjuk úgy is, hogy kényelmes. Ahol kényelmesebb élni, lakni, szaporodni, gyarapodni. Otthon lenni.

De miből gondolja bárki is, hogy ez megváltoztatás vagy terjeszkedés? Ugyan már, üldözési mánia.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Novák Katalin: A szükséget szenvedők mindig számíthatnak a magyarokra

Novák Katalin: A szükséget szenvedők mindig számíthatnak a magyarokra

„A szükséget szenvedők mindig számíthatnak a magyarokra, ezért jöttem ma Kijevbe és ezért támogatjuk a Gabona Ukrajnából elnevezésű kezdeményezést is” – mondta el Novák Katalin köztársasági elnök szombaton Kijevben, ahová Voldomir Zelenszkij ukrán elnök meghívására érkezett.

A 888 megmondja a tutit: Franciaország – Dánia

A 888 megmondja a tutit: Franciaország – Dánia

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Franciaország – Dánia.

Szijjártó ezúttal egy francia tévériportert lepett meg magyarvédő válaszaival

Szijjártó ezúttal egy francia tévériportert lepett meg magyarvédő válaszaival

Az igazságot mindig meg lehet védeni, még Párizsban is – Szijjártó Péter ezzel az üzenettel osztotta meg interjúját a Facebookon, amelyet a France 24 angol nyelvű francia televíziócsatorna Talking Europe című politikai műsorában adott.

Dollárbaloldal: így ömlött a pénz a Bajnai-cégekhez

A Nemzetbiztonsági Bizottság által szerdán nyilvánosságra hozott dokumentumok alapján egyértelmű, hogy a baloldali kampány központi „agya” a DatAdat-csoport volt. Ennél a cégnél találkozott a régi baloldali gárda és a külföldről érkezett pénz, valamint kampánytechnika. A most nyilvánosságra került adatok alapján kulcsszerep jutott a 2019-es önkormányzati választáson már bevetett, DK-közeli EzaLényeg nevű szélsőbaloldali lejárató portálnak is.

Novák Katalin megérkezett Ukrajnába

Novák Katalin megérkezett Ukrajnába

A köztársasági elnök Volodimir Zelenszkij ukrán elnök meghívására látogat az ukrán fővárosba.

„A magyarországi választásokba történő külföldi beavatkozásként értékelhetjük a baloldal botrányos kampányügyét”

„A magyarországi választásokba történő külföldi beavatkozásként értékelhetjük a baloldal botrányos kampányügyét”

A baloldal külföldi finanszírozásáról kérdezte a 888.hu ifj. Lomnici Zoltán, alkotmányjogászt, a Századvég Alapítvány jogi szakértőjét.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére