Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Miért nem utálják a haladók a muszlimokat?

Pozsonyi Ádám

2020.10.28. 12:00

A francia tanár lefejezése annyira döbbenetes tett volt – mint tudjuk, brutálisan kivégeztek késsel egy középiskolai tanárt egy Párizs melletti kisvárosban, és az elkövető Allah akbar! kiáltásokat hallatott –, hogy a haladó sajtó nem hallgathatta el a tragédiát. De valahogy nem látom a kellő felháborodást.

Nézem a politikusok nyilatkozatait, a cikkeket, kommenteket, és a libsik nem nagyon akarnak felháborodni. Értjük, hogy sűrűn kommentelni csak a hülyék szoktak, és a 444 kommentszekciója a pöcegödör alja, de nem arra gondolok, hogy világnézetileg/erkölcsileg miféle, hanem a logika terén meglévő hiányosságaira. Kapálódznak, hogy semmit ne kelljen elismerni. Például Kövér László mondata – A világ azé, aki teleszüli – kapcsán mindjárt az első hozzászólás a következő: „Nem, Lacikám! A világ azoké, akik megpróbálnak embernek maradni! Pontosabban: »Legnagyobb cél pedig, itt, e földi létben, ember lenni mindég, minden körülményben.«”

Atyaég, mi ez a halandzsa? Amikor a muszlim nő 10-12 gyereket szül Németországban, sokra mész az idézeteiddel.

A világ a gazdagoké. Az autóversenyen a gyorsabb autó győz. Azt a mosóport vesszük, amely jobban mos, és olcsóbb. Ha Géza nem adja vissza a kölcsönkért pénzt, többet nem adunk neki. Az élet ilyen. Igen, egy terület mindig azé lesz, aki belakja.

Szóval miért nem utálják ezek a muszlimokat? Ez a kérdés jár a fejemben. Pedig azt kéne tenniük. Ezek az emancipált, vallástalan, melegvédő, állatvédő, klímarettegő, genderhívő, elfogadás- és egyenlőségpárti, nőjogi, feminista és családon belüli erőszak ellenes alakok miért rajonganak értük?

Miért védenek körömszakadtáig egy patriarchális, xenofób, homofób, gyerekverő, gyerekcsonkító, nőverő, olykor -csonkító, gyerekházasság-párti, a nemi erőszak áldozatait hibáztató tömeget?

Egy válasz lehetséges mindössze.

Azért, mert védenek mindent, ami a fehér, európai értékrenddel ellentétes. Védenek mindent, ami szembemegy a saját földrészük kultúrájával.

Ha kiderülne, hogy a golf és a lecsó árt a fehér, európai kultúrának, rajonganának érte, és rögvest megalapítanák a „Golfozzunk lecsóevés közben” mozgalmat, és telehashtagelnék a Facebookot #frregolf, #freelecsó jelmondatokkal.

Ja, ha már Facebook.

„Pakisztán miniszterelnöke az iszlamofób tartalmak betiltását kéri a Facebooktól” – adja hírül a 444, majd így ír:

„Mindennek az az előzménye, hogy vasárnap a pakisztáni miniszterelnök az iszlám megtámadásával vádolta a francia elnököt, Emmanuel Macront, amiért a történelemtanár brutális lefejezése után azt mondta, hogy »az iszlamisták a jövőnket akarják, de mi nem adjuk fel a karikatúráinkat!«. Ez több közel-keleti országban is felháborodást váltott ki, Macron hiába állítja, hogy félremagyarázták a szavait, több francia termékre is bojkottot vetettek ki a Közel-Keleten.”

„Megváltoztatják a kultúránkat.” Ez természetesen rágalom. Miért avatkozna bele egyik kultúra a másik dolgaiba? Mikor történt ilyen? Miből gondolja bárki is, hogy az élet az harc, és a légüres tereket mindig kitölti. Persze nem mindegy, hogy ez vagy az tölti ki.

Közben nézem a 444 oldalát, és a kapcsolódó cikkek közt rögtön a legelső: „Több közel-keleti ország is bojkottálta a francia termékeket, miután Macron kiállt a Mohamed-karikatúrák mellett.”

Á, dehogy akarja megváltoztatni az iszlám Franciaország és Európa kultúráját. Fenéket. Pusztán nyomást gyakorol, hogy egyes itteni szokások – mint a pl. a szólásszabadság – megváltozzanak, és úgy alakuljanak, ahogy az nekik kedvező. Hogy az itteni viszonyok olyanok legyenek, ami az ő életterüknek, az ő szokásaiknak megfelelő. Mondhatjuk úgy is, hogy kényelmes. Ahol kényelmesebb élni, lakni, szaporodni, gyarapodni. Otthon lenni.

De miből gondolja bárki is, hogy ez megváltoztatás vagy terjeszkedés? Ugyan már, üldözési mánia.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Ismét „tilosban járt” Karácsony szolgálati autója, 4 éves kortól érzékenyítenek a holland óvodákban

Ismét „tilosban járt” Karácsony szolgálati autója, 4 éves kortól érzékenyítenek a holland óvodákban

Februártól oltási kötelezettséget vezetnek be Ausztriában a 18 éven felettiek számára.

Trump: 2024-ben visszavesszük a Fehér Házat

A „Mentsük meg Amerikát” (Save America) elnevezésű, csaknem két órán át tartó rendezvényen a volt elnök – az idén novemberben esedékes félidős választásokra utalva – kijelentette: fontos, hogy a republikánusok mind a képviselőházban, mind pedig a szenátusban visszaszerezzék a többséget.

4 éves kortól szexuális neveléssel érzékenyítenek a holland óvodákban

Hollandiában a gyermekek szexuális nevelését már négyéves kortól elkezdik, és minden korosztály számára különböző módon oktatják – erről ír a Dutchreview az egyik cikkében. Az oktatásokon nyíltan beszélnek a diákokkal a genderidentitásról és a homoszexualitásról is. Az újság szerint a kisgyerekek hamar megtanulják, hogy „tökéletesen természetes, hogy két férfi vagy két nő szeretik egymást„. A szülők, ha akarnának, sem tehetnének ellene semmit, az állami óvodákban és iskolákban ez kötelező nevelési feladat – írja az Origo.

Rasszista vallomás

Rasszista vallomás

„A cég még tavaly döntött a névváltoztatásról, mivel a régi név és a fekete idős urat ábrázoló logó a felmérések szerint rasszista sztereotípiákat idéz.”

Tudtad, hogy te vagy a legkorruptabb az Európai Unióban?

Tudtad, hogy te vagy a legkorruptabb az Európai Unióban?

Legalábbis a baloldal miniszterelnök-jelöltje szerint.

Budapest: lányok csókolóztak az iskolapadban tanórán

Budapest: lányok csókolóztak az iskolapadban tanórán

Amikor Solymos Tóni és az Express együttes 1968-ban megírta az „Ó egy kis csók, nem nagy kérés, ezt te is jól tudod” kezdetű, ma is kedvelt dalát, nagy valószínűséggel esze ágába sem jutott, hogy ez a csók nem egy fiatal pár, pontosabban nem feltétlenül egy fiatal fiú és lány egymáshoz vonzódásának gyümölcse.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére