Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Merülés a gender mélyére

Georg Spöttle

2021.07.21. 08:00

Eljöttem nyaralni és búvárkodni egy hétre, hogy kipucoljam az agyamból Gyurcsányt, KariGerit, a dugókat és a jelen világ egész liberális elmegyógyintézetét. Sikerült? Na jó, csak részben... Hírfüggő vagyok, és ezt nem is tagadom. Elképedve néztem a telómon a weboldalak hírözönét. Az első az Arany Pálma filmdíj jaj, de progresszív alkotásáról szólt: húsz nézőhöz mentőt kellett hívni, voltak, akik „csak” hánytak, de voltak, akiket sokk miatt láttak el. Wow, micsoda „múvi nájt” (ez KariGeri kedvéért), genderrémek és önabortusz, minden, ami a libernyákok beteg agyában megszülethet, az most díjat nyert. Csodálkozzunk? Már ne.

„Ugorgyunk”, mondotta volt Pósalaky úr, hát én is ezt tettem. Már rám is zúdult a magát gendersemleges sárkánnyá operáltató férfi (?) képe. WTF??? Az ilyeneket régen bezárták a Magyar Királyi Tébolydába, és „hideg zuhany, meleg zuhany” terápiában részesítették, estleg piócákat is tettek rájuk a hőskorban, mert a vérbőség okozhatta a tébolyt. Amerikai műintézményekben még némi áram és lobotómia (agyroncsolás) is játszott, utána pedig szállt a kakukk fészkére. Ez volt régen, most pedig a net ünnepelt sztárja. Reméljük, hogy nem rak tojást, és nem fog szaporodni. A transzkoreai agyament után most újabb szintet lépett az öncsonkítás. Mivel ez nem nevezhető másnak. El is gondolkodtam: harminc éve búvárkodom, de még nem jutott eszembe, hogy gendersemleges pörölycápává vagy transzrájává operáltassam magam. Egy maradi tahó vagyok. Bár ha mégis megtenném, kérlek, szigonyozzatok meg.

Egy iszlám köztársaságban vagyok, ahol szigorúak a szabályok. Tilos behozni alkoholt, pornográf tartalmú irodalmat, más vallási tanokat propagáló anyagokat, na meg drogokat. Utóbbiért 25 évig lehet élvezni az ország vendégszeretetét, bár már nem a paradicsomi részeken. Ha valaki meg úgy dönt, hogy maga állítja elő helyben a cuccost, akkor kivégzik. Persze a „szivárványozás” is okozhat némi betekintést az ország büntetés-végrehajtási rendszerébe. Aki pedig nyilvánosan durván gyalázza az államot, azt börtönbe vetik, esetleg megkínozzák, és akár ki is végezhetik. Szóval ha beherbálozva kritizálod a rendszert, és közben megszervezed a magad kis „prájdját”, akkor valszeg neked kicsöngettek. Ez már csak ilyen. Viszont férfiak és nők mehetnek kézen fogva az utcán, maradi egy hely...

Persze a Pegasus-féle lehallgatási fake newsról is olvastam. Gondolom, itt is a tudatmódosítókat nem éppen elutasító, tényfeltáró, demokratikus, ellenzéki, szabad sajtós, bla-bla-bla firkászok alakítottak egy nagyot. Vagyis próbálkoztak. Az ég szerelmére, ismervén az izraeli szervek hatékonyságát és az ottani technikát, én kizártnak tartom, hogy bárki leleplezze a kémprogramjukat egy mobiltelefonon. Plusz ahhoz, hogy valakit lehallgassanak, bíró végzés kell, vagy az igazságügyi miniszter engedélye. Macerás, hosszú folyamat, amiről sok embernek van tudomása, és persze minden írásban dokumentált. Ergo emberek tucatjainak a lehallgatása nem egy túl egyszerű procedúra. Maffiaszervezetek, drogkartellek esetében alkalmaznak hasonló volumenű akciókat. Az ellenzék lehallgatása utoljára 1972-ben, Nixon elnöksége alatt történt az USA-ban. Az irodaházról elnevezett Watergate-ügy az elnöki tisztségébe is került. Szóval holnap új nap, újabb fake news kell, mert ez szánalmasra sikerült. Ismervén a demokrácia elhivatott lovagjait, biztos kitalálnak valami újabb remekművet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Orbán: Én már kitöltöttem. Hamarosan jövök a részletekkel!

Orbán Viktor magyar miniszterelnök osztott meg egy képet a Facebook-oldalán a nemzeti konzultációval kapcsolatban.

Laschet: Aki vendégként bűncselekményt követett el, azt ki kell toloncolni

Németország konzervatív kancellárjelöltje egy interjúban erősítette meg, hogy bármilyen háborús övezet Afganisztán, akkor is a zéró tolerancia elve érvényesül a migráns bűnelkövetőkre.

Zavartan tébláboló afgán férfit fogtak a rendőrök

Az afgán férfi a VII. Kerületi Rendőrkapitányság területén téblábolt, amikor egy rendőr észrevette.

Az X az új térdelés az olimpián

Az X az új térdelés az olimpián

Nem lehet térdelni a pódiumon, úgy hogy kezével X-et formált az amerikai súlylökő azért, hogy kiálljon minden elnyomott ember mellett.

Elvették a szivárvány pólós Vetteltől a vasárnapi futam második helyét

Elvették a szivárvány pólós Vetteltől a vasárnapi futam második helyét

Bármennyire is jó emberkedett Vettel, a versenyben ez nem segített neki.

FeGyőr elszámoltatást ígért, most mélyeket hallgat

FeGyőr elszámoltatást ígért, most mélyeket hallgat

Egyelőre semmilyen következménye nincs a Momentumban Cseh Katalinék korrupciógyanús uniós pályázatainak, annak a pénzcsapolásnak, amit a párt európai parlamenti képviselőjének családi érdekeltségei műveltek az elmúlt években. Mindez azért is visszatetsző, mert a Momentum korábban többször kinyilvánította, hogy zéró toleranciát alkalmaz a párton belül is, ha nyilvánosságra kerül bármilyen visszaélés, korrupciógyanús ügy – írja a Magyar Nemzet.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére