Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zayék elmentek valahova, valakikhez, akiket nem ismernek

Bohár Dániel

2021.12.04. 10:00

Vannak pillanatok, megnyilvánulások, jelenetek, amelyeket nem igazán kell magyarázni, mert mindenki érti, hogy miről is van szó. Márki-Zay Péter és Kész Zoltán varsói túrájának indulása ilyen.

 

Nagyon sokat viccelődünk a baloldal képtelenségein. Felsorolni is nehéz lenne, hogy csak az utóbbi időszakban mennyi bugyutaságot műveltek. Na, de ez? Ezt tényleg nem hittem el, hogy megtörténik.

Márki-Zay Péter és Kész Zoltán nagy dírrel-dúrral beharangozta, hogy ellátogatnak Varsóba, hogy ott nagyon komoly és fontos emberekkel találkozzanak. Ez a nagy utazás és a hasonlóan gigantikus meetingek már a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Reptéren megakadtak, amikor rezsikiller Péter egy videóval jelentkezett, amelyben arról számolt be, hogy na, most aztán olyan emberekkel találkoznak, akik igazán számítanak. Igaz, ő nem tudta kik ezek, mivel az egészet a borbélyok álma Kész Zoltán szervezte, így Márki-Zay átadta a szót Zolinak, akinek főszervezőként semmi fogalma nem volt arról, hogy pontosan mi is fog történni Lengyelországban.

Nem költői túlzás, ha valakinek esetleg a Dumb és Dumber című nagysikerű film jut eszébe, ahol a hasonló kompetenciával rendelkező szereplők indultak ugyancsak útra. A két utazás értelmét tekintve azonos, a különbség csupán annyi, hogy a filmen őszintén tudtunk nevetni Márki-Zayon meg a haverján pedig csak szánalomból.

Lehet, hogy vicces és egyébként az is, de valójában egyáltalán nem mókás, hogy jelen pillanatban a hazai baloldal miniszterelnök-jelöltje egy teljesen kiszámíthatatlan, nárcisztikus, össze-visszabeszélő időzített bomba.

Kicsit sem nevetséges, hogy ez az ember most már olyan szintre züllesztette a saját kommunikációját, hogy képtelen úgy interjút adni, hogy ne sértsen meg vele legalább néhány millió embert. Márki-Zay Péter mélyrepülésben van. Vagy finomabban azt is írhatnám, hogy semmiféle politikai érzékkel nem rendelkezik.

Az álmoskönyv szerint ritkán hoz szerencsét, ha valaki az ország felét ostobának, trágyaevőnek és egyéb gombafajnak tartja.

Ugyancsak nem túl kifinomult politikai látásmódra utal, ha valaki szembemegy azzal a rezsicsökkentéssel, amellyel még a baloldali szavazók többsége is egyetért. Természetesen értem, hogy Márki-Zay a nyugati multik embere és az ő érdekeiket kell szolgálnia. Karácsony is az volt, de legalább Gelgely csak külföldi interjúkban mondta el (valamilyen nyelven), hogy nyugi jöhetnek majd a bevándorlók, csak a kampányban ne beszéljünk róla, mert azzal itthon nem lehet választást nyerni.

Márki-Zay fullba nyomja.

Maradjunk annyiban, hogy csak ez az elmúlt néhány nap is már tökéletesen megmutatta, hogy miért kell óvakodnunk ettől az embertől és a mögötte álló teljes baloldaltól. Az a pusztítás, amit ezek művelnének, talán nem túlzás, de évtizedekre romba döntené a hazánkat.

Isten óvjon minket ezektől az emberektől!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Közvélemény-kutatás: a vásárlók nem tolerálják, ha a vállalatok beszállnak a politikai harcokba

Közvélemény-kutatás: a vásárlók nem tolerálják, ha a vállalatok beszállnak a politikai harcokba

Elhagyja Oroszországot a McDonalds. A Starbucks pedig támogatja az abortuszt és a transznemű műtéteket. Vajon megkérdezték a fogyasztókat, mielőtt a döntéseket meghozták?

„Harcosok klubja” – így fog kinézni az ötödik Orbán-kormány | VIDEÓ

A tagok be is lettek mutatva videó formájában a magyar miniszterelnök közösségi oldalán. Ezt látnod kell !

Salvini szerint húszmillió afrikai indulhat útnak az élelmiszerválság miatt

Salvini szerint húszmillió afrikai indulhat útnak az élelmiszerválság miatt

Az olasz politikus a háború nyomán kialakuló élelmiszerválságra figyelmeztetett. Akár új, nagyobb migrációs hullámokat is okozhat.

Kirill orosz pátriárka és Von der Leyen is gratulált a magyar miniszterelnöknek

Kirill, Moszkva és Oroszország pátriárkája levelet küldött Orbán Viktornak, melyben gratulált miniszterelnöki újraválasztásához.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére