Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zayék elmentek valahova, valakikhez, akiket nem ismernek

Bohár Dániel

2021.12.04. 10:00

Vannak pillanatok, megnyilvánulások, jelenetek, amelyeket nem igazán kell magyarázni, mert mindenki érti, hogy miről is van szó. Márki-Zay Péter és Kész Zoltán varsói túrájának indulása ilyen.

 

Nagyon sokat viccelődünk a baloldal képtelenségein. Felsorolni is nehéz lenne, hogy csak az utóbbi időszakban mennyi bugyutaságot műveltek. Na, de ez? Ezt tényleg nem hittem el, hogy megtörténik.

Márki-Zay Péter és Kész Zoltán nagy dírrel-dúrral beharangozta, hogy ellátogatnak Varsóba, hogy ott nagyon komoly és fontos emberekkel találkozzanak. Ez a nagy utazás és a hasonlóan gigantikus meetingek már a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Reptéren megakadtak, amikor rezsikiller Péter egy videóval jelentkezett, amelyben arról számolt be, hogy na, most aztán olyan emberekkel találkoznak, akik igazán számítanak. Igaz, ő nem tudta kik ezek, mivel az egészet a borbélyok álma Kész Zoltán szervezte, így Márki-Zay átadta a szót Zolinak, akinek főszervezőként semmi fogalma nem volt arról, hogy pontosan mi is fog történni Lengyelországban.

Nem költői túlzás, ha valakinek esetleg a Dumb és Dumber című nagysikerű film jut eszébe, ahol a hasonló kompetenciával rendelkező szereplők indultak ugyancsak útra. A két utazás értelmét tekintve azonos, a különbség csupán annyi, hogy a filmen őszintén tudtunk nevetni Márki-Zayon meg a haverján pedig csak szánalomból.

Lehet, hogy vicces és egyébként az is, de valójában egyáltalán nem mókás, hogy jelen pillanatban a hazai baloldal miniszterelnök-jelöltje egy teljesen kiszámíthatatlan, nárcisztikus, össze-visszabeszélő időzített bomba.

Kicsit sem nevetséges, hogy ez az ember most már olyan szintre züllesztette a saját kommunikációját, hogy képtelen úgy interjút adni, hogy ne sértsen meg vele legalább néhány millió embert. Márki-Zay Péter mélyrepülésben van. Vagy finomabban azt is írhatnám, hogy semmiféle politikai érzékkel nem rendelkezik.

Az álmoskönyv szerint ritkán hoz szerencsét, ha valaki az ország felét ostobának, trágyaevőnek és egyéb gombafajnak tartja.

Ugyancsak nem túl kifinomult politikai látásmódra utal, ha valaki szembemegy azzal a rezsicsökkentéssel, amellyel még a baloldali szavazók többsége is egyetért. Természetesen értem, hogy Márki-Zay a nyugati multik embere és az ő érdekeiket kell szolgálnia. Karácsony is az volt, de legalább Gelgely csak külföldi interjúkban mondta el (valamilyen nyelven), hogy nyugi jöhetnek majd a bevándorlók, csak a kampányban ne beszéljünk róla, mert azzal itthon nem lehet választást nyerni.

Márki-Zay fullba nyomja.

Maradjunk annyiban, hogy csak ez az elmúlt néhány nap is már tökéletesen megmutatta, hogy miért kell óvakodnunk ettől az embertől és a mögötte álló teljes baloldaltól. Az a pusztítás, amit ezek művelnének, talán nem túlzás, de évtizedekre romba döntené a hazánkat.

Isten óvjon minket ezektől az emberektől!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Donáth Gyurcsánynak: nem Orbán bukására kell készülni, „dolgozni kell”

Donáth Gyurcsánynak: nem Orbán bukására kell készülni, „dolgozni kell”

Donáth Anna, a Momentum éppen babát váró exelnöke, EP-képviselője valamitől hirtelen megigazult. Keményen beszólt a hetek óta az embereket a szerinte küszöbön álló kormányváltással hitegető Gyurcsánynak, aki napról napra – minden alap nélküli – a „készülünk” dumával hergeli a népet.

Oroszország energiaexport-bevétele 38 százalékkal nőhet az idén

Oroszország idei energiaexport-bevétele 337,5 milliárd dollár lehet, 38 százalékkal meghaladva a tavalyit, miután emelkedett az olajkivitele, ami párosult a magasabb gázárakkal – áll az orosz gazdaságfejlesztési minisztérium jelentésében, amelyet a Reuters szerzett meg.

Cannabisfüsttel a demokrácia felé és a nővérke lehet pasi is

Cannabisfüsttel a demokrácia felé és a nővérke lehet pasi is

A zöldek egyik nagy választási ígérete a legális spangli volt. Sokan várták, hogy hasonlóan, mint az USA több államában, Németországban sem számítson bűncselekménynek a marihuánás cigaretta élvezete. „Bevezetjük a kannabiszt a felnőttek élvezeti cikkjeként és külön, erre kijelölt üzletekben fogjuk árusítani” – hangzott el több politikus szájából. Ám az ügy jócskán csúszásban van és elképzelhető, hogy csak 2023-ra realizálható.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére