Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay Péter felköphetne a levegőbe és alá is állhatna

K. Gaál István

2022.02.04. 14:00

 

Komolyan mondom hálás vagyok Márki-Zay Péternek, ennek félkegyelmű, műkedvelő politikusnak. Nem csak azért, mert az ámokfutásával teljesen lenullázza a baloldalt, hanem azért is, mert miatta rendszeresen kell nézegetni az értelmező kéziszótárt, vagy az idegen szavak szótárát. A mára rendelt szó: aberrált.

„1. Orvosi: Beteges hajlamú (magatartás, észjárás), amely eltér az általánosan elfogadott viselkedéstől, különösen a nemi életben.

2. Orvosi: Beteges hajlamú (személy), akinek ilyen beteges a viselkedése.”

Szóval ez a félelmetesen gonosz, károkozó most ezt a szót használta a 888 újságírójára és úgy általában a fideszesekre. Nézzük mit mondott ez a szánalmas bolond.

„Ne az aberrált fideszesekre szavazzanak!” – indította meg a cunamit Márki-Zay, akiről egyre biztosabb, hogy komolyabb kezelésre szorul, mert ez már lassan az ön- és közveszélyes kategória. Aztán jött a folytatás: „Én nem vagyok aberrált!” – tette hozzá Márki-Zay. Ezt – bármennyire is megalapozottnak tűnne egy ilyen állítás – nem is mondta senki, vagyis jelenleg oda jutott a kampányában a baloldal „mestere”, „kapitánya” hogy szerinte a fideszesek aberráltak, ő meg nem, ennyi a különbség.

No, de haladjunk tovább! A kolléga kíváncsi volt arra, hogy mit gondol Márki-Zay arról a nagyon haladó nyugati ötletről, amely szerint a férfiak is szülhetnének, íme a beszélgetés folytatása:

MZP: Na látja ez az aberráció! Ez a kérdés. Ezt nem értem! Komolyan, ennyire aberráltak?!

888: Ki az aberrált?

MZP: Ön!

Egy jobban működő vidéki kiskocsmában Márki-Zay ezért a mondatért, egy akkora parasztlengőt kapna a nyakába, hogy a fal adná a másik kettőt. Aztán lehetne folytatni a beszélgetést, de ha nem változna a stílus, akkor jönne az újabb irgalmatlan, kijózanító maflás. Szerencsére a kolléga visszafogta magát és még csak fülön sem pöckölte az őt sértegető miniszterelnök-jelöltet.

Végtelenül szomorú ez az egész. Komolyan mondom, hogy szánalmas és elkeserítő, hogy a magyar baloldalnak erre az emberre futotta. Jó, nem volt valami erős a mezőny, de Márki-Zay Péter tényleg egy futóbolond, aki nem tudja mit beszél. És nincs tisztában azzal, hogy az ő helyzetében nem létezik rossz kérdés, csak rossz válasz. Azt is látjuk naponta, hogy ennek az ámokfutónak semmire sincs értelmes mondata, és a fenti videóban is majdnem azt mondja, hogy le akarja cserélni az országot – ezzel nincs gond, csak legyen már úgy, hogy mi maradunk, ő meg megy másik országba, esetleg maradhat, de akkor be kellene tenni egy intézménybe, amelyen csak kívülről van kilincs.

A videó mélypontja pedig az, amikor Márki-Zay valami egészen érthetetlen oknál fogva beleköp egy jelentőset a maszkjába. Miért??? Mi értelme van? És ha már mindenképpen köphetnéke van, akkor miért nem vár vele egy kicsit, ameddig nem látja senki. Mert akkor fel is köphetne a levegőbe és alá is állhatna.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére