Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay Péter a semmit mondás bajnoka

K. Gaál István

2022.03.10. 12:30

 

Egy ország várta lélegzetvisszafojtva Márki-Zay Péter rendkívüli bejelentését. Sokan azt gondolták, hogy na most aztán végre mond valamit, amit sokan várnak tőle. Például bocsánatot kér a fél országtól – az öregektől, a vidékiektől, a fogyatékkal élőktől, vagy így nőnap környékén a nőktől, és még sorolhatnánk azokat, akiket megbántott az elmúlt néhány hónapban.

Akadt, aki úgy vélte, hogy Márki-Zaynak egyetlen rendkívüli bejelentése lehet, mégpedig az, hogy fogja magát és végleg elhúz a közéletből és az ő sem tudja, hogy hány gyerekét nevelgeti a jövőben, vásárhelyi magányában. Többen már azt vélelmezték, hogy hagyja az egész miniszterelnök jelöltséget, visszalép és átadja a helyét a főnöke feleségének, azaz Gyurácsánynénak, leánykori nevén Dobrev Klárának.

Ehhez képest mit mondott ez az elszabadult hajóágyú? Semmit!

Keresett magának egy, a korábbinál szebb, könyvespolcot, kiült elé és elkezdte mondani a semmit. Ezt mondjuk nagy lendülettel tette, ahogy szokta. Megnéztem, sőt el is olvastam, amit vélhetően Gyurcsány Ferenc diktált le neki, de ebben tényleg nincs semmi és nem is emlékszem egyetlen fordulatra sem. Semmiről sem szólt ez az egész és úgy tűnik, hogy kifulladt a kapitány.

Beszélni már nem engedik, hiszen a magvas gondolatai után olyan mélyre zuhant a baloldal támogatása, hogy már a vakondok sem találja. Látszik, hogy Gyurcsány Ferenc már annyira kiakadt rá, hogy lényegében kimiskárolta az egész mondanivalóját az elszabadult hajóágyúnak, így már szóra sem érdemes, amit beszél.

A szavazók már rég elengedték Márki-Zay kezét, de már a főnöke sem ragaszkodik hozzá, egyszerűen feláldozhatónak tekinti. Gyurcsány a magyar politikai élet egyik legravaszabb rókája és pontosan tudja, hogy a húsvéti asztalon a sonka mellett egy jó nagy bukta is lesz. Azt viszont nem akarja, hogy hivatalosan azt ő, vagy a neje nevéhez tapadjon a vereség, ezért hagyja még szenvedni egy kicsit Mári-Zayt, aki majd szépen el is viszi a balhét és biztosak lehetünk abban, hogy hamarosan balról jobban szidják majd a listavezetőt, mint jobbról.

Márki-Zay mára már semmi más nem lett, mint egy egyszerű báb, akit Gyurcsányék a kedvük szerint rángatnak. Eddig ő volt a legrövidebb idő alatt, legtöbb hülyeséget beszélő ember, most viszont már a legtovább semmiről sem beszélő figura lett. Ez a Gyurcsány-féle kármentés.

Más kérdés, hogy április 4-én, reggel nyolc körül, az első rövid után Gyurcsánynak kéz a kézben kell elhúzni a bábjával, hiszen tudjuk: az egészet ő intézte.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Fegyverekkel támadtak egymásra migránscsoportok a magyar határ közelében

Fegyverekkel támadtak egymásra migránscsoportok a magyar határ közelében

Migránsok két csoportja támadt egymásra lőfegyverekkel szombat hajnalban a magyar határhoz közeli szabadkai erdőben, a helyszíni beszámolók szerint több súlyos sérült van, a rendőrség, a katonaság és a mentőszolgálat is nagy erőkkel vonult a helyszínre.

Fleck Zoltán: „Lehetetlen választásokon ezt a rendszert leváltani”

Fleck Zoltán: „Lehetetlen választásokon ezt a rendszert leváltani”

Fleck Zoltán jogász, szociológus, kőbaloldali gyurcsányista értelmiségi hatalom iránti tehetetlen kapálózását az ember örömmel hallgatja.

Orbán: A haza véd meg minden bajtól és veszélytől

Orbán: A haza véd meg minden bajtól és veszélytől

Nekünk magyaroknak szükségünk van a hazánkra, mert a haza véd meg bennünket minden bajtól és veszélytől – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a budai Várban, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) tisztavatási ünnepségén.

Brüsszel további egymilliárd eurós pénzügyi támogatást javasol Ukrajna számára

Az Európai Bizottság pénteken javaslatot tett egy új, egymilliárd eurós makroszintű európai uniós pénzügyi támogatásra (MFA) Ukrajna számára – tájékoztatott a brüsszeli testület sajtóközleményben pénteken.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére