Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay egy kalap alá vette a futballmeccset és a pride-ot

K. Gaál István

2022.01.31. 18:00

 

És Márki-Zay Péter, az általa indított „80 nap alatt mindenkit megsértek a Föld körül” mozgalom keretében elért a futballszurkolókig. Mondjuk igaz, őket eddig nem sorolta be sem a fogyatékosok, sem az ostobák, sem a gombák közé, na de most megkapták a drukkerek. És nem az ultrák, vagy a hulligánok, hanem az összes olyan ember, aki focimeccsre jár.

Történt, hogy a baloldali mester az igazmondó Blikk-újság videós stábjának nyilatkozott és olyan sorsfordító kérdésekre kellett válaszolnia, hogy például Nótár Mary-t, vagy Majkát és Curtis-t szereti-e jobban. (Egyiket sem ismeri.) A beszélgetés csúcspontján pedig elértünk oda, hogy megkapta a húsbavágó kérdést: „Fradi vagy Újpest?”

A válasz pedig:

„Ebben megint nem vagyok illetékes, elnézést. Szoktam mondani, hogy nemcsak pride-ra, focimeccsre sem járok.”

Pedig a szivárványos vonulók szívesen látnák a mestert… Ezek után futballmérkőzésre meg inkább ne is akarjon menni, mert vélhetően finoman fenéken billentené egy szurkoló – mindegy, hogy Fradi vagy Újpest, hiszen ha van a világban két véglet, akkor az a labdarúgó mérkőzések nézői és a pride vonaglói.

Jól látható, hogy a videó felvételekor nem volt ott Márki-Zay mellett egyik őrmester sem, így Péterfi Judit és Simon András sem tudta meggátolni azt, hogy miniszterelnök-jelölt mondja a szokásos baromságait. A pride és a futballmeccs párhuzamba állításától vélhetően nemcsak a drukkerek lettek idegesek, hanem az LMBQT-sek is sikítoztak egy sort.

Persze az egészben nincs semmi különös. A lista nélküli listavezető – Márki-Zaynak annyi köze van a baloldali listához, mint nekem, hiszen neki sincs rajta embere és nekem sem – lényegében sportot űz abból, hogy beszóljon. Ezzel mintegy alátámasztja azt a megállapítást, amelyet egy általuk rendelt elemzés tett: Márki-Zay nem kampányol, hanem az emebereket sértegeti, illetve a korteskedés színvonalán szánakozik.

Ha őt hallgatjuk, akkor ez utóbbi érthető is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére