Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már Medgyessy is beszólt Gyurcsánynak

Horváth K. József

2021.04.11. 17:00

Gyurcsány Ferenc gyógyulóban. Ha nem tudnánk, hogy csütörtökön még kórházban kezelték allergiával kapcsolatos kritikus állapotát, akkor a friss Facebook bejegyzése alapján azt mondhatnánk: ez az ember makkegészséges, hiszen most is úgy hazudik, mint a vízfolyás. Igaz, ez már az exminiszterelnöknek, Medgyessy Péternek is sok.

„Oltásellenes a dédnagymamátok térdkalácsa” – írta közösségi oldalán, amiből az olvasó is könnyedén le tudja vonni azt a következtetést, hogy Fletó tényleg üzemi hőmérsékleten zakatol s egy jottányit sem tér el eredeti képmutató, félreveztő önmagától.

A DK és a gyurcsányista koalíció oltásellenességére ezer és egy idézetet föl lehet sorakoztatni, amit most mellőzünk. Hiába írjuk le ugyanis ezer kettedszer is, hogy kamuzik, Gyurcsány akkor is a dédnagymamánk térdkalácsát fogja emlegetni, letagadva a csillagot is az égről, hogy ők valaha is oltásellenesek lettek volna.

Persze nem is Fletó lenne, ha a mostani bejegyzésében ne lenne ott az a trampli csúsztatás, hogy a Publikus Intézet felmérésével akarja igazolni állítását. „A Publicus-intézet friss kutatása szerint az ellenzéki szavazóknál nagyobb az oltási hajlandóság” – írja Fletó s van annyira pofátlan, hogy ezt az érvelést komolyan meri venni.

Nemcsak azért, mert a cég stratégiai igazgatója Pulai András az egyik legelfogultabb baloldali politikai elemző, akit a nyilvánosság ismer. S érdekes módon mindig akkor áll elő speciális felméréseivel, amikor valamelyik baloldali cimbipártnak erre égető szüksége van. Most éppen Gyurcsányéknak kellett valami „független” adat arra vonatkozóan, hogy a baloldaliak között nagyobb az oltási hajlandóság, mint a jobboldalon. És lőn világosság! A Publicus már szállította is a Gyurcsányra mosolygó adatokat, amitől aztán Fletó levonja azt az egyenes következtetést, hogy íme, a baloldaliak „oltáspártibbak, mint a fideszes szavazók.” És pont. És innentől kezdve Gyurcsány igazsága megfellebbezhetetlen, gondolja a Böszme, akinek ez a gúnyneve is saját kreálmány, hiszen az intézményes hazudozását leleplező őszödi beszédében illette ezzel a jelzővel magát.

Gyurcsány aljasul azt sugallja, hogy azért oltáspártibbak a baloldaliak, mert Gyurcsányék idáig oltáspárti kampányt folytattak. Tehát az ő igazi emberbarát politikájuk révén jött ki a Publicusnak ez az eredménye. Ezt akár a kamuvideós szoci Korózs Lajos is mondhatta volna, aki már díjat is kapott krónikus hazudozásaiért. Churchill meg azt mondaná erre, hogy csak abban a statisztikában hiszek, amit én hamisítottam. Gyurcsány se járhat messze ettől az „igazságtól”, hiszen nem tudni pontosan, ki fizette a Publicus felmérését. A DK Facebook-plakátján mindenesetre úgy fest, mintha a párt lenne a jogos felhasználója az adatoknak, mert aláírás gyanánt a DK logója látható a plakát alján.

Gyurcsány eltorzult gondolkodása szerint ugyanis az oltásellenes propagandának, amit a DK november óta következetesen folytatott egyenes következménye, hogy a baloldali szavazók oltáspártiak lesznek. Önök szerint is így van ez? Gyanítom, hogy nem.

Gyurcsány még azt az ormótlanságot is képes volt fölíratni a plakátjára, hogy nem ő a hibás azért az oltásellenes kampányért, ami szerinte nem is volt. Ami nem volt, azért persze nem Gyurcsány a hibás. Ami azonban elleplezhetetlenül lezajlott és számos bizonyíték a mai napig tanúskodik róla, hogy volt, hogy van még ma is, azért bizony nagyon is Gyurcsány a hunyó!

A Publicus felmérése arra mindenesetre jó, hogy bebizonyítsa, még a baloldali szavazók is tesznek Gyurcsányra. Annak ellenére mennek és oltakoznak, hogy a saját pártelnökük az ellenkezőjére bíztatja a magyarokat, bármennyire is tagadja. Azaz a saját szimpatizánsaik sem hisznek neki, mert mindenkinek csak egy élete van. Azok a DK-s aktivisták, akik viszont a végsőkig bíztak benne – Penz András, Kerezsán László – és nem oltakoztak, már sajnos nincsenek közöttünk.

Az fel sem merül Gyurcsányban, hogy esetleg az emberek azért oltakoznak egyre nagyobb számban, mert a vírus brit mutánsa egyre veszélyesebben tarol, miközben Magyarországot Európa élmezőnyébe és a világ első 15 állama közé emelő oltási dinamikánk látványosan megnövelte az emberek biztonságérzetét minden oltóanyaggal kapcsolatban. És éppen a kínai és az orosz vakcináknak köszönhetően, amelyek ellen annyit, de annyit kampányolt Gyurcsány Ferenc, de amelyekkel gondolkodás nélkül beolttatták magukat azok az ellenzéki politikusok, akiknek ez jutott. Nélkülük ugyanis egy millió magyar élete kerülhetett volna akár közvetlen veszélybe is.

Minden normális ember előtt nyilvánvaló, mennél hamarabb adjuk be az oltást, minél több vakcina talál gazdára, annál több életet menthetünk meg. Gyurcsányék pedig ezt támadják. Az ez ellen felszólító országgyűlési határozati javaslataik még mindig ott vannak az országgyűlés honlapján. Senki nem vonta vissza őket.

Persze nem önzetlenül támadják a széles körű oltakozást. Azt gondolják, minél súlyosabbak a járvány következményei, annál könnyebb lesz nekik a hatalmat megragadni 2022-ben.

Az ügy pikantériája, hogy Gyurcsány legnagyobb oltáspárti zászlólobogtatása közben megszólalt Medgyessy Péter, az éppen Fletó által megpuccsolt korábbi miniszterelnök és azt mondta Ujhelyi István Heti kettes című Youtube-műsorában, hogy hiba volt a DK keleti vakcinákkal szembeni oltásellenessége.

Köszönet és hála Medgyessynek. Ezt jobbkor nem is közölhette volna a magyarokkal. Ezek szerint a hazugság a józanul gondolkodó szociknak is hazugság marad, hiába akarjuk rózsaszínre festeni az eddig a legsötétebb színekkel ábrázolt oltási eget. Ezért mennek a baloldliak is nagy számban oltakozni. Vigyázva az életükre, fityiszt mutatva Gyurcsány kiszámíthatatlan köpönyegforgatásának.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Instagram-bejegyzései miatt függesztettek fel egy konzervatív hallgatót

A New York-i Állami Egyetem egyik hallgatója azt állítja, hogy felfüggesztették az egyetemen a baloldali és nemi ideológiákkal kapcsolatos konzervatív Instagram-bejegyzései miatt.

Hétfőn lép pályára a súlyemelő transznő

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) pénteken megerősítette, hogy teljes mértékben támogatja a transznemű sportolókat. Richard Budgett orvosigazgató kijelentette, hogy „a transznemű nők is nők”, és őket is be kell vonni a női sportba, „amikor csak lehetséges”.

Szexizmus, szexizmus mindenhol

Szexizmus, szexizmus mindenhol

De hol kezdődik, és hol ér véget?

Az NVB visszadobta a Karácsony által kezdeményezett Fudan-népszavazást

A főpolgármester a péntek délelőtti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a Nemzeti Választási Bizottság egyelőre visszadobta az általa kezdeményezett népszavazási kérdéseket.

Die Welt: A magyar ellenzék egy valószínűtlen koalíció

A német lap az ellenzék esélyeit latolgató részletes közleményben úgy fogalmazott, hogy egy ilyen széles spektrumú koalíció feszültségeket és rivalizálást jelent.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére