Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már a tünciből sem kérnek

Bohár Dániel

2022.11.19. 12:50

Rettentően kellemetlenre sikeredett ez a független-objektív sajtó által beharangozott és felfújt tüntetés. Eddig azért néhányan mindig kimentek, de ez most nagyon gyenge volt.

 

Hadházy „elfoglalom a köztévét” Ákos zavarodottan nyomkodta a telefonját, miközben kereste a tüntetők tömegét. Jámbor András meg forradalmat vizionált, a gond csak annyi volt, hogy nem voltak ebben partnerei.

A baloldal legújabb tüntetése óriási égés volt. Korábban azért akadtak olyan megmozdulások, amikben lehetett érezni némi (inkább kicsi) erőt, de mostanra ez teljesen elveszett.

Nem is csodálkozom ezen. Gondoljunk csak bele, ezeket a tünciket olyan baloldali pártok szervezik, akiket Amerikából fizetnek azért, hogy balhézzanak. Érthető, hogy Magyarországon szűk az a réteg, aki ilyen emberek mellé tud állni.

Aztán olyanok élősködnek a tünciken, mint például ez a NoÁr nevű Molnár Áron, aki bankterminállal támadja le a résztvevőket, hogy fizessenek neki, ha már ott lehetnek. Vagy 17 ezerért árulja nekik a pulcsiját, ami egyébként pár ezer forintba kerülne, normál esetben.

A harmadik, hogy lényegében ezeknek a tünciknek nincs semmi üzenete, vagy ha volt is, az már elveszett abban az összevissza zajban, amit maga a baloldal generál. Nincsen képességük egyenesen, érthetően elmondani az embereknek, hogy mit szeretnének. Mindenki mondja a magáét, de mivel ez egy katyvasz, senki nem tudja, hogy pontosan mi is van.

A helyzet tehát egyszerű, a balos hergelésből nem kérnek a magyarok, aminek a legékesebb példája, hogy már a balos keménymagot sem érdeklik a baloldali politikusok.

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Dobrev megerősíti Török Gábort, aki azt mondja: „Önerőből az ellenzék soha nem nyer választást”

Dobrev megerősíti Török Gábort, aki azt mondja: „Önerőből az ellenzék soha nem nyer választást”

Futott egy dezodor-reklám a tévében. Úgy ült a lépdelő lovon a főszereplő, mintha minden rendben lenne. Ám ő a ló fara irányában pislogott, miközben fülig érő szájjal jelezte, mindegy merre megy a ló, oda vagy vissza, neki a reklámozott dezodor a legjobb.

Éjjel-nappal égetik a díszkivilágítást a félkész Lánchídon

Éjjel-nappal égetik a díszkivilágítást a félkész Lánchídon

A még lezárt, építési hulladékkal teledobált Lánchíd meghökkentő fényárban úszik éjjel és nappal(!) is, fedezte fel a RIPOST. Eközben a takarékosságra hivatkozva idén nem kapott karácsonyi kivilágítást Budapest. Aki mégis díszkivilágítást akar, nézegetheti a szemetes Lánchidat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére