Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Magyarország patrióta

Bohár Dániel

2022.06.27. 14:40

Nem hittem volna, hogy lehet nagyobb győzelmet aratni, mint április 3-án. Ez a vasárnap viszont megmutatta, hogy lehetséges.

 

Június 26-én az ország számos településén tartottak időközi választásokat. Íme néhány helyszín és százalékos adat arról, hogy mennyivel nyert a Fidesz-KDNP jelöltje. Sárvár 83%, Nagykőrös 80%, Kőszeg 77%, Keszthely 76%, Nyíregyháza 1. körzet 76%, Nyíregyháza 2. körzet 74%, Budapest V. kerület 71%, Szigetszentmiklós 64%, Budapest VIII. kerület 63%, Balatonalmádi 62%, Szeged 59%, Békés 55%, Budapest VII. kerület 46%, Eger 42%.

Külön kiemelném a budapesti kerületeket, összesen négy helyen volt voksolás, abból hármat nyert a Fidesz. Azaz fővárosi 3/4-es győzelem született. Ugyanígy megemlíteném a baloldali fellegvárnak számító Szegedet, ahol majdnem 60 százalékkal kapott ki a baloldal.

Április 3. után annyira szétesett az ellenzék, hogy az eddig simán nyert helyeit is elbukta. Április 3-án akkora vereséget szenvedtek, hogy az a maradék szavazójuk is teljesen kiábrándult belőlük.

A sorozatos győzelmek után felmerül a jobboldal sikerének a titka. Az egyik bizonyosan az, amire előbb céloztam, miszerint még a saját támogatóik is megunták a balosokat, ezért persze tenniük kellett, ugyanis egy évtizede képtelenek mit mondani az embereknek. A baloldal állandóan olyan dolgokról beszél, ami nem találkozik a valósággal. Aktuális példa, hogy elmesélik a megfizethetetlen Balaton történetét, miközben a magyar emberek azt látják, hogy tele van a magyar tenger és a további hazugságaik ellenére mindenkinek – a saját igényének megfelelően – meg is fizethető az.

Ugyanakkor nem elég annyi, hogy a jobboldali politikum sokkal magasabb szellemi, valóságérzékelési szinten van. A munka a kulcs. A patrióta oldal dolgozik. Tenni akar és tesz is a hazáért. A baloldali hazugságokkal szemben ez már az, amit érzékelnek is az emberek az életükben.

És legyünk őszinték, a választók nem hülyék. A választók tudják, hogy mit akarnak. Ki akarna magának rosszat? Senki.

A jobboldal nemcsak fizikai szinten segíti Magyarország fejlődését, hanem szellemi és lelki síkon is. Elengedtük a merjünk kicsik lenni mentalitást és tudunk nagyot álmodni.

Ha előre megyünk, akkor miért akarna valaki visszamenni? Ez egy olyan jogos kérdés, amit a baloldal egyelőre képtelen felfogni. Ezt nem csak én mondom, hanem a magyar emberek többsége is.

 

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A 888 megmondja a tutit: Szerbia – Svájc

A 888 megmondja a tutit: Szerbia – Svájc

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Szerbia – Svájc.

Afrikában kötnek ki az Ukrajnába küldött fegyverek

A nigériai elnök egy konferencián aggodalmának adott hangot azzal kapcsolatban, hogy a líbiai háborúhoz hasonló módon az ukrajnai háborúból is kezdenek a fegyverek beszűrődni a Száhel-övezet térségébe, ami állítása szerint veszélyezteti a kollektív békét és a biztonságot a régióban.

A baloldal ma is görcsösen ragaszkodik Lenin tanításához

A baloldal ma is görcsösen ragaszkodik Lenin tanításához

Emlékszünk jól: a baloldal következetesen kitartott amellett, hogy nem politikai, hanem szakmai okokból tartotta vissza Brüsszel a Magyarországnak járó összeget. Aztán a napokban a Szabad Európa cikkéből kiderült, hogy mégis. A gyerekek szexuális befolyásolása miatt történhetett mindez. Tehát politikai okokból, amit Orbán Viktor mai rádióinterjújában meg is erősített.

A magyarok úgy látják, hogy Ukrajna jobban járna a béketárgyalással a háború folytatása helyett

A magyarok döntő többsége (70 százalék) szerint inkább a béketárgyalások állnának Ukrajna érdekében, nem pedig a háború folytatása – derül ki a Nézőpont Intézet aktuális kutatásából. Politikai hovatartozástól függetlenül, minden társadalmi csoportban többségi álláspont, hogy az ukránok érdekében állna a béketárgyalások megkezdése.

A multikulturalizmus folyamatos feszültségforrást jelent

A multikulturalizmus folyamatos feszültségforrást jelent

Miután a marokkói válogatott vasárnap 2-0-ás győzelmet aratott Belgium felett, a többed-generációs marokkói hátterű, ám már belga állampolgárságú bevándorlók lángba borították Brüsszelt és tűzijátékot lőttek a rendőrökre. A fősodratú médiumok szokásos valóságtorzító beszámolói szerint a vandalizmusért a „marokkói szurkolók” tehetők felelőssé, ami akár igaz is lehetne, ha a világbajnokság Belgiumban lenne és nem Katarban. Ráadásul érdekes módon hasonló eseményekre került sor a szintén nagylétszámú marokkói populációval rendelkező hollandiai Rotterdamban is. Szóval az egyetlen lehetséges magyarázat, hogy a progresszívok által néhány éve még vehemensen tagadott és „szélsőjobboldali fantazmagóriának” titulált párhuzamos társadalmak integrációra képtelen bevándorlói állnak az erőszakos cselekmények mögött. De miért lepődik meg azon bárki, hogy az erős etnikai-vallási-kulturális identitással rendelkező bevándorlók nem akarnak beilleszkedni olyan nyugat-európai országokba, amelyek minden eszközzel saját kultúrájuk, szokásaik és történelmük felszámolásán munkálkodnak? A multikulturalizmus az identitásnélküli Európában egyetlen dologra képes: folyamatos feszültségforrást generálni.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére