Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Magyarország mindenkié

Pozsonyi Ádám

2021.07.27. 12:10

 

„Először voltam a pride felvonuláson és remekül éreztem magam, az pedig megtiszteltetés volt, hogy egy nagyon fontos üzenetet tarthattam magam előtt neves politikus társaimmal.”

Ezt a fennkölt szöveget Bereczki Miklós jobbikos politikus oldaláról másoltam. (A szöveg mellett egy kis helyes szivárványos emoji látható, mert az kell, anélkül nem toleráns ma már az ember, és nem európai.) A fotón megfigyelhetjük, amint Miklós, aki annak a pártnak az embere, amely a megalakulása óta képtelen volt legalább egyetlen éven át ugyanazt mondani, pár alakkal tart egy molinót, amelyen a következő szöveg olvasható: „Budapest mindenkié”.

Mellesleg ez a gondolat nem csak molinókon meg jelmondatokban jelenik meg. Márky-Zay Péter, Hadházy Ákos, Lukácsi Katalin – tehát csupa gyakorlati hasznosságban élen járó illető – egyfajta agit-prop mozgalmat is buherált a gondolat köré. A Wikipédia ezt írja:

„A Mindenki Magyarországa Mozgalom 2018-ban alakult mozgalom, melynek első célja az volt, hogy a 2019-es önkormányzati választásokon minden településen egy hiteles polgármesterjelölt és őt támogató képviselőjelöltek nyerjék el a helyi közösségek bizalmát.”

Minden településen egy hiteles polgármesterjelölt. „Hiteles.” Ühüm.

Étteremben: „Tisztelt uram, mit hozhatok önnek a kínálatunkból ebédre?” „Nézze, hozzon nekem valami finomat!” Lemezboltban: „Jó napot! Szeretnék vásárolni valami jó zenét!”

A fényképen közvetlenül Bereczki Miklós mellett Niedermüller Péter vonul, és fogdossa azt a sárga rongyot, amiből ha másra nem is, de arra mindenképp következtethetünk, hogy ez a jelmondat mindenkié. Másképp fogalmazva, az összesé. Az összes haladóé és az összes ellenzékié. Az övéké!

„A DK odavetítette a brüsszeli Fidesz-iroda falára, hogy HUNGARY IS NOT ORBÁN!” – írja a 444.hu nevezetű ellenzéki propagandafelület. „A DK posztja szerint péntek este e ház falára világították oda, hogy Magyarország nem Orbán. Nem hagyjuk, hogy Magyarországot és a magyar embereket Orbánnal vagy a Fidesz kirekesztő, vállalhatatlan politikai nézeteivel azonosítsák!”

Az ember meg csak vakarja a fejét, és nem érti, hogy jön ki az a matek, hogy a kétharmaddal megválasztott kormány nem Magyarország, de a törpe kisebbség szivárványos vonulása maga az ország. Tehát Magyarország az LMBTQ-é.

Még tavasszal történt, hogy a Soros György által támogatott álcivil szervezet, a TASZ (Társaság a Szabadságjogokért) azt javasolta, hogy hazánkban a migránsok kapjanak elsőbbséget az oltásnál. A Telex nevezetű „független” hírportál megpróbálta mosdatni a szennyest, de amint Kocsis Máté rámutatott: a TASZ levelének „7. oldalán kibújik a szög a zsákból. Tételesen felsorolják, hogy kiknek kellene szerintük elsőbbséget (elsőbbséget!) adni az oltásoknál.” Ebből is látszik, hogy Magyarország a haladók szerint a migránsoké.

„Brüsszelnek nem tetszik a kormány energiahatékonysági programja, de nem tud mit tenni.” (444.hu) „Nem tetszik Brüsszelnek, hogy Orbán Viktor megnyirbálná az Európai Parlament jogköreit.” (Alfahír) „Brüsszelnek nem tetszik a magyar rezsicsökkentés.” (Népszava) „Nem tetszik Brüsszelnek a földtörvény.” (Népszava)

Az ember bárhova kattint a haladó sajtóban, ilyen és ehhez hasonló címekre bukkan, s mindegyikből kitűnik, hogy Brüsszel jó, és amit mond, az parancs, Orbán meg rossz, és engedetlenül pattog. „Brüsszelnek nem tetszik a magyar mobilfizetési rendszer.” „Brüsszelnek nem tetszik a túlóratörvény.” „Nem tetszik Brüsszelnek a magyar határzár.” „Brüsszelnek nem tetszik annyira a Szép-kártya.” Stb.

Tehát leegyszerűsítve így is mondhatnánk: Magyarország Brüsszelé.

Láthatjuk, az ellenzék szerint Magyarország a migránsoké. Magyarország az LMBTQ-é, Magyarország Brüsszelé.

Magyarország mindenkié!

De azt, hogy a lakásom mindenkié, a bankszámlám mindenkié, az autóm mindenkié, a feleségem mindenkié vagy hogy a söröm mindenkié, azt egyik sem mondaná soha!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Tiszavirág életű előválasztás, Karácsonynak nincs véleménye az őszödi beszédről

Tiszavirág életű előválasztás, Karácsonynak nincs véleménye az őszödi beszédről

A virginiai egyetem oktatója bocsánatot kért a hallgatóktól, amiért fehér, alkotmányellenességgel fenyeget egy esetleges baloldali kormányzás.

Jakab Péter szerint támadás érte az előválasztási rendszert

Igaz ugyan, hogy az összellenzék fél éve készül az előválasztásra, azonban úgy néz ki, mégsem sikerült nekik abszolválni a feladatot. A Jobbik elnöke „nagyon durva technikai támadásról” beszél.

Dobrev, Karácsony: még a sajátjaiknak is csak hazudni képesek a győzelemért

Dobrev, Karácsony: még a sajátjaiknak is csak hazudni képesek a győzelemért

A ma majdnem megindult előválasztást tegnap megelőzte a miniszterelnök-jelölti jelöltek start előtti nagyotmondó versenye, amelynek keretében továbbra is hülyének nézik saját szavazóikat.

Az elüldözött egyetem Budapesten

Az elüldözött egyetem Budapesten

Orbán Viktor újabb szamizdattal jelentkezett.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére