Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Magukat leplezik le az idióta demokraták egy új nyilvános jelentésben

888.hu

2018.01.11. 12:28

A Trump ellen a 2016-os választáson bebukott csapat láthatóan nem tud leszakadni a mindenható orosz befolyás narratívájáról, és egészen komplex összeesküvés-elméletet kerítenek hozzá.

Kiemelt fejezet jutott Magyarországnak abban a „Putyin hatalmi praktikáit” felfedni szándékozó dokumentumban, amelyet ellenzéki, azaz demokrata politikusok és szakértőik készítettek az amerikai szenátus külügyi bizottságának.

 

A dokumentum itt olvasható (a magyar rész a 94. oldaltól).

 

A Trump ellen a 2016-os választáson bebukott csapat láthatóan nem tud leszakadni a mindenható orosz befolyás narratívájáról, és egészen komplex összeesküvés-elméletet kerítenek hozzá, bár az orosz manipulációról szóló ideológiai csodafegyver már 2016-ban sem segített rajtuk, pedig Trumpot aztán rendesen megszórták vele.

 

Magyarországot is – milyen meglepő – „putyinizálódással” vádolják, hiszen teret adunk a rendkívül ravasz, orosz „migránsellenes propagandának”, ami veszélyezteti az Európai Unió egységét (jól érted, nem a migrációs válság veszélyes, hanem a migránsellenes orosz propaganda).

 

A magyar fejezet érdekessége sem a hazai, demokrata bekötöttségű médiában ezerszer elhangzott lózungokban keresendő, hanem a következő állításban:

 

As the United States and its allies look to build resilience to Russian interference in Europe, they will unfortunately not find a partner in the Hungarian government. Regardless, the international community should increase support for transparency and anti-corruption efforts in the country—the denial of U.S. visas for six Hungarian officials suspected of corruption in 2014, for example, was an effective step that should be replicated when possible.

 

Az idézett bekezdés lényegében beismeri, hogy a 2014 végén kirobbant „kitiltási botrány”, ahol a Goodfriend vezette amerikai demokrata külképviselet 6 magyart tiltott ki az Egyesült Államokból máig bizonyítatlan „korrupciós” vádakkal, valójában a feltételezett orosz befolyás miatti megregulázás eszköze volt.

 

A tanulmány az amerikai politikai befolyás és Putyin-ellenes narratívaépítés közvetítőit is bátran bemutatja. Hivatkozik az Index.hu-ra, a Political Capital nevű „tanácsadó” szervezetre és a Soros György által finanszírozott Transparency International egyik magyar képviselőjére.

 

Hogy, hogy nem, az Index korábban részletes elemzést közölt arról az itthon ismeretlen, orosz politikai tanácsadóról, Vladislav Surkovról, akit a demokraták a putyini hatalmi modell ördögi agyának tartanak, és akit nyilván Magyarország is vakon követ (ha nem is tud róla).

 

Az amerikai szenátus számára készített tanulmány nem kertel abban sem, hogy tekintettel a közelgő magyar parlamenti választásokra, ideje lenne megismételni az olyan „sikeres” kitiltásokat, és a közvélemény számára minden lehetséges eszközzel rávilágítani a titkos orosz befolyásra.

Na ez az, amit nem úgy hívnak, hogy egy szuverén ország belügyeibe történő beavatkozás. Hanem úgy, hogy baráti segítség.

 

Költői a kérdés természetesen, hogy akkor mi is a különbség Putyin és a Soros funded, Clinton-féle amerikai demokraták között?

A 888.hu véleményrovatának szerzői: Apáti BenceBertha LászlóFalusi VajkFűrész GáborGFGH.I.Ifj. Lomnici ZoltánKetipisz SztavroszMegadja GáborKovács TiborSzentesi Zöldi LászlóVincze Viktor Attila.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére