Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lincshangulat

M. Kovács Róbert

2020.06.18. 19:00

Csak a rendőröknek köszönhető, hogy Tiszakanyárból nem lett Olaszliszka. A nemzetközi helyzet fokozódik...

Az ugye mindenkinek megvan, hogy egy George Floyd nevű kokainista exrabló, csekkhamisító rendőri túlkapás okozta halála nemzetközi erőszakhullámot gerjesztett, mert az Antifa faji kérdést csinált az esetből, holott a fekete férfi ellen intézkedő három rendőrből csak egy volt fehér angolszász?!

Ugye arra is emlékszik mindenki, hogy 2006. október 15-én olaszliszkai cigányok „Öld meg a magyart, meghalt a gyerek!” felkiáltással több mint 140 ütést, rúgást mértek Szögi Lajos 44 éves földrajz-biológia szakos tanárra, mert autójával elsodort egy 11 éves kislányt. Az esetet karcolásokkal megúszó Kitty azóta felnőtt, és korábban úgy nyilatkozott, ha tehetné, megváltoztatná a múltat. De azt nem lehet. Viszont el lehet kerülni, hogy a múlt megismétlődjön. És ez most meg is történt.

Rendőrök őrzik ugyanis annak a tiszakanyári traktorosnak a házát, aki kedd délután halálra gázolt egy 14 éves cigány lányt. Hogy van-e rá okuk, arról a szerencsétlenül járt kislány apja tett tanúbizonyságot, amikor a Blikknek nyilatkozva kerek perec kijelentette: ha a gázoló odamenne hozzá, akkor bizony bántaná. (Azt most akár tegyük is félre, hogy a nyilvánvaló fenyegetés ellenére az apa sérelmezi, hogy a gázoló nem kért bocsánatot a gyászoló családtól.)

Nos, Lynch neve örökre beivódott a történelembe, és nem túl pozitív előjellel. Holott azt sem tudjuk pontosan, hogy a Virginia államtól saját ítélkezési jogot kapott William Lynch ezredes, vagy a szintén az állam szülötteként rabszolgákat sanyargató Charles Lynch a névadója annak a törvénynek, amely a szökevény fekete rabszolgák azonnali helyszíni elítélésére jogosított fel.

Mára mégis az egykori Lynch-törvény lett a „lincselés” eredete. Igaz: manapság a rasszleosztás némiképp összekeveredett. George Floyd halála miatt például fehér antifasiszták lincseltek meg egy fekete seriffhelyettest – a feketék védelmében. Ahogy Szögi Lajos esetében is az „elnyomott kisebbség” képviselői lincselték meg a magyar többséghez tartozó középiskolai tanárt. Annyira óvott kisebbségiek ők, hogy még a lincselés kifejezést is kikérték maguknak: a jól megszokott sorosista civil szervezetek segítségével – amelyek kisebbségi ügyekben azonnal ugranak, egyébként nagyokat hallgatnak – Kittyke apja 100 millió forintot a saját zsebébe igényelt és 1 milliárd közcélokra fordítandó kártérítésre perelte az ügyészséget, mert a kifejezés „sértette személyiségi jogait, hátrányosan befolyásolta az ő, valamint a romák megítélését a közvélemény előtt”. (A keresetet végül visszavonták.)

De ugye mindenki előtt világos a logika? A lincselőre nem mondhatjuk, hogy lincselő, csak mert cigány, de az elkövetők „öld a magyart” felkiáltással kiirthattak egy 44 éves családapát saját gyermekei szeme láttára úgy, hogy még a „cigánybűnözés” kifejezés használatáért is körbeköpködtek volna bárkit, aki szót emel az ügyben.

És ugye arra is emlékeznek sokan, hogy mire Szögi Lajos gyilkosai kiszabadultak, addigra az őket korábban is segítő Soros-szervezet ügyvédi segítségével több milliós kártérítés várta őket a „rossz börtönkörülmények” miatt. Igaz: ők addig egyetlen forintot sem fizettek ki az áldozatuk családjának megítélt 46 millió forintos kártérítésből.

Az olaszliszkai lincselés és George Floyd megölése egyaránt jól példázza, hogy egy bűnesetből hogyan lesz faji kérdés. Holott a bűn és a bűnhődés megítélésének is előítélettől mentesnek kellene lennie. De nem az. És egyre kevésbé az. Európai nagyvárosok, így hamarosan Budapest utcáin is antifasiszta tüntetők gyülekeznek a feketék jogainak védelmében, miközben George Floyd esetében semmi sem bizonyítja, hogy a bőrszínének bármi köze lett volna ahhoz, hogy Derek Chauvin 8 perc 46 másodpercig térdelt a nyakán. Mégis ez lett a jelszó: „Black Lives Matter”.

Nos, a magyar rendőrség bebizonyította, hogy nekik bizony „all lives matter”. Védték annak a férfinak az életét, aki vélhetően egy gondatlanul elkövetett bűncselekmény során kioltotta egy kislány életét. És megakadályozták egy olyan esetleges bosszú bekövetkeztét, amely szándékos bűncselekménnyel (vagy többel) utána pro és kontra ráerősíthetett volna a hazánkba is becibált, a bűnelkövetés köré mesterségesen felépített faji feszültségre. Így, hacsak szélsőjobboldali rasszisták most nem esnek neki a „bántó szándékát” beismerő családapának, akkor elmarad egy újabb Olaszliszka.

És maradjon is el!

Mutassuk meg, hogy a Nyugat által lesajnált magyar demokrácia mégiscsak egy sokkal higgadtabb, törvénytisztelőbb életforma, mint amilyennek mostanság a „szabadság honának” tartott Amerikai Egyesült Államok számít, és amilyennek Brüsszelben minket beállítani igyekeznek!

Mutassuk meg, hogy Black Lives Matter ide, Olaszliszka oda, itt az áldozat az áldozat és az elkövető az elkövető!

Mutassuk meg, hogy itt a mérhetetlen szülői fájdalomtól vezérelve felelőtlenül kimondott szavak miatt sem lesz lincshangulat – se így, se úgy!

És nem utolsósorban: köszönjük meg a gyors reagálást azoknak a rendőröknek, akik ennek még a lehetőségét is csírájában elfojtották! Amerika nem tette meg, ők feláldozták saját rendfenntartóikat a politikai korrektség oltárán.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Gyurcsányék a pofonokból sem tanulnak

Gyurcsányék a pofonokból sem tanulnak

Gyurcsányné miniszterelnök-jelölt jelölti színrelépésével új fejezet kezdődött a ’Soha be nem váltott ígéretek’ címet viselő lexikonban. Mondanám, hogy kislexikonban, de mióta baloldali politikusokat hord hátán a föld, nevezzék őket bárhogy – jakobinusnak, bolseviknak vagy éppen kommunistának, újabban libernyáknak – a be nem váltott ígéreteik nem férnek el egy zsebkönyvben.

Agresszív frusztráltságból lábszagú demagógiába menekült Jakab Péter

Agresszív frusztráltságból lábszagú demagógiába menekült Jakab Péter

Nettó 59 perc 55 másodperc egyetlen épkézláb gondolat vagy elképzelés nélkül: Jakab Péter felülmúlta Fekete-Győr Andrást VV Zsolti kanapéján, ahol vélhetően ember nem feszengett még úgy, mint a zokniban és bőrkabátban műlazáskodó Jobbik-elnök. Lehet, hogy neki nem csak a hátsója zsibbadt el a beszélgetés végére, ahogy FeGyőrnek.

Lánczi András: Orbán Viktort metafizikai térben is értelmezni kell

Lánczi András: Orbán Viktort metafizikai térben is értelmezni kell

A magyar miniszterelnök egyszerre nagyon jó politikus és filozófus, így az ő személyiségét nem lehet csak materiálisan értelmezni – mondta Lánczi András Az Orbán-szabály című könyv bemutatóján.

TikTok – a baloldali politikai pedofilok új csodafegyvere

TikTok – a baloldali politikai pedofilok új csodafegyvere

A baloldali ellenzéki pártok vezetői tudat alatt már a legfiatalabb korosztályokat próbálják besorozni leendő választóik közé, amihez egyre többen használják a TikTok videómegosztó alkalmazást. Amit Fekete-Győr, Jakab, Szaniszló vagy Ujhelyi csinál, az a szakember szerint nemcsak etikai, de pszichológiai szempontból is veszélyes.

Rossi Dzsudzsák nélkül kezdi meg az Eb-felkészülést

Rossi Dzsudzsák nélkül kezdi meg az Eb-felkészülést

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette az Európa-bajnokságra készülő bővebb, 30 tagú keretét. Nagy meglepetést nem okozott a névsor, bár a Ferencváros tapasztalt kapusa, a korábbi válogatott Bogdán Ádám öt év után lett újra válogatott. Dzsudzsák Balázs reaktiválása azonban fel sem merült a kapitányban, mint kijelentette, a válogatási elvei világosak, hiába szerepel jól Dzsudzsák a DVSC-ben, a második vonalból nem hív be senkit.

Tordai „szegénységével” haknizva kezdett tarhálásba

Tordai „szegénységével” haknizva kezdett tarhálásba

Szegény, szerencsétlen országgyűlési képviselő, aki most szűkös nyár elé néz, és kölcsönért házal a barátainál, na meg a szavazóknál...

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére