Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lincshangulat

M. Kovács Róbert

2020.06.18. 19:00

Csak a rendőröknek köszönhető, hogy Tiszakanyárból nem lett Olaszliszka. A nemzetközi helyzet fokozódik...

Az ugye mindenkinek megvan, hogy egy George Floyd nevű kokainista exrabló, csekkhamisító rendőri túlkapás okozta halála nemzetközi erőszakhullámot gerjesztett, mert az Antifa faji kérdést csinált az esetből, holott a fekete férfi ellen intézkedő három rendőrből csak egy volt fehér angolszász?!

Ugye arra is emlékszik mindenki, hogy 2006. október 15-én olaszliszkai cigányok „Öld meg a magyart, meghalt a gyerek!” felkiáltással több mint 140 ütést, rúgást mértek Szögi Lajos 44 éves földrajz-biológia szakos tanárra, mert autójával elsodort egy 11 éves kislányt. Az esetet karcolásokkal megúszó Kitty azóta felnőtt, és korábban úgy nyilatkozott, ha tehetné, megváltoztatná a múltat. De azt nem lehet. Viszont el lehet kerülni, hogy a múlt megismétlődjön. És ez most meg is történt.

Rendőrök őrzik ugyanis annak a tiszakanyári traktorosnak a házát, aki kedd délután halálra gázolt egy 14 éves cigány lányt. Hogy van-e rá okuk, arról a szerencsétlenül járt kislány apja tett tanúbizonyságot, amikor a Blikknek nyilatkozva kerek perec kijelentette: ha a gázoló odamenne hozzá, akkor bizony bántaná. (Azt most akár tegyük is félre, hogy a nyilvánvaló fenyegetés ellenére az apa sérelmezi, hogy a gázoló nem kért bocsánatot a gyászoló családtól.)

Nos, Lynch neve örökre beivódott a történelembe, és nem túl pozitív előjellel. Holott azt sem tudjuk pontosan, hogy a Virginia államtól saját ítélkezési jogot kapott William Lynch ezredes, vagy a szintén az állam szülötteként rabszolgákat sanyargató Charles Lynch a névadója annak a törvénynek, amely a szökevény fekete rabszolgák azonnali helyszíni elítélésére jogosított fel.

Mára mégis az egykori Lynch-törvény lett a „lincselés” eredete. Igaz: manapság a rasszleosztás némiképp összekeveredett. George Floyd halála miatt például fehér antifasiszták lincseltek meg egy fekete seriffhelyettest – a feketék védelmében. Ahogy Szögi Lajos esetében is az „elnyomott kisebbség” képviselői lincselték meg a magyar többséghez tartozó középiskolai tanárt. Annyira óvott kisebbségiek ők, hogy még a lincselés kifejezést is kikérték maguknak: a jól megszokott sorosista civil szervezetek segítségével – amelyek kisebbségi ügyekben azonnal ugranak, egyébként nagyokat hallgatnak – Kittyke apja 100 millió forintot a saját zsebébe igényelt és 1 milliárd közcélokra fordítandó kártérítésre perelte az ügyészséget, mert a kifejezés „sértette személyiségi jogait, hátrányosan befolyásolta az ő, valamint a romák megítélését a közvélemény előtt”. (A keresetet végül visszavonták.)

De ugye mindenki előtt világos a logika? A lincselőre nem mondhatjuk, hogy lincselő, csak mert cigány, de az elkövetők „öld a magyart” felkiáltással kiirthattak egy 44 éves családapát saját gyermekei szeme láttára úgy, hogy még a „cigánybűnözés” kifejezés használatáért is körbeköpködtek volna bárkit, aki szót emel az ügyben.

És ugye arra is emlékeznek sokan, hogy mire Szögi Lajos gyilkosai kiszabadultak, addigra az őket korábban is segítő Soros-szervezet ügyvédi segítségével több milliós kártérítés várta őket a „rossz börtönkörülmények” miatt. Igaz: ők addig egyetlen forintot sem fizettek ki az áldozatuk családjának megítélt 46 millió forintos kártérítésből.

Az olaszliszkai lincselés és George Floyd megölése egyaránt jól példázza, hogy egy bűnesetből hogyan lesz faji kérdés. Holott a bűn és a bűnhődés megítélésének is előítélettől mentesnek kellene lennie. De nem az. És egyre kevésbé az. Európai nagyvárosok, így hamarosan Budapest utcáin is antifasiszta tüntetők gyülekeznek a feketék jogainak védelmében, miközben George Floyd esetében semmi sem bizonyítja, hogy a bőrszínének bármi köze lett volna ahhoz, hogy Derek Chauvin 8 perc 46 másodpercig térdelt a nyakán. Mégis ez lett a jelszó: „Black Lives Matter”.

Nos, a magyar rendőrség bebizonyította, hogy nekik bizony „all lives matter”. Védték annak a férfinak az életét, aki vélhetően egy gondatlanul elkövetett bűncselekmény során kioltotta egy kislány életét. És megakadályozták egy olyan esetleges bosszú bekövetkeztét, amely szándékos bűncselekménnyel (vagy többel) utána pro és kontra ráerősíthetett volna a hazánkba is becibált, a bűnelkövetés köré mesterségesen felépített faji feszültségre. Így, hacsak szélsőjobboldali rasszisták most nem esnek neki a „bántó szándékát” beismerő családapának, akkor elmarad egy újabb Olaszliszka.

És maradjon is el!

Mutassuk meg, hogy a Nyugat által lesajnált magyar demokrácia mégiscsak egy sokkal higgadtabb, törvénytisztelőbb életforma, mint amilyennek mostanság a „szabadság honának” tartott Amerikai Egyesült Államok számít, és amilyennek Brüsszelben minket beállítani igyekeznek!

Mutassuk meg, hogy Black Lives Matter ide, Olaszliszka oda, itt az áldozat az áldozat és az elkövető az elkövető!

Mutassuk meg, hogy itt a mérhetetlen szülői fájdalomtól vezérelve felelőtlenül kimondott szavak miatt sem lesz lincshangulat – se így, se úgy!

És nem utolsósorban: köszönjük meg a gyors reagálást azoknak a rendőröknek, akik ennek még a lehetőségét is csírájában elfojtották! Amerika nem tette meg, ők feláldozták saját rendfenntartóikat a politikai korrektség oltárán.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére