Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Levél a Jobbiknak kampányoló liberális értelmiségnek

Sümeghi Lóránt

2018.04.06. 11:48

Mióta Vona Gábor eladta a pártját, valamint a pártja lelkét Simicska Lajosnak egy gyönyörű német autóért és egy szoláriumbérletért cserébe, azt az igazán tanulságos jelenséget figyelhetjük meg, hogy azok a balliberális celebek, színészek, rendezők és véleményvezérek, akik pár éve még azzal fenyegették az ő hűséges rajongótáborukat, hogy az első géppel elhagyják ezt a mucsai, lábszagú országot, ha a Jobbik megnyeri a választásokat vagy bejut a parlamentbe; most minden realitásérzéküket eladva, pardon... feladva a teljes összefogás mellett tesznek hitet: 

a Jobbikra való szavazásra buzdítanak. 

Arra a Jobbikra, ami ellen néhány éve még videoüzenetekben szólaltak fel, ami ellen petíciókat fogalmaztak meg, és ami ellen úgy posztolgattak gyújtó hangú nyílt leveleket a Facebookon, mintha nem lenne holnap. 

Amikor Gyöngyöspatán vonult a Jobbik, amikor Vona Gábor kidagadt erekkel üvöltötte a mikrofonba, hogy “Szebb jövőt!”, majd azt is hozzátette, hogy szerény és visszafogott véleménye szerint igenis létezik cigánybűnözés, akkor a közeli és távoli balliberális ismerőseim sápadt arccal, remegő kézzel, ájulás közeli állapotba kerülve kezdték kongatni azokat a szivárványszínűre mázolt harangokat, amiket kizárólag a szélsőjobboldali veszélyre való figyelmeztetés jelzésének céljából gyártottak le gondos liberális kezek. 

Meg voltak döbbenve, fel voltak dúlva, féltek vagy épp dühösek voltak. Esetleg kétségbe voltak esve. 

És akkor is legsötétebb idők eljövetelét vizionálták, amikor Gyöngyösi Márton egyik álmos reggelen azzal a korszakos elméket és még korszakosabb szobafestőket idéző ötletével örvendeztette meg a körülötte helyet foglaló képviselőtársait, hogy ő bizony – biztos, ami biztos alapon – összeírná a zsidó származású kollégáit

Abból még nagy baj nem volt. 

Mondta...

A hír hallatán a hazánkban életvitelszerűen rettegő ballib értelmiségiek pedig – amennyiben ez egyáltalán lehetséges – még jobban elkezdtek rettegni. 

Magyarország nagy tehetségei akkor is szinte egyszerre bújtak csinosan berendezett, újlipótvárosi nagypolgári lakásaik franciaágyai alá, amikor Vona Gábor kikerekedett szemekkel, ordítva fenyegetőzött – alig titkoltan zsidózva – az iráni gárda behívásával

Amikor pedig Apáti István azon nyilatkozata látott napvilágot, amiben arról lamentál, hogy a cigányok párzási időszakban rendkívül agresszívvá válnak, és csak a fizikai erőszakból értenek, akkor pedig ugyanezek liberálisok SMS-ben értesítették egymást Magyarország fasizálódásáról és az ilyenkor esedékes teendőkről. 

Sajnos akkoriban még nem volt divat a dehumanizálás nevű kifejezés, de ha tudta volna a rettegők kórusa, hogy ez az, akkor egészen biztosan emiatt is hisztérikus sírással megbolondított sivalkodásban törtek volna ki. 

De nem tudták. 

Öröm az ürömben, hogy ez mára megváltozott, és ha egy székely atyafi viccből egy döglött malacra varázsolja, hogy “ő volt a soros”, azonnal eszükbe jut, mi is a hivatalos policy: nyílt levél, petíció, ország azonnal elhagyása stb. 

Ha azonban egy jobbikos prominens dehumanizál, akkor az igen tisztelt liberális értelmiség, mely értelmiség egész egzisztenciákat és karriereket épített fel a náciktól való rettegésre, olyan beszédes csöndbe burkolózik, hogy olyankor még azt is hallani, ahogyan Kálmán Olga stúdiójába berepül egy árulásszagtól lázba jött légy. 

Vagy itt van ez a 2013-as idézet a választókról a mi, akarom mondani a ti egyetlen Gabitoktól.

“A liberális demokrácia nagy állatudvarában a stupid a disznó, amely moslékban hempereg és mindent megzabál.”

Tisztára úgy tűnik, mintha Vona művész úr dehumanizálna. (Ha már szóba kerültek a malacok.)

Persze, tudom, ez egy 2013-as idézet, azóta Gaby agyát és gárdamellényét kimosta már Heller Ágnes, csak akkor meg azt nem értem drága liberális értelmiség, hogy mi a retkes  ku888va életnek osztogatjátok Orbán harminc évvel ezelőtti mondatait?

És azt se felejtsük el, hogyan zsidózott folyamatosan új kedvencetek, Gábor, ahogyan azt se, milyen decens hanyagsággal köpködte tele a rakparti cipőket az egyik párttársa

(Tudom, hogy ti sem felejtettétek el.)

Az is rendkívül szórakoztató volt, ahogyan néhány éve még telesírtátok a hazai és a nemzetközi sajtót azzal, hogy bizonyos iskolákban szegregáció van. 

Ühüm. 

Az ugye megvan, hogy a Jobbik programjában hivatalosan is ott virít szegregáció kifejezés? 

Persze hogy megvan!

De ti persze rájuk fogtok szavazni. 

Mert az a kisebbik rossz. 

Meg különben is Churchill meg Sztálin. 

Aha. 

Én tudom, hogy egy magára valamit is adó liberális a suliban tanulás helyett füvet szívott és Che Guevara-összeset olvasott, úgyhogy megpróbálom elmagyarázni úgy, hogy ti is megértsétek, akik nem figyeltetek oda történelemórákon. 

A két úr egy bizonyos Hitler ellen fogott össze. 

A sátánnal való összefogás a nácik elleni összefogásra vonatkozott. 

Tudjátok, a nácik azok, akik összeírják a zsidókat és állatoknak tekintik a cigányokat. 

A nácik zsidóznak, a nácik szerint bűnöző minden cigány, és a nácik, akik köpnek a zsidó áldozatok emlékére. 

Churchill és Sztálin a nácik ellen fogott össze. 

Ráadásul az összefogás és a győzelem után szépen hazamentek, és a saját országukban iszogattak, szivaroztak vagy épp tömeggyilkoltak

Nem kellett egymással összefésülniük a programjaikat. 

Liberális értelmiség!

Mit gondoltok a bevándorlásról? A szegregációról? A melegekről? A határvédelemről? Mit gondoltok a bentlakásos iskolákról? 

Mert Vona egészen máshogy gondolkozik a fenti témákról. 

Szerintetek hogyan fog megállapodni mondjuk Karácsony Gergivel a cigányok bentlakásos iskolákba kényszerítéséről vagy a szegregációról? 

Hogy fogja ez a két ember összefésülni a minden ízében, minden mondatában különböző programját? 

Tudom, hogy a liberalizmus a tapasztalatok szerint az esetek nagy részében elhülyíti az embert, épp ezért másodszor is segítik. 

Sehogy. 

Képtelenség Gyurcsány, Szél Detti és Vona Gaby programját eggyé kovácsolni. 

Lehetetlen. 

Amikor a Jobbik mellett kampányoltok, nemcsak az elveiteket köpitek le harminc ezüstért, de teljesen hülyét is csináltok magatokból. Azokkal akartok szövetségre lépni, akik ellen harcoltatok, akiket ki akartatok takarítani az országból, a közéletből. Mindenhonnan. 

A nácik elleni ideológiai harc tartott össze titeket évtizedek óta. 

És most elmentek április 8-án és rájuk fogtok szavazni? És erre biztatjátok a rátok hallgató, bennetek bízó liberálisokat? A kisebbségeket? A zsidókat? A melegeket? 

Arra biztatjátok a zsidókat, a melegeket és a cigányokat, hogy arra a Jobbikra szavazzanak, ami az egész identitását Alföldi buzizására, a zsidók és a cigányok iránti gyűlöletkeltésre építettetek fel? 

Ez lett belőletek??

Elveiteket és a bennetek bízó kisebbségeket eláruló, ócska, megvett Simicska-csicskák letettek? 

Ezek akartok lenni? Ilyenek akartatok lenni? 

Még van pár napotok arra, hogy senkiházi megvásárolt árulókból újra – vagy most először – tisztességes emberek legyetek. 

Mert április 8-a után már nincs visszaút.

El kell számolnotok a lelkiismeretetekkel és azokkal az emberekkel, akik hittek benne, hogy ti meggyőződésből és nem holmi alkoholista milliárdos pénze miatt álltok ki bizonyos ügyek mellett. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére