Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Leszbikus nő nem lehet rabszolga

Szentesi Zöldi László

2019.07.22. 13:38

Ne fogadjuk el az őrültséget, mert egy nap arra ébredünk, hogy nem maradt semmink, és sérült, korlátolt, ostoba emberek akarata szerint működik a világunk.

Hálásak lehetünk Dombos Tamásnak, a Magyar LMBT Szövetség és a Háttér Társaság ügyvivőjének, akivel a Mandiner beszélgetett el a mozgalom végső céljairól. Azért érezhetünk hálát, mert végre valaki pontosan megfogalmazta, hol lesz ennek az egésznek a vége.

Megmondom (illetve megmondja Dombos Tamás): sehol. Nem lesz vége. Minden kell nekik, és még annál is több. A homoszexuális lobbi, a világ legnagyobb láthatatlan hadserege, annak minden katonája nem egyszerűen a jogegyenlőségért küzd, hanem mindennemű diszkrimináció felszámolásért. Azért, hogy a Nagy Testvér nyugodtan alhasson, és még a gondolataidban se bukkanjon fel bárminemű megkülönböztetés (nem mintha az életünkben, valamennyi ítéletünkben, gondolatunkban ne lenne szükségszerűen állandó különbségtétel). Éppen ezért Gombosnak olyan pompás ötletei vannak, mint hogy a munkahelyen ne lehessen „buzivicceket” mesélni. De mond ő még mást is, tényleg érdemes elolvasni a teljes beszélgetést.

Minket azonban ma csak egyetlen állítása érdekel. A házasság intézményéről – amelyet szerinte nem szabad fenntartani két ellenkező nemű ember számára – a következőket mondja: „A házasság történetileg a nők elnyomására épülő intézmény volt. Milyen alapvető jogi jellemzőkkel bírt a házasság? Az a nő, aki megházasodott, azt követően nem rendelkezhetett tulajdona felett, lemondott a szexuális önrendelkezéséről. A férj korlátlanul megerőszakolhatta a feleségét. Ez volt a jogrend, ez volt a házasság hagyományos jogi fogalma.”

Hogy jutottunk el idáig?

Talán akkor kezdődött, amikor a hatvanas években az amerikai pszichiáterek engedtek a nyomásnak. A bontakozó „meleglobbi” erőszakos nyomására módosították a homoszexualitásról vallott orvosi ismereteiket, hangsúlyozzuk rögtön, nem tudományos igénnyel, hanem az ellenük irányuló példátlan hecckampány miatt. Miután a homoszexualitás kikerült a mentális rendellenességek és betegségek köréből, tovább kúszott a téma, le a nyugati társadalmak mélyrétegeibe: az emberek egyszer csak azt látták, hogy trendi homoszexuálisnak lenni. Évtizedek teltek el, de a filmek, a reklámok, a plakátok, az irányított beszélgetések, valamint a fizetett vagy érintett médiaszereplők elvégezték a dolgukat. Mára a kétely és a bírálat legkisebb jelére is összerezzen mindenki a nyugati világban, a homoszexualitás tudományos elemzésében, vizsgálatában és a téma társadalmi kibeszélhetőségében olyan akadályokat építettek, amelyeket csak a közéjük tartozók ugorhatnak meg, mindenki másnak tilos a próbálkozás.

Így jutottunk el odáig, hogy itt áll előttünk Dombos Tamás, és azt mondja, a házasság olyan intézmény, amelyben a nőt anyagilag és szexuálisan is kizsákmányolják. A hitvesi ölelés megerőszakolás, a nő deklaráltan elnyomott és hátrányos helyzetű az együttélésben. Nyilván az azonos nemű párok együttélése maga a csoda. Ott galambok búgnak egész nap, cirógatás, korlátlan szeretet és közös bankszámla fűzi össze a szerelmeseket.

Egyszer meg kellene vizsgálni, kik és miért akarják tűzbe borítani az egész világot? Hogy tényleg mi az oka annak, hogy az abnormalitás hadat üzent a normalitásnak? Hogy mára ott tartunk, hogy előlép egy ilyen aktivista ember, akiben semmi tiszteletre méltó nincs, de odanyilatkozik, hogy a nő rabszolga a házasságban, nyilván legyen leszbikus, akkor felszabadul.

Miután a titokzatos gént még mindig nem találták meg, és nem tudjuk, milyen arányban vesz részt a homoszexuálissá válás folyamatában az örökölt és a kialakult hajlam, érdemes egy pillanatra fellapozni azokat az orvosi könyveket is, amelyek a homoszexuális lobbi 1970-es győzelme előtt íródtak. És ha fellapoztuk, muszáj feltenni a kérdést: ha egyszer nincs homoszexuális gén, nem lehet, hogy a gyermekkori traumáknak, a kamaszkori hatásoknak, a család rideg légkörének, az apa hiányának, valamint a homoszexuális életforma dicsőítésének, a társadalmi propagandának is van valamifajta csekély hatása?

Az igazság az, hogy a homoszexualitás legalább annyira szocializációs, mint genetikai kérdés.

Ha pedig ez a helyzet, ha homoszexuálisnak nem mindenki születik, hanem sokszor azzá válik, akkor az a szöveg, hogy minden érintett így születik, és ezen nem lehet változtatni, punktum, égbekiáltó hazugság. Akkor csak látszat van valóság helyett – látszat, amit a „meleglobbi” épített fel szívós munkával, tudatos építkezéssel.

Rögtön ellenőrizzük is le ezt az állításunkat egy ellenpróbával. Ha azt mondom, hogy férfi létemre nőnek érzem magam, és szeretnék a pszichiáternél ebbe az irányba fejlődni, ehhez orvosi segítséget kérek, az a „meleglobbi” szerint teljesen normális, támogatandó törekvés. Ha azonban azt mondom, hogy homoszexuális férfi vagyok, és szeretnék a pszichiáteremtől segítséget kérni, hogy (újra) heteroszexuális lehessek, akkor ez nemigen lehetséges, mert a nyugati világ nagy részében az efféle terápiát vállaló szakembereket ellehetetlenítik, tönkreteszik. Freud, Jung úgy tudta, a homoszexualitás mentális rendellenesség. De itt van nekünk Dombos Tamás, aki majd megmondja, milyen vicceket mesélhetünk, milyeneket nem.

Mindeközben elsikkad az a jól leplezett tény, hogy a házasságot, a férfi-nő együttélést zsigerileg elutasítók jó része traumatizált ember, akit nagyon sajnálunk ezért, csak illene a többség életébe nem belepofázni. Azért, mert ők rossz családmodellt láttak, esetleg meg sem ismerték, milyen egy férfi, egy nő és a gyerekek működő életközössége, még nem jogosítja fel őket, hogy megbélyegezzék a természetességet.

De legalább tudjuk, mit akarnak. Hogy soha nem akarják befejezni a harcot. Éppen azért ezekkel az aktivistákkal nem egyezkedni, nem vitatkozni kell (ennek tényleg semmi értelme), hanem minden eszközzel erősíteni kell a családot. A férfi-nő kapcsolatot, a gyermekáldást, az eredeti, az igazi házasság intézményét kell propagálni. Nyugodt, békés családi életre kell törekedni, ahol nem szenvednek el életre szóló sérülést a gyerekeink. Vissza kell perelnünk a szavainkat: a meleg egyszerűen jelentsen meleget, a házasság egyszerűen házasságot, és ne fogadjuk el, hogy a két nemen kívül létezik még további ötszáz.

Egyáltalában véve: ne fogadjuk el az őrültséget, mert egy nap arra ébredünk, hogy nem maradt semmink, és sérült, korlátolt, ostoba emberek akarata szerint működik a világunk.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Gyurákovics Andrea a 888-nak: Baranyi Krisztina ragaszkodott a közterülethasználati díjhoz

Gyurákovics Andrea a 888-nak: Baranyi Krisztina ragaszkodott a közterülethasználati díjhoz

Baranyi Krisztina, Ferencváros független polgármestere 100 milliós közterülethasználati díjat szedne be az egy évvel ezelőtt leégett, halálesettel járó Ráday utcai református kollégium helyreállítási munkálataiból. Kocsis Máté parlamenti frakcióvezető bejelentette, hogy törvénymódosítást nyújtottak be, hogy ez ne történhessen meg. Hozzátéve: „A ferencvárosi baloldal szégyellje magát!”. Az üggyel kapcsolatban Gyurákovics Andreát, a Fidesz önkormányzati frakcióvezetőjét kérdeztük.

Deutsch jól odaszúrt a társadalomtudósoknak

Tamás EP képviselő Facebook-bejegyzésében fajdalmasan odaszúrt a Deutsch nemzeti konzultáció ellen tiltakozó pszichológusoknak az Index cikkére reagálva.

Gyöngyöspata iskolapere két kérdésben is téma lesz az új nemzeti konzultációban

Horváth László miniszterelnöki megbízott, a térség fideszes parlamenti képviselője szombaton a kormány Facebook-oldalán elérhető videóban beszélt erről.

A kormánypártok szerint a Soros-hálózat egymás ellen uszítja a magyarokat és a cigányokat

A „Soros-hálózat” a gyöngyöspatai iskolaügyben egymás ellen akarja uszítani a magyarokat és a romákat, ezt a célt szolgálja a vasárnap Budapestre tervezett vonulásos tüntetés is – mondta Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő a kormánypártok nevében szombaton Budapesten újságíróknak.

Egy agglegény titkos naplójából

Egy agglegény titkos naplójából

A kultúrrendőr – Pozsonyi (b)irodalma

Összeáll a CDU a szélsőbaloldallal

Összeáll a CDU a szélsőbaloldallal

Aztán 2021-ben ismét választások lesznek Türingiában, miután korábban „nem megfelelő” eredmény született a német tartományban.

Már olaszországi áldozata is van a koronavírusnak

Olaszországban is van már halálos áldozata az új koronavírusnak – jelentette péntek éjjel az ANSA olasz hírügynökség.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére