Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Leszbikus nő nem lehet rabszolga

Szentesi Zöldi László

2019.07.22. 13:38

Ne fogadjuk el az őrültséget, mert egy nap arra ébredünk, hogy nem maradt semmink, és sérült, korlátolt, ostoba emberek akarata szerint működik a világunk.

Hálásak lehetünk Dombos Tamásnak, a Magyar LMBT Szövetség és a Háttér Társaság ügyvivőjének, akivel a Mandiner beszélgetett el a mozgalom végső céljairól. Azért érezhetünk hálát, mert végre valaki pontosan megfogalmazta, hol lesz ennek az egésznek a vége.

Megmondom (illetve megmondja Dombos Tamás): sehol. Nem lesz vége. Minden kell nekik, és még annál is több. A homoszexuális lobbi, a világ legnagyobb láthatatlan hadserege, annak minden katonája nem egyszerűen a jogegyenlőségért küzd, hanem mindennemű diszkrimináció felszámolásért. Azért, hogy a Nagy Testvér nyugodtan alhasson, és még a gondolataidban se bukkanjon fel bárminemű megkülönböztetés (nem mintha az életünkben, valamennyi ítéletünkben, gondolatunkban ne lenne szükségszerűen állandó különbségtétel). Éppen ezért Gombosnak olyan pompás ötletei vannak, mint hogy a munkahelyen ne lehessen „buzivicceket” mesélni. De mond ő még mást is, tényleg érdemes elolvasni a teljes beszélgetést.

Minket azonban ma csak egyetlen állítása érdekel. A házasság intézményéről – amelyet szerinte nem szabad fenntartani két ellenkező nemű ember számára – a következőket mondja: „A házasság történetileg a nők elnyomására épülő intézmény volt. Milyen alapvető jogi jellemzőkkel bírt a házasság? Az a nő, aki megházasodott, azt követően nem rendelkezhetett tulajdona felett, lemondott a szexuális önrendelkezéséről. A férj korlátlanul megerőszakolhatta a feleségét. Ez volt a jogrend, ez volt a házasság hagyományos jogi fogalma.”

Hogy jutottunk el idáig?

Talán akkor kezdődött, amikor a hatvanas években az amerikai pszichiáterek engedtek a nyomásnak. A bontakozó „meleglobbi” erőszakos nyomására módosították a homoszexualitásról vallott orvosi ismereteiket, hangsúlyozzuk rögtön, nem tudományos igénnyel, hanem az ellenük irányuló példátlan hecckampány miatt. Miután a homoszexualitás kikerült a mentális rendellenességek és betegségek köréből, tovább kúszott a téma, le a nyugati társadalmak mélyrétegeibe: az emberek egyszer csak azt látták, hogy trendi homoszexuálisnak lenni. Évtizedek teltek el, de a filmek, a reklámok, a plakátok, az irányított beszélgetések, valamint a fizetett vagy érintett médiaszereplők elvégezték a dolgukat. Mára a kétely és a bírálat legkisebb jelére is összerezzen mindenki a nyugati világban, a homoszexualitás tudományos elemzésében, vizsgálatában és a téma társadalmi kibeszélhetőségében olyan akadályokat építettek, amelyeket csak a közéjük tartozók ugorhatnak meg, mindenki másnak tilos a próbálkozás.

Így jutottunk el odáig, hogy itt áll előttünk Dombos Tamás, és azt mondja, a házasság olyan intézmény, amelyben a nőt anyagilag és szexuálisan is kizsákmányolják. A hitvesi ölelés megerőszakolás, a nő deklaráltan elnyomott és hátrányos helyzetű az együttélésben. Nyilván az azonos nemű párok együttélése maga a csoda. Ott galambok búgnak egész nap, cirógatás, korlátlan szeretet és közös bankszámla fűzi össze a szerelmeseket.

Egyszer meg kellene vizsgálni, kik és miért akarják tűzbe borítani az egész világot? Hogy tényleg mi az oka annak, hogy az abnormalitás hadat üzent a normalitásnak? Hogy mára ott tartunk, hogy előlép egy ilyen aktivista ember, akiben semmi tiszteletre méltó nincs, de odanyilatkozik, hogy a nő rabszolga a házasságban, nyilván legyen leszbikus, akkor felszabadul.

Miután a titokzatos gént még mindig nem találták meg, és nem tudjuk, milyen arányban vesz részt a homoszexuálissá válás folyamatában az örökölt és a kialakult hajlam, érdemes egy pillanatra fellapozni azokat az orvosi könyveket is, amelyek a homoszexuális lobbi 1970-es győzelme előtt íródtak. És ha fellapoztuk, muszáj feltenni a kérdést: ha egyszer nincs homoszexuális gén, nem lehet, hogy a gyermekkori traumáknak, a kamaszkori hatásoknak, a család rideg légkörének, az apa hiányának, valamint a homoszexuális életforma dicsőítésének, a társadalmi propagandának is van valamifajta csekély hatása?

Az igazság az, hogy a homoszexualitás legalább annyira szocializációs, mint genetikai kérdés.

Ha pedig ez a helyzet, ha homoszexuálisnak nem mindenki születik, hanem sokszor azzá válik, akkor az a szöveg, hogy minden érintett így születik, és ezen nem lehet változtatni, punktum, égbekiáltó hazugság. Akkor csak látszat van valóság helyett – látszat, amit a „meleglobbi” épített fel szívós munkával, tudatos építkezéssel.

Rögtön ellenőrizzük is le ezt az állításunkat egy ellenpróbával. Ha azt mondom, hogy férfi létemre nőnek érzem magam, és szeretnék a pszichiáternél ebbe az irányba fejlődni, ehhez orvosi segítséget kérek, az a „meleglobbi” szerint teljesen normális, támogatandó törekvés. Ha azonban azt mondom, hogy homoszexuális férfi vagyok, és szeretnék a pszichiáteremtől segítséget kérni, hogy (újra) heteroszexuális lehessek, akkor ez nemigen lehetséges, mert a nyugati világ nagy részében az efféle terápiát vállaló szakembereket ellehetetlenítik, tönkreteszik. Freud, Jung úgy tudta, a homoszexualitás mentális rendellenesség. De itt van nekünk Dombos Tamás, aki majd megmondja, milyen vicceket mesélhetünk, milyeneket nem.

Mindeközben elsikkad az a jól leplezett tény, hogy a házasságot, a férfi-nő együttélést zsigerileg elutasítók jó része traumatizált ember, akit nagyon sajnálunk ezért, csak illene a többség életébe nem belepofázni. Azért, mert ők rossz családmodellt láttak, esetleg meg sem ismerték, milyen egy férfi, egy nő és a gyerekek működő életközössége, még nem jogosítja fel őket, hogy megbélyegezzék a természetességet.

De legalább tudjuk, mit akarnak. Hogy soha nem akarják befejezni a harcot. Éppen azért ezekkel az aktivistákkal nem egyezkedni, nem vitatkozni kell (ennek tényleg semmi értelme), hanem minden eszközzel erősíteni kell a családot. A férfi-nő kapcsolatot, a gyermekáldást, az eredeti, az igazi házasság intézményét kell propagálni. Nyugodt, békés családi életre kell törekedni, ahol nem szenvednek el életre szóló sérülést a gyerekeink. Vissza kell perelnünk a szavainkat: a meleg egyszerűen jelentsen meleget, a házasság egyszerűen házasságot, és ne fogadjuk el, hogy a két nemen kívül létezik még további ötszáz.

Egyáltalában véve: ne fogadjuk el az őrültséget, mert egy nap arra ébredünk, hogy nem maradt semmink, és sérült, korlátolt, ostoba emberek akarata szerint működik a világunk.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A fiatal migránsok integrációja különösen nehéz az Európai Unióban

A fiatal migránsok integrációja különösen nehéz az Európai Unióban

Az illegális migráció és a harmadik országbeli személyek integrációja napjainkban az Európai Unióban fontos vita tárgya, különösen a 2015-es migráció hullám jelentkezése óta. A legtöbb tagállam tapasztalja a migráció jelenségét, és ezzel egyidejűleg szembesül a beilleszkedés nehézségeivel is.

„Az új Európai Bizottság egyik legrátermettebb biztosa lesz Várhelyi Olivér”

A munkáját hamarosan megkezdő új Európai Bizottság egyik legrátermettebb biztosa lesz Várhelyi Olivér – jelentette ki Gál Kinga fideszes EP-képviselő Brüsszelben szerdán, miután magyar biztosjelölt szükséges támogatást szerezett kinevezésének jóváhagyásához.

Továbbra is a németek uralják az Európai Parlamentet

Továbbra is a németek uralják az Európai Parlamentet

Az állandó parlamenti bizottságok negyedének vezetője német, a legfontosabbak közül mindegyiknek.

Újabb terroristafeleség szeretne visszatérni Ausztriába

Az osztrák sajtó értesülései szerint az Iszlám Állam terrorszervezet afgán tagjához ment férjhez az a nő, aki jelenleg egy észak-szíriai fogolytáborban tartózkodik, és az osztrák diplomácia segítségét kéri.

Karácsony csillagos egyesre vizsgázott történelemből

Karácsony csillagos egyesre vizsgázott történelemből

Apáti István országgyűlési képviselő szerint a főpolgármester „csillagos egyesre” vizsgázott történelemből, amikor undorítónak nevezte a Mi Hazánk szombati, Horthy Miklós fővárosi bevonulásának századik évfordulóján megtartott felvonulását.

Boris Johnson: Zúdulni fog a tőke a britekhez a Brexit után

Boris Johnson: Zúdulni fog a tőke a britekhez a Brexit után

Zúdul majd a beruházási tőke a brit gazdaságba, amint sikerül a brit EU-tagság megszűnési folyamatának (Brexit) végére jutni – ezt ma jelentette ki Boris Johnson brit miniszterelnök.

Világörökségi helyszínt égetett fel egy 38 éves marokkói migráns Torinóban

A férfit tömegmészárlás vádjával vitte be a rendőrség, mivel az épület lakott volt.

Elfogadta Várhelyi Olivér biztosjelölt kinevezését az EP szakbizottsága

Elfogadta Várhelyi Olivér biztosjelölt kinevezését az EP szakbizottsága

Megkapta Várhelyi Olivér, Magyarország uniós biztosjelöltje hétfőn az Európai Parlament (EP) illetékes szakbizottságának jóváhagyását, miután a frakciók koordinátorai kielégítőnek találták az írásbeli pótkérdésekre adott válaszait.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére