Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Leszbikus csók a könyvtárban

888.hu

2016.05.29. 19:58

Van itt egy performansz, ami egyszerre vicces és szomorú.

Vicces, mert totál hülyét csináltak magukból, az ellentüntetők. A skandált jelszavak „Szodómia, szodómia, fujj, fujj” és a nyilatkozat… Felesleges idézni belőle, mert előszóban sokkal hatásosabb.

Szomorú, mert a Konzervatív Hallgatók Szövetsége (KHSZ), élükön László Balázzsal végső soron kirekesztésre szólítanak fel. Miközben őrült tempóval dübörög a baloldali hazugságkampány arról, hogy a jobboldal rasszista, kirekesztő, antiszemita ésatöbbi; eközben egy homofób ellentüntetést szervez egy, magát már a nevével politikai kontextusba helyező diákszervezet, ami valójában igencsak messze áll a konzervativizmustól.

Szomorú, mert amit ott művelt a KHSZ az kib888ottul felháborító. Most érvelnem kellene az álláspontom mellett, de inkább kérdezek.

A 21. században, a világban korábban sosem látott tudományos, technikai és szellemi fejlődés csúcsán, 26 évnyi függetlenség és demokrácia után, tényleg körül kell néznie egy fiatal párnak egy szórakozóhelyen, hogy ugyan nem baj, ha megcsókolják egymást? Teljesen és tökéletesen mindegy, hogy egyneműek, nem nélküliek, melegek vagy heterók. Szomorú? Nem, ez a demokrácia.

Szomorú, hogy egy csók miatt egy vendéglátós megszólja a vendégeit a 21. században, és utána a tulaj még védeni akarja a szituációt.

Szomorú, mert többek között azért vívtuk ki a szabadságot, hogy ott és azzal csókolózzon az ember Magyarországon, akivel és amikor akar – az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez a lista végén volt, de rajta volt.

Senki nem élhet házasságban azonos nemű szerelmével. Szomorú? Van, akinek igen és van, akinek nem. Más a házasság és más egy csók.

Itt ki kell emelnem azt a baloldali pártok által terjesztett hazugságot, hogy a Fidesz vezette be az új alkotmány létrehozásával azt, hogy a házasság csakis és kizárólag egy férfi és egy nő között jöhet létre. Ez egészen egyszerűen nem igaz.

Amellett, hogy ez a verzió találkozik a többségi társadalom véleményével, a Sólyom László vezette Alkotmánybíróság – akit azért nem lehet ultrakonzervativizmussal vádolni – szintén erre a következtetésre jutott 1990-ben és 1995-ben. A testület később, 2008-ban is megerősítette ezt az álláspontot.

Ez van. Itt a jó idő, itt a nyár, csókolózzatok sokat!

A „piszkostizenkettő” egy blog- és véleményrovat, amely nem feltétlenül tükrözi a 888.hu szerkesztőségének véleményét.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nagyot bukott a baloldal az időköziken a Fidesz jelöltjeivel szemben (ismét)

Nagyot bukott a baloldal az időköziken a Fidesz jelöltjeivel szemben (ismét)

Ambrus István független jelöltet választották polgármesternek vasárnap a Csongrád-Csanád megyei Mártélyon. Pedig Márki-Zay Péter még kampányolt is a másik jelölt mellett, de a „Kapitány” ezúttal se járt sikerrel. Ez (sem) az ő és a baloldal hétvégéje. Ám ez még nem minden: Orosházán is jobboldali jelölt nyert!

Jeruzsálem a robbantásoktól és a szirénától, az Egyesült Államok pedig Donald Trump beszédjétől hangos

Jeruzsálem a robbantásoktól és a szirénától, az Egyesült Államok pedig Donald Trump beszédjétől hangos

Elindultak az újabb gabonaszállító hajók Ukrajnából, melyet a „remény jelének” tart Ferenc pápa.

Az olasz baloldal kitalálta a tuti receptet a jobboldal győzelme ellen: össze kell fogni

Az olasz baloldal kitalálta a tuti receptet a jobboldal győzelme ellen: össze kell fogni

A szeptember 25-i parlamenti választásokon a jobboldal kormányra kerülését akarja megakadályozni a baloldali erők vasárnapra megszületett választási szövetsége Enrico Letta, a baloldali Demokrata Párt (PD) főtitkára szerint. Enrico Letta alig jelentette be a szövetség felállását, Carlo Calenda, az Akció nevű párt vezetője vasárnap délután egy televíziós interjúban közölte, hogy mégsem csatlakozik a baloldali pártok csapatához.

Ferenc pápa üdvözölte a gabonát szállító hajók elindulását az ukrajnai kikötőkből

Ferenc pápa a remény jelének nevezte a többek között gabonával megrakott hajók elindulását az ukrajnai kikötőkből a Szent Péter téren mondott beszédében vasárnap. Az egyik hajó Olaszországba tart.

Donald Trump: A radikális baloldalt a feledésbe kell taszítani

Donald Trump: A radikális baloldalt a feledésbe kell taszítani

A közelgő választások megnyerését nevezte a konzervatív erők legfontosabb feladatának a volt amerikai elnök helyi idő szerint szombaton az egyesült államokbeli Dallasban, az Amerikai Konzervatív Unió nagyszabású nyári konferenciáján (CPAC) felszólalva.

Az Iszlám Dzsihád újabb parancsnokával végzett az izraeli hadsereg, megszólaltak a szirénák Jeruzsálemben is

Az izraeli hadsereg vasárnap bejelentette, hogy végzett az Iszlám Dzsihád terrorszervezet újabb parancsnokával Gázában. Ugyancsak vasárnap megszólaltak a légvédelmi szirénák Jeruzsálemben is.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére