Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lent, lejjebb, még lejjebb, VS.hu

Horváth József György

2016.04.24. 21:28

Oké. Médiaháború van. Ki tudja már hányadik. A politikai mezõ átrendezõdésével párhuzamosan a média világa is hadban áll.

Jobboldaliak, népszavás, klubrádiós partizánok, „addig szeretlek amíg a lé tart” – azaz, a „Lajos”, Orbán-fóbiás kereskedelmiek, örökgyerek libsik stb.

Na meg a VS.hu. A négyszögletű kerek erdő, a fából vaskarika, az ilyen nincs és mégis van. Eddig azt hittük a VS.hu a hazai jobboldalba a seggét törölgető, vidám partizánok életét éli. Amíg nem jött a fekete leves.

Nemrég írtunk arról, hogyan sikerült a VS.hu-nak megdöntenie a hülyeség hazai médiarekordját az úgynevezett „Századvég leleplezésekkel”, különösen a kamu plágium váddal – ahol Bauer Béla szociológust próbálták megvádolni azzal, hogy egy tanulmányban saját korábbi könyvéből lopott.

De most nem erről van szó. A VS.hu-ról ugyanis kiderült, hogy vaskos támogatásban részesültek a Nemzeti Banktól. Értsd: az állami lóvékból. A lé nem bal- vagy jobboldali, nem igaz?

Sőt, ez az igazi odab888szós ellenzékiség! Belülről dönteni meg a rendszert. A saját mocskos pénzüket fordítani ellenük.

VS.hu, szerintem ennél nincs lejjebb. A gerinctelen képmutatás oszkárja már biztosan a tiétek.

Tegyétek ki a vitrinbe, polírozgassátok.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére