Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lekerült a bugyi

Bohár Dániel

2019.12.20. 15:50

Aki ilyen fotókat készít magáról, arról mindent el tudok képzelni.

Elsőre nehéz ügynek tűnik a zaklatás. Hiszen rengeteg kérdés merül fel: mi számít annak? Kinek mi az inzultálás? Hogyan lehet pontosan meghatározni azt a szintet, ami már beavatkozásnak számít egy másik ember életterébe. A rengeteg bonyolultnak látszó részlet azonban teljes képet adhat a zaklatásról.

Molesztálás lehet néhány rámenősebb üzenet, háborgatásnak számíthat egy nem kívánt érintés. A szintet, az érzetet a másik fél tudja meghatározni. Ha valaki nem szeretne közeledést, de a másik fél erőlteti, akkor az inzultus. Ez egyértelmű.

Na, de ondóváladékos péniszt küldözgetni? Azt hiszem, zaklatásnak számít, vagy talán kicsit többnek is, amelyet a szakemberek pszichózisnak hívnak.

Gréczy Zsolt fotói mindent elárulnak a személyiségéről. Aki ilyen fotókat készít magáról, arról minden mást is el tudok képzelni. Ha valaki eljut arra a szintre, hogy a saját hímivarsejtjeit fotózgatja, onnan már nincs annyira távol, hogy ezeket a kiszemelt nőkkel meg is osztja.

Ha ezt egy átlagember (értsd: nem közszereplő) tenné és kiderülne, akkor a közösség, ahol mozog, kiközösítené, kizárná magából. Nagy eséllyel még a lakhelyéről is el kellene költöznie, hiszen ez olyan stigma, amelyet soha nem lehet lemosni.

Gréczy Zsolt közszereplő, politikus, országgyűlési képviselő. A lemondása nem lehet kérdés. Ezt nem lehet kimagyarázni, ezt még Gyurcsány Ferenc sem tudja megmagyarázni. Gréczy hibát követett el azzal, hogy nőket zaklatott. Nem egyet, nem kettőt. Gréczy Zsoltnak le kell mondania.

Bele sem merek gondolni, hogy ez nem történik meg. Naiv lennék azonban, ha nem számítanék arra, hogy a következmények nélküli politikai közege ne próbálkozna meg a magyarázkodással.

Viszont ismét néhány kérdés. Van olyan választó, újságíró, politikustárs, aki ezek után komolyan tudja venni Gréczyt? A zaklatási témára egyébként nagyon harciasan reagáló ellenzéki képviselőnők hol vannak most? Miért hallgatnak? Be tudnak ülni egy padsorba Gréczyvel a parlamentben?

Ha igen, az mindent elárul az elvtelen, hataloméhes, gusztustalan gondolatiságukról. Bízom benne, hogy egyszer pozitívan csalódhatok bennük.

Az ismét kirajzolódó kettős mérce kérdésköre is érdekes. Nemcsak az ellenzéki pártok, hanem az ellenzéki sajtó is hallgat, vagy ha beszámol az esetről, akkor is nagyon óvatosan. Gréczyt már most védve. Ha emlékeim nem csalnak, nem volt mindig ennyire prűd és szemérmes a balliberális média.

A fecske elrepült. Most Gréczynek kell lépnie.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére