Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kunhalmi Ágnes k*rva erős képe

K. Gaál István

2022.01.26. 18:20

 

Ne vegyük el a megbetegedés jogát Kunhalmi Ágnestől, de a nyomaiban még létező Magyar Szocialista Párt kirakatembere ismét túltolta. Emlékszünk még Usain Boltot megszégyenítő sprintjére, amit az MTVA épületében mutatott be és a végén a térde hozzáért az ajtóhoz, aztán elterült, mint egy zsák cement, majd – kevésbé diplomatikusan idézne Bangóné klasszikusát – „kurva erős képek voltak” ahogy sántított és a nadrágon kívül (!) kötést viselt.

A napokban meg kórházba került a koronavírus miatt. Először is természetesen jobbulást illik kívánni neki, remélem, hogy mielőbb teljesen meggyógyul.

No, de persze a haladó baloldali hagyományokat követve Kunhalmi képet posztolt a kórházból és ezt talán nem kellett volna.

Fontos, hogy megjegyezzük: egy szelfiről van szó, amit ő maga, vagy egy orvos/ápoló készített a telefonjával, vagyis a készülék nála volt – erre a későbbiekben még visszatérünk. A fotó elindult a világhálón és úgy tűnik, hogy értő kezekbe került. A szakértők – nem kommentelők, hanem olyanok, akik láttak már kórházi monitort – érdekes megállapításokat tettek.

A képernyőn látható, hogy Kunhalmi Ágnes véroxigén szintje 100 százalék, a „láza” 36,2, a vérnyomása 126/77, a légzésszáma pedig 25/perc.

Kevesen mondhatják el magukról, hogy ilyen remek adatokkal kórházba kerültek volna, pláne nem a Honvédba, amely ugye a köznyelv szerint VIP-intézmény. Ráadásul volt, aki azt is megjegyezte, hogy Kunhalmi utcai ruhában fekszik az ágyban, ami azért nem egy bevett szokás.

A kép persze elérte célját, hiszen számtalan megosztás, lájk és hozzászólás érkezett rá. Ennyi volt ebben nem több és biztosak lehetünk benne, hogy ez volt a cél, semmi más.

Hála a jó Istennek és a kezeléseknek Kunhalmi Ágnes, akinél ugye nem volt telefon, már ki is került a kórházból, így már otthonában lábadozhat, a mielőbbi teljes gyógyulás reményében. Szerencsére már olyan jól van, hogy Facebook posztokra is futja és nem is volt rest a közösségi médiában jelentkezni. Így kezdte:

„Napokig nem volt nálam telefon…”

Ja. A képet meg valaki festette róla és aztán faxon elküldte Mark Zuckerbergnek, aki kitette a politikus oldalára.

A tudomány segített Kunhalmi Ágnes felső légúti és esetleges tüdőproblémáin. A nyak feletti helyzet azonban továbbra is tragikus, szinte biztos, hogy kezelhetetlen.

Ettől persze a tény még tény marad: kurva erős kép volt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Zelenszkij szerint eltörték az orosz hadsereg gerincét

Zelenszkij szerint eltörték az orosz hadsereg gerincét

Az ukrán elnök szerint a kulcsfontosságú kikötőváros, Mariupol eleste ellenére az ukrán hadsereg komoly károkat okozott az orosz haderőnek.

Orosz kézen Mariupol, kitiltották Bident, Szerbiában tárgyalt Orbán Viktor

Orosz kézen Mariupol, kitiltották Bident, Szerbiában tárgyalt Orbán Viktor

Hosszú harc után orosz kézre került Mariupol. Kitiltották Oroszországból Bident, Blinkent és közel ezer más amerikait.

Az oroszok kitiltották Bident és közel ezer másik amerikait

Beutazási tilalmat rendelt el szombaton Oroszország 963 amerikai állampolgár, köztük Joe Biden elnök és Antony Blinken külügyminiszter ellen, és bővítette a kanadai tilalmi listát is – közölte szombaton az orosz külügyminisztérium, hozzátéve, hogy a jövőben is viszonozza az „ellenséges amerikai lépéseket”

Orbán Viktor: Mi a béke és az észszerűség pártján állunk!

Orbán Viktor: Mi a béke és az észszerűség pártján állunk!

A miniszterelnök az Újvidéken Nemzetközi Mezőgazdasági Vásáron beszélt az észszerű gazdálkodás fontosságáról.

Jövőre Budapesten biztathatjuk az elitmezőnybe jutott jégkorongozókat

Jövőre Budapesten biztathatjuk az elitmezőnybe jutott jégkorongozókat

Egy hét múlva a Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) kongresszusán döntenek a jövő évi A csoportos vb helyszínéről. Mint ismert, a háború miatt nem lehet házigazda Szentpétervár, a helyére a nemrég feljutott Magyarország és Szlovénia, azaz Budapest és Ljubljana jelentkezett, illetve a finn-lett kettős. Az IIHF küldöttsége a napokban Budapesten járt, hogy felmérje a rendezés esélyeit, lehetőségeit.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére