Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Köztünk élnek

Bohár Dániel

2021.02.03. 11:15

Ateista provokátor? Elmebeteg? Őrült? Vagy egy srác, aki a baromságaival nagyot mondva akar a haverjai között fa*a gyerek lenni?

A CEU-tüntetések idején történhetett. A hisztérikus megmozdulások többségén ott voltam, és forgattam. Valószínűleg a legtöbben már elfelejtették, miről is szólt az egész balhé, de nagyjából úgy kell elképzelni, mint a mostani SZFE-s „forradalmárokat”, csak akkor nem FreeSZFE, hanem IstandwithCEU volt a hashtages jelszó. A két picsogásnak az értelme viszonyt ugyanannyi volt: semennyi.

Anno ezeken a CEU-s tüntiken volt egy fiatal srác, aki időközönként odajött hozzám, és beszólt, vagy valami baromságról kezdett el beszélni. A baromságot ebben az esetben a szó szoros értelmében kell érteni, tehát hülyeségeket. Akkoriban természetesen fogalmam sem volt arról, hogy a síppal, dobbal agyatlanságokról dumáló tüncihős egyszer Karácsony Gergely hivatalában dolgozhat.

Ez a Békés Gáspár nevű ember a főpolgármesteri hivatal környezetügyi szakértőjeként tevékenykedhetett. Azért csak múlt időben, mert azóta szerencsére kirúgták. Karácsony Gergely első értelmes döntése megszületett.

A vasárnap.hu írta meg, hogy Karácsony Gergely egyik szakértője betiltaná a keresztelést. A portál írásából kiderül, hogy Békés Gáspár szerint „jogi szempontból egyértelműen illegitim a keresztelés, na de hogyan lehetne felszámolni a gyakorlatban?” – kérdezi a gondolkodó. Később egy rádióműsorban megerősítette az idióta érvelését, miszerint „legyen tiltva a keresztelés, mert azt az üzenetet hordozza mind a szülőknek, mind a társadalomnak, és közvetve más szülőknek, hogy a gyerekre nem vonatkozik az alkotmány, az alaptörvény. Azaz ők alacsonyabb rendű állampolgárok. Hiszen el lehet dönteni helyettük, hogy milyen vallásban vannak megkeresztelve, vagy beletéve”.

Gáspár, értem én, hogy te ateista vagy, meg provokátor, és talán nem túlságosan okos is, de Magyarországon, itthon, sőt Európa nagy részén mi így éljük az életünket. Vallásokkal, hagyományokkal, értékekkel. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy számodra az egyetlen igazi út az anarchia, a botrány, a balhé, de hála istennek mi vagyunk többségben.

Békés egyébként korábban is rendszeresen osztott meg a Facebook-oldalán kereszténygyalázó tartalmakat, illetve megnyilvánult történelmi kérdésekben is, például hogy a Don-kanyarban elesett magyar katonák nem voltak hősök. Gáspár, te testnevelésből felmentett, aki valószínűleg attól is hisztiznél, hogy nincs wifid, vagy lemerül az okostelód, ne merd a szádra venni a hős magyar katonákat, akik az életüket adták a hazáért, vagy éppen több hónapos (éves) hadifogságba kerültek Szibériában.

Karácsony exembere annyira kemény csávó, hogy – ugyancsak a vasárnap.hu-n megjelent exkluzív hangfelvétel szerint – azzal menőzött, miképp gyalázta meg a Gellért-hegyi keresztet. Békés és haverjai azon tanakodtak, hogy szivárványszínűre fessék-e a keresztet. A hangfelvételt meghallgatva egyébként az ember olyan tájakra kalandozik el, amelyek létezéséről eddig valószínűleg nem tudott. Bevallom, sok mindent láttam és hallottam már, de ennyi és ilyen szintű idiótaságot még nem.

A CEU-tüntetéses gyerek eljutott a városházára, Karácsonyék simán beengedték, elvolt, jól érezte magát, még pénzt is kapott. Békés Gáspár botrányos megnyilvánulásai kiderültek, megtörtént a kirúgás, amit az érintett egyébként saját közösségi oldalán hüppögve kommentált, mondván, ezzel „súlyosan sérült a szólás-, a sajtó- és a lelkiismereti szabadság”. Na, de mennyi Békés lehet még a városházán? Milyen emberek dolgozhatnak még Karácsony Gergelynek? Milyen diskurzus folyhat a négy fal között, ha ez a gyalázat megy a külvilágban?

Erről a Békés Gáspár nevű exkarácsonyistáról valamiért a másik észlény, Szarvas Koppány Bendegúz jut eszembe. A momentumos önkormányzati képviselő lámpavasra húzná fel a fideszeseket. A két ember hasonló színvonalon dolgozik, hasonló képességekkel.

A történelem nehezebb korszakaiban az ilyen típusú emberek voltak az első vonalban, ha éppen a legnagyobb gaztetteket kellett elkövetni, és teljesen mindegy, hogy nyilasokról vagy kommunistákról beszélünk.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Magyar-izraeli sportkapcsolatok: Hajós Alfrédtól a Beitar magyar gólgyárosáig

Valószínűleg csak a sportszakmában járatosak előtt ismert, hogy a hazai sportélet kiteljesedésében milyen fontos szerepet játszott a magyarországi zsidóság. A tények jobb megismeréséhez nyújt segítséget a „Game Changers”, a magyar-izraeli sportkapcsolatokat bemutató kiállítás a Hidegkuti-stadionban a Külgazdasági és Külügyminisztérium sportdiplomáciai főosztálya és az izraeli nagykövetség szervezésében.

Íme Márki-Zay újabb hazugsága, Cseh Katalin cégügyeihez köthető házkutatást tartottak

Íme Márki-Zay újabb hazugsága, Cseh Katalin cégügyeihez köthető házkutatást tartottak

A Douglas Magyarország karácsonyi LMBTQ-reklámmal érzékenyít, megválasztották Olaf Scholzot Németország kancellárjának.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére