Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Meseország mindenkié... kivéve a fehér, heteroszexuális, keresztény képződményeket

M. Kovács Róbert

2020.10.19. 14:45

Több civil szervezet is gyűlöletcsoporttá minősítette a több száz tagot számláló Amerikai Gyermekgyógyászati Kollégiumot (ACPeds), miután a szervezet elnöke, dr. Michelle Cretella kifejtette: a gyermekeket csak összezavarja, ha idő előtt találkoznak az LMBTQ-propagandával. Vajon ez a sors vár arra a Bagdy Emőkére is, aki szintén nem ült fel a liberálisok gendervonatára?!
Liberalizmus (Wikipédia): „A szabad gondolatok széles spektrumát jelentő eszmerendszer, melyek közös vonása, hogy az egyén szabadságát jelölik meg mint legfontosabb politikai célt.”

 

Az, hogy ebbe az eszmerendszerbe hogyan fér bele a másként gondolkodók kiközösítése, személyük megtámadása, egyszerű halandó aggyal nem feldolgozható. Mégis ott tartunk, hogy

ha valaki nem áll ki a liberális mainstream olyan eszméi mellett, mint – például – az egyre erőszakosabb LMBTQ-propaganda létjogosultságának elismerése, akkor agresszív támadásnak teszi ki magát.

Talán sokan látták dr. Michelle Cretella, az Amerikai Gyermekgyógyászati Kollégium (American College of Pediatricians – ACPeds) elnökének ismeretterjesztő videóját, amelyben a szakember hosszasan kifejti, hogy egy gyermeket idejekorán megismertetni a genderideológiával lényegében gyermekmolesztálásnak számít, hiszen olyan beavatkozást jelenthet a kicsi szellemi fejlődésébe, ami aztán – egy esetleges nemváltoztatással – maradandó károsodást okoz.

Dr. Cretella elmagyarázza, hogy

a biológiai nem egyáltalán nem döntés kérdése, hanem genetikai adottság,

amely egy férfi és nő között többezernyi fiziológiai különbséget eredményez.

Az ember nemisége bináris: vagy van egy normális Y-kromoszóma, és férfivá fejlődik, vagy nincs, és akkor nővé fejlődik. (...) Legalább 6500 genetikai különbség van férfi és nő között. (...) A hormonok és operációk nem tudnak változtatni ezen. Az érzések és gondolatok nincsenek genetikailag belénk kódolva. A gondolkodásunk, az érzéseink lehetnek tényszerűen igazak vagy tényszerűen hibásak. Például ha ma besétálok az orvosom rendelőjébe, és azt mondom: »Helló, én vagyok Margaret Thatcher«, ő azt fogja mondani, hogy téveszmés vagyok, és felír egy antipszichotikumot. De ha ehelyett azzal sétálok be, hogy férfi vagyok, azt fogja mondani, hogy gratulálok, transzgender vagy. Ha azt mondanám: »Doktor úr, öngyilkossági hajlamaim vannak, egy amputált ember vagyok ép testbe zárva, kérem, műtétileg távolítsa el az egyik lábamat, akkor testkép-integrációs zavart diagnosztizálnának nálam. De ha ugyanehhez az orvoshoz besétálok, és azt mondom, férfi vagyok, jegyeztessen elő egy melleltávolító műtétre, akkor az orvosom meg fogja tenni.”

 

A szakember ebből azt is levezeti, hogy a gyerekek a manapság divatos genderelmélet miatt gyakran helytelen dinamikájú családban s ezért súlyos tévhitek között nőnek fel. Ha pedig kamaszkorukban szüleik támogatják nemváltoztató elképzeléseiket, és – például – pubertásblokkolót adatnak nekik, az maradandó beavatkozást jelent a gyermek életébe.

Sőt dr. Michelle Cretella azt is megjegyzi, hogy amíg az Amerikai Gyermekgyógyászati Akadémia (AAP – az amerikai gyermekorvosok hivatalos szakmai szervezete, amelynek korábbi elnöke, Joseph Zanga alapította később az ACPedset) nyomatékosan

felhívja tagjai figyelmét arra, hogy a náluk járó kamaszokat figyelmeztessék a tetoválás maradandó voltára és a bőrvarrás során keletkező hegesedés veszélyeire, addig ugyanez a szervezet „110 százalékban” támogatja 16 éves lányok melleltávolító műtétjeit.

Mindez persze nem újdonság, hiszen dr. Cretella 2019 áprilisában tette közzé videóját a DailySignal.com nevű független hírportálon. A videót a YouTube rövid időn belül letiltotta, a Daily Signal szerkesztői egy kis figyelemeltereléssel csempészték vissza a videómegosztóra (köszönet a Reaktor Facebook-oldalnak a feliratos verzió megosztásáért). De nem csak a virtuális térben támadták azonnal az ACPeds elnökét. A szövetségi Nemzeti Egészségügyi Intézet azzal vádolta Cretelláékat, hogy „tudásukkal visszaéltek”, és azt „politikai propagandára használták”. Beszédes maga a vád is: nem szakmai, hanem politikai alapon támadták az ACPeds elnökét, ugyanis az, amit orvosként állít, tudományos tényekkel nem cáfolható.

Cretellából mára mégis pária lett, az ACPedset a Soros György dollártízmillióival kitömött Southern Poverty Law Center elnevezésű civil szervezet „gyűlöletcsoporttá” nyilvánította.

Ugye ismerős?!

Magyarország egyik legismertebb pszichológus szakemberét, a 79 esztendős Bagdy Emőkét

(klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, szupervizor, a pszichológiatudomány kandidátusa, 2010-től professor emerita) egy csapásra

konzervatív politikai célokat kiszolgáló kontárrá próbálja degradálni a liberális fősodor

(és az ahhoz körömszakadtáig ragaszkodó 800 pszichológus szakember, aki aláírta a Bagdyt cáfolni igyekvő, de szakmaiságot kevéssé tartalmazó, inkább ideológiai kérdéseket feszegető nyilatkozatot).

Ugye, hogy mennyire elfogadó, a szabad gondolkodást előtérbe helyező ideológiáról beszélünk?! Már persze akkor, ha az, aki szabadon gondolkodik, ugyanolyan következtetésre jut, mint ők. Vagyis többek között arra, hogy egy nemváltó királyfiról vagy fiúsan viselkedő királylányról szóló történet nem összezavarja egy kisgyermek gondolkodását, hanem tágítja a világlátását.

Akkor viszont

miért nem írtak bele olyat is, amelyikben a szegény tolvaj Aladdin addig gyilkolja a hitetleneket, amíg maga is hősi halált nem hal, és így bekerül a paradicsomba 72 szüzet számláló háreme társaságában?!

Vagy egy olyat, amelyben

Rémusz bácsi ükunokája megbízza a sámánt: nyisszantson le lánya nemi szervéből egy darabot egy hónapos korában,

így erkölcsössé téve szegény hetek óta tévelygő kislányt, aki aztán felnőttként majd boldog (szexuális élvezetek nélküli) életet élhet gondoskodó (de elnyomó) férje oldalán?!

Csak mert a liberális mainstream szerint olyan emberekkel kellene együtt élnünk Európában, akik ehhez hasonló törzsi hagyományokat vezetnek be a „szent asszimiláció” helyett.

Vagy ez már libernyákéknak is sok?

És ha másoknak az is sok, ha Meseországban leszbikus királylány és transzvesztita királyfi szerepel?! Ja, hogy az már náci, aki szerint ez is túl van a határon...

Akkor ezek szerint megállapíthatjuk:

Meseország mindenkié...
kivéve a fehér, heteroszexuális, keresztény képződményeket.

Nekik nem mese kell, hanem liberális átnevelőtábor, hogy tágítani lehessen szűk világnézetüket.

Miért van az, hogy engem ez az utóbbi ideológiai képzés jobban emlékeztet a nemzetiszocialista eszmékre, mint ha valaki még véletlenül sem szeretne szoknyás királyfiról szóló mesekönyvet leemelni a polcról, hogy azt adja a gyereke kezébe?!

(Utóirat: könyvet égetni, darálni a szerző szerint is barbár dolog. Megfelelő figyelmeztetés nélkül, Benedek Elek és Andersen közé eldugva, gyerekszobákba becsempészni egy propagandakiadványt viszont aljas sunyiság, ami legalább annyira elítélendő, mint az ostobaságból fakadó könyvrongálás.)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére