Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ki gondolta egyáltalán, hogy van diplomája?

Bohár Dániel

2022.01.24. 12:00

Bangóné Borbély Ildikó, mint közgazdász? Legyünk őszinték ezt senki nem feltételezte. A probléma viszont ott kezdődik, hogy az MSZP egykori országgyűlési képviselőjének parlamenti életrajza szerint a Budapesti Gazdasági Főiskolán végzett 2013-ban. A gond csak annyi, hogy erről az oktatási intézményben nem értesültek.

A baloldalon valaki úgy közgazdász, hogy nincs diplomája és itt nemcsak Bangónéra gondolok. A baloldalon úgy lehet valakinek nyelvvizsgája, hogy valójában nincs. A baloldalon úgy lehet valaki doktor, hogy Márki-Zay Péter annak nevezi. Így járt nem is olyan rég Csárdi Antal, akinek köze nincs a doktori címhez, mégis a baloldal miniszterelnök-jelöltje felruházta ezzel, amire Csárdi szeme úgy kikerekedett, hogy egy pillanatra el is hitte.

Bangóné Borbély Ildikótól majdnem 20 a pártban eltöltött évet követően megvált az MSZP. Bűne sok volt, de ami a végső szakításhoz vezetett az az iskolai végzettségét illető hazugság. Parlamenti önéletrajzát tekintve Bangóné 2013-ban végzett a Budapest Gazdasági Főiskola gazdaság és menedzsment karán közgazdászként. Mondjuk az MSZP elnökének helyében, amikor ezt felvázolta Ildikó már éltem volna a gyanúperrel, de mindegy ez az ő dolguk volt.

Egy közérdekű adatigénylést követően azonban kiderült, hogy Bangóné diplomája egyoldalú, mármint úgy értem, hogy csak nála létezik, az oktatási intézmény, ami elvileg kiállította még nem hallott róla és nem náluk van a hiba. Ildikó hazudott, hazudott a választóknak és hazudott a párttársainak. Akik ezt annyira nem vették jól, hogy azonnal kitették a pártból egy rendkívüli elnökségi ülést követően.

Bangóné politikai karrierje most ér véget, de valójában már korábban véget érhetett volna. Sőt, ha jobban belegondolok, szerencsésebb lett volna, ha el sem kezdődik. Bangóné Borbély Ildikó első szerepvállalása, hogy családjával együtt ők voltak az MSZP 2004-es külhoni magyarok elleni uszító kampány arcai. Szerintem már ez önmagában vállalhatatlan.

Aztán később, amikor képviselő lett többször megmutatta igazi énjét. A 2019-es EP-választás kampányában az ATV stúdiójában arról beszélt, hogy azért van több szavazója a Fidesznek, mint az MSZP-nek, mert “sok a patkány Magyarországon.” Utalva arra, hogy a fideszes szavazók patkányok, legalábbis Bangóné értelmezése szerint. Bevallom, arra számítottam, hogy egy politikai karrier egy ilyen mondat után véget tud érni, azonban tévedtem.

Bangóné volt az is, aki az MTVA-ba való betörésnél a képviselőtársait instruálta, hogyan feküdjenek le a földre, mert az “egy k.rva erős kép lenne.” A kép nem lett k.rva erős, ahogy az a diploma sem. Bangóné Borbély Ildikó politikai karrierje véget ért.

Ugyanakkor ha már ennyire következetes a baloldal, akkor örömmel látnám, ha ugyancsak kizárnák, lemondatnák a saját tanulmányait és nyelvtudását a mai napig igazolni képtelen Karácsony Gergelyt is. Jelen pillanatban ugyanis az a helyzet, hogy a baloldali térfélen erkölcsi iránytű lett az MSZP, ami nagyon kellemetlen a többi pártra nézve.

MSZP és erkölcs egy mondatban. Elnézést kérek az érzékenyebb olvasóktól.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére