Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kerítésszaggatók és a Halálfaló

Georg Spöttle

2022.01.13. 18:00

Na, visszatértünk 2015 szeptemberéhez. Gyurcsány Ferenc és bandája bekapcsolták az időgépet, na szerencsére nem H.G. Wells mintájára, csak retorikájukban. „Rendbe kellene tenni a menekültkérdés alapvitáját, mielőtt minden összekuszálódik. A mi világunk ahhoz ragaszkodik, hogy az élet elsőbbséget élvez. Ez nem liberális hablaty, ez a humanista minimuma keresztényeknek, konzervatívoknak, agnosztikusoknak, baloldaliaknak és így tovább. Ebben a tárgyban, a magyar kormány menekültpolitikája embertelen, elfogadhatatlan.”

Magyarán le akarják bontani a kerítést és kiszolgálni Sorost, valamint a brüsszeli technokratákat. Emlékezzünk csak, amikor megépült az ideiglenes technikai határzár Gyurcsány és csatlósai ott szörnyülködtek. A bukott miniszterelnök azóta többször is tett olyan kijelentéseket, hogy Magyarország jól is járna messziről jött emberekkel. Márki-Zay, alias Mini Feri is azt állította, hogy fogadjunk be mindenkit, a migránsok pedig pár év múlva hazaszerető magyarokká válnának.

Láttuk Brüsszelben, Párizsban, Londonban, Berlinben, Bostonban, Bécsben, ... a befogadottak és az adófizetők által kitartott „menekültek” szépen ránk robbantották a repülőteret, a metrót vagy éppen kilencven szórakozni vágyó fiatalt mészároltak le egy diszkóban. Igazán jó hazafiak lettek, köszönjük MZP-nek a remek ötletet, de nem kérünk belőle. Valahogy az egybesült baloldal nem fogja fel, hogy a magyarok jó része biztonságban és békében szeretne élni. A mindig jól ápolt és politikailag korrekt (ez volt a szarkazmus helye) Niedermüller Péter is elővette a verbális drótvágót (ezzel nem a fogaira utaltam). „A kerítés is morálisan tarthatatlan, és az egész, ahogy ez a kormány 2015 óta ezt a politikát csinálja, ez szembemegy mindazzal, amit Európa jelentett, a humanizmussal, a szolidaritással, a toleranciával, a befogadással. Erre utalt Gyurcsány Ferenc, és ebben abszolút igaza van.” Ejnye Péter akkor ki is most a rémisztő képződmény?

MZP nem áll meg, mint egy elszabadult búgócsiga ontja magából a bullshit-et és eddig csak az elhunyt fideszes szavazókról örömködött, mert szerinte így győzhetnek, most viszont már a régi jobbik és a még régebbi Führer retorikáját is elővette. „Zsidó származású emberek...”, nem zsidó vallásúak, hát érdekes... A séró báró náci móduszba kapcsolt és már faji elméleteket is gyárt, tesónak hívja a romákat és nem állt le az oltások kritizálásával sem. Megint előkapta a kínai vakcinák gyalázását és kvázi legyilkosozta a kormányt, mert Sinopharmot szerzett be. Komolyan MZP már Harry Potter halálfalóihoz hasonlít, kisüti az ember agyát a megszólalásaival. Úgy látszik az új főnövér sem tudja kordában tartani a kapitányt. Igazán hülyét a TikTok videójával csinált magából, ahol a duci lány és párja énekelnek. Ha ez az online kampánya, akkor tényleg hátra dőlhetünk egy itallal. Illetve pont ne dőljünk hátra, hanem dolgozzunk keményen, hogy ezek a gyökerek soha többé ne kerüljenek kormányra.

A kommunisták mind ott lesznek április harmadikán, legyünk ott mi is!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nukleáris provokáció előkészítésével vádolta meg Kijevet az orosz katonai szóvivő

Kijev nagy horderejű provokációra készül a zaporizzsjai atomerőműben augusztus 19-én, António Guterres ENSZ-főtitkár ukrajnai látogatása idején, amellyel kapcsolatban Moszkvát fogják megvádolni az erőműben bekövetkezett katasztrófa előidézésével – jelentette ki csütörtökön Igor Konasenkov altábornagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője.

Donáth Gyurcsánynak: nem Orbán bukására kell készülni, „dolgozni kell”

Donáth Gyurcsánynak: nem Orbán bukására kell készülni, „dolgozni kell”

Donáth Anna, a Momentum éppen babát váró exelnöke, EP-képviselője valamitől hirtelen megigazult. Keményen beszólt a hetek óta az embereket a szerinte küszöbön álló kormányváltással hitegető Gyurcsánynak, aki napról napra – minden alap nélküli – a „készülünk” dumával hergeli a népet.

Oroszország energiaexport-bevétele 38 százalékkal nőhet az idén

Oroszország idei energiaexport-bevétele 337,5 milliárd dollár lehet, 38 százalékkal meghaladva a tavalyit, miután emelkedett az olajkivitele, ami párosult a magasabb gázárakkal – áll az orosz gazdaságfejlesztési minisztérium jelentésében, amelyet a Reuters szerzett meg.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére