Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kérdés a hölgyekhez

Pozsonyi Ádám

2019.09.28. 13:18

Tucatjával lehet olvasni a hírekben az ilyen és ehhez hasonló esetekről. Nézzük a szalagcímeket!

„Lelkes hangú cikkeket írt éveken át az emberek közti egyenlőségről és a gyűlöletmentes világról, és aztán az egyik előadása után fejbe rúgta egy migráns.”

„Házába fogadta a szír menekültet, aki másnap elvitte az összes pénzét, felgyújtotta a házát, majd odaírta a kapura: Gyenge európai emberek, el fogtok tűnni az utolsó szálig”.

„Kórházba került a svéd migránssegítő, aki minden pénzét a menekültek segítésére fordította, hitelt vett fel, majd az egyik védence lelökte a lépcsőn.”

„A kórházi ágyból üzent a megkéselt német emberi jogi aktivista, hogy megbocsát, nem haragszik, pusztán csak az idegengyűlölettől fél, és az illető, aki hátulról megszúrta őt, szerinte mindössze kevés szeretetet kapott gyerekkorában, és valamelyik ősét biztos bántották egykor a fehérek”.

Ezeket most hasraütés-szerűen írtam, egytől egyig kitaláció, de ehhez hasonlók tényleg olvashatók rendszeresen, rengeteg megtévesztésig így szól. (Google a barátod.)

Két dolgot figyelhetünk meg. A migránsvédők szinte majdnem mindig nők. (Akad természetesen néhány férfi is, aki miután megkéselte egy „eltérő kultúrájú”, utána még ő kér elnézést, és szipogva a megkülönböztetés szörnyűségeiről nyafog, de Nyugaton már alig vannak férfiak, teljesen kiölt minden maszkulinitást a feminizmus meg a píszí. Nyomokban itt-ott néhány metalénekesben még megfigyelhető, azt annyi.)

Nő = érzelem. Ezt tudjuk. Nincs is ezzel semmi baj. Mióta világ a világ, ez így van. A világ legtermészetesebb dolga az ilyesmi.

Ha ez nem így lenne, a nő nem tudná a magzatját tűzön-vízen át szeretni és óvni, és az utolsó kocsmatöltelék apagyilkosban is meglátni az ő „drága kicsi fiacskáját”. (Igen, sarkítottam, tudom.) Nem tudná a haldokló idős rokont éjjel virrasztva ápolni stb. Ez biológiai, mondhatni evolúciós törvényszerűség. Anyai ösztön s a többi.

De.

Nyugaton a nő ezt vajon miért nem így éli meg?

Féltem az egyetlen testvéremet, aki kanyargós mellékutcákon keresztül jön hazafelé. Féltem a gyerekemet (egyetlen drága magzatomat) az utcán, a metrón, az iskolában stb.

Sőt! Félek én magam is a buszon, a villamoson, a tejbolt előtt a taxira várva, mert egy gyenge nő vagyok. Szeretnék biztonságban hazajutni a piacról, és nem rettegve közlekedni, amikor mindkét kezemben cekker van és nem tudok menekülni!

Szeretném felvenni az új szoknyámat, amit négyórás plázázás után vettem csillogó szemmel, és nem akarom, hogy valami elmebeteg muszlim fanatikus megkéseljen miatta az aluljáróban.

Csupa-csupa nőies érzelem.

Nyugaton ezt a nők egy része vajon miért nem így éli meg?

Sőt, nálunk, Magyarországon a libsi nők vajon miért nem ezen a szemüvegen keresztül nézik ezt? El tudja valaki magyarázni nekem?

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Kampányzáró: Salvini utat vághat magának a kormányváltáshoz

Kampányzáró: Salvini utat vághat magának a kormányváltáshoz

Matteo Salvini, az olasz Liga párt vezetője szombaton az autóversenyzésből ismert Maranellóban tartja a január 26-i tartományi választások kampányzáró eseményét: az eddig „vörös„ Emilia Romagna megszerzésével a jobboldal utat vághat magának az esetleges kormányváltáshoz.

Dunai Mónika a 888.hu-nak az elsőként induló ingyenes kínai nyelvoktatási programról

Dunai Mónika a 888.hu-nak az elsőként induló ingyenes kínai nyelvoktatási programról

Magyarországon elsőként indult útjára az a kínai nyelvoktatási program, amelyet kulturális nap keretében nyitott meg Dunai Mónika országgyűlési képviselő, az Interparlamentáris Unió Magyar-Kínai tagozatának reprezentánsa.

Két migránst még keresnek – Gumicsónakkal próbált Magyarországra jutni öt szír határsértő

Gumicsónakkal próbált a Tiszán keresztül Magyarországra jutni öt szír határsértő. A rendőrök három embert feltartóztattak, két társukat még keresik – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Idén is félmillió gyermek jut friss zöldséghez, gyümölcshöz és tejtermékhez az iskolaprogramokban

Idén is félmillió gyermek jut friss zöldséghez, gyümölcshöz és tejtermékhez az iskolaprogramokban

Több százezer gyermek jut friss zöldséghez, gyümölcshöz, valamint tejtermékhez az iskolatej-, valamint az iskolagyümölcs- és iskolazöldség programokon keresztül, amelyre a kormány ebben a tanévben összesen 7,81 milliárd forintot fordít. Az iskolagyümölcs- és iskolazöldség programban 2309 általános iskola 536 ezer tanulója, az iskolatej programban pedig 2678 iskola 435 ezer diákja vesz részt.

Megmentették az életét a Dunába esett nőnek Budapesten

Megmentették az életét a Dunába esett nőnek Budapesten

Vízirendészek mentettek ki egy nőt a Dunából a főváros IX. kerületében – közölte a police.hu.

A magyarok kétharmada igazságtalannak tartja a százmilliós gyöngyöspatai kártérítést

A magyarok kétharmada igazságtalannak tartja a százmilliós gyöngyöspatai kártérítést

A politikai közbeszédben nagy visszhangot váltott ki az a bírósági ítélet, melynek értelmében szegregáció okán több mint 100 millió forintos kártérítésben részesülnek a gyöngyöspatai roma családok, ezért a Századvég megvizsgálta, hogy az ügyben mi a magyar lakosság álláspontja.

Ítélet idő

Ítélet idő

Elképesztő ügyek borzolják mostanság a magyarok idegeit.

Tudtad-e, hogy: A „Münchausen”-anyák akár halálosan is megbetegíthetik gyereküket

Tudtad-e, hogy: A „Münchausen”-anyák akár halálosan is megbetegíthetik gyereküket

A gyermekbántalmazásnak több formája ismert, és félrevezető, ha csak a zúzódások, kék foltok érik el ingerküszöbünket. Az abúzus sok formája halk és csak a négy fal között történik, sőt: van olyan is, ami első ránézésre gondoskodásnak tűnhet. Ilyen a kiterjesztett Münchausen-szindróma is.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére