Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony Gergely szétesett

Bohár Dániel

2021.08.31. 17:40

Hogy lehetséges ennyi hibát elkövetni? Karácsony Gergely mögül kifarolt a kampánycsapata? Már nem ő a biztos befutó?

 

Mindig is azok közé tartoztam, akik teljesen biztosak benne, hogy Karácsony Gergely lesz a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje. Látom, a közvélemény-kutatások most azt mutatják, hogy lassan Jakab Péter és Dobrev Klára is népszerűbb a főpolgármesternél, de ezek a felmérések azért nem jelentenek semmit, mert az előválasztás győztesét nem a voksolók választják ki, hanem Gyurcsány Ferenc, aki csupán hatalomtechnikai szempontokat tart fontosnak.

Teljesen mindegy, hogy mondjuk Karácsony Gergelynek vagy Dobrev Klárának hívják a miniszterelnököt, mivel a háttérből Gyurcsány akarata érvényesül minden esetben. Lehet erre azt mondani, hogy jobboldali demagógia, de az a helyzet, hogy Gyurcsány néhány hónap alatt a városházán is átvette az irányítást. Lehet, hogy a főpolgármestert Karácsony Gergelynek hívják, de a testület többsége DK-s, azaz ők szabják meg a történések menetét.

Karácsonyt sokáig befutónak hittem, de a nyári produkciója borzalmas. Kezdjük azzal, hogy a budapesti közlekedést lehetetlenné tette. A fővárosiaknak egyetlen választási lehetőségük van, hogy éppen melyik dugóba álljanak be. A városban eluralkodott a káosz, ami a köztereket illeti. A korábban rendezett, tiszta, biztonságos helyszíneken a mocsok és a hajléktalanok lettek úrrá. Karácsony a főváros lezüllesztése mellett saját karakterével is megtette ugyanezt.

Kezdődött azzal, hogy kiderült, nem tud angolul, amiről hazudott. Rémesen kellemetlen jelenetek születtek ebből. Legújabban megtudhattuk, hogy a főpolgármester képtelen a korai kelésre, illetve mindenkit megnyugtatott, hogy ő a kampány idején is napi nyolc órában Budapest főpolgármestere. Biztosan a felelős politikusok is így vannak ezzel. Lejárt a munkaidőm, innentől kezdve ne keressen senki. Arról nem is beszélve, hogy Karácsony ezeket a bejelentéseit egy igénytelenséget sugárzó pizsamában tette, egy olyan lakásban, ahol egy lámpát sem sikerült felszerelni. Hibát hibára halmozott, amit még azzal is fokozott, hogy leállt Deák Dániellel, a XXI. Század Intézet vezető elemzőjével vitatkozni, ami a politikai iskolákban a stílushibákat soroló tankönyv első oldalán szerepel, hogy tilos. A főpolgármester, a baloldal egyik miniszterelnök-jelöltje egy politológusnak üzenget? Nonszensz.

Karácsony szétesése akkor hágott a tetőfokára, amikor az egyik választókerületi kampányolás közben nem tudta leírni a saját nevét. Így lett a Gergelyből Gelgely.

Kérdés, hogy Karácsony szétesése minek köszönhető. Kívülről úgy tűnik, mintha az erősen Gyurcsány-kötődésű Gál J. Zoltán már nem annyira egyengetné a főpolgármester kommunikációs tevékenységét. Ugyanis Gál J. Zoltánról sok mindent el lehet mondani, de hogy ne lenne profi, azt nem. Olyan profi, aki ilyen hibákat nem engedne elkövetni.

Simán lehetséges, hogy a Gyurcsány-csapat újra felmérte, hogy nem Karácsony a legjobb jelölt. Hiszen a korábbi „őt nem lehet támadni” imázs összeomlott. Kiderült, hogy Karácsony komoly sebeket tud kapni, amelyek begyógyítására egyedül képtelen.

Érdeklődve várom, hogyan dönt Gyurcsány Ferenc a következő hetekben, de ma már nem tartom kizártnak, hogy a feleségét teszi meg befutónak. Ez a jövő zenéje.

Abban ugyanakkor biztosak lehetünk, hogy a választóknak ehhez a döntéshez semmi közük nem lesz.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Tony Blair a woke-izmus elutasítására szólította fel a brit ellenzéki vezetőt

A volt miniszterelnök arra kérte Keir Starmer brit ellenzéki vezetőt, hogy „utasítsa el a kisebbség ébredését”, ha meg akarja nyerni a következő választást.

Halálosan megfenyegették Kásler Miklóst és családját

Éjjel-nappal civil és egyenruhás rendőrök felügyelik Kásler Miklóst, amióta megfenyegették az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) vezetőjét – írta meg a Blikk.

Az Üdvhadsereget is elérte a woke-izmus

Az Üdvhadsereget is elérte a woke-izmus

A jótékonysági szervezet arra kéri fehér adományozóit, hogy az ünnepi bevásárláskor ne csak adományozzanak, hanem kérjenek bocsánatot a rasszizmusukért.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére