Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Juncker a terrorámadások után "tele van optimizmussal"

888.hu

2016.03.26. 18:18

Jean-Claude Juncker eddig sem volt a kedvenc politikusunk, de a belga terrortámadások utáni nyilatkozata bizonyossá tette, ez az ember bolond.

Európában muszlim terroristák Allah nevében mészárolnak ártatlan embereket. Aki felhívja arra a figyelmet, hogy ezek közül a terroristák közül többen a migrációt kihasználva, a bevándorlók közé vegyülve jutnak Európába, nem bírnak beilleszkedni, nem tudják és nem is akarják elfogadni az értékrendünket az idegengyűlölő, kizárólag saját politikai érdekeit szem előtt tartó demagóg-fasiszta-náci-populista diktátor.

De szerencsére vannak, akik ezekben a nehéz időkben is tudják a tutit. Például Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke.

Juncker szerint nincs egyértelmű válasz arra, hogy a terroristák miért fordultak Európa ellen. A brüsszeli terrortámadás után, amelyben legalább 31-en meghaltak és közel 300-an megsebesültek, azt mondta, “tele vagyok optimizmussal” valamint azt, hogy “ugyan szomorú vagyok, de nem elkeseredett”. 

Arra az újságírói kérdésre, hogy felmerült-e benne, hogy a terrortámadások elszaporodásának oka az lehet, hogy az iszlám nem igazán fér össze az európai társadalommal, úgy felelt, hogy ez a feltételezés “egyszerű reflex”, amely vallási kérdésnek vagy a kudarcos integráció következményének nyilvánítja a történteket.

Köszönjük, Juncker! Köszönjük!

Gondolom azoknak a családja, barátai is megnyugodtak az Európa sorsát nagymértékben befolyásoló Juncker nyilatkozatától, akiknek hozzátartozói, ismerősei meghaltak a terrortámadások során.

Gondolom azok az európai polgárok is megnyugodtak ettől, akiknek az élete perceken múlt.

Gondolom azok az európaiak is megnyugodtak, akik mostantól nem mernek tömegközlekedni, összeszorult gyomorral lépnek az utcára.

Gondolom azok az európaiak is megnyugodtak, akik bizalmatlanná váltak a rendvédelmi szervekkel, mivel mint a tapasztalat is bizonyítja, teljesen képtelenek megvédeni az embereket vészhelyzet esetén.

Gondolom a világot látni vágyó európaiak is megnyugodtak, akik ezentúl háromszor meggondolják, hogy repülőre szálljanak, hogy turistaként ellátogassanak Párizsba, Isztambulba, Belgiumba, vagy tulajdonképpen bárhova.

Gondolom egész Európa lehiggadt, kifújta a levegőt, hátradőlt a fotelban miután megtudta, hogy a “terroristák közülünk valók”.

Köszönjük, Juncker! Köszönjük, hogy ezt mindet ki bírtad préselni magadból. Akkor mi majd türelmesen várunk, hogy visszaálljon a rend, hogy újra érezhessük, mi az a biztonság.

Kedves Juncker! Mi itt a sötét Közép-Kelet Európában tudjuk, hogy nem minden migráns terrorista. Azt is tudjuk, hogy a terroristák között nem csak frissen Európába érkezők vannak, hanem integrálódni képtelen második generációs muzulmánok is.  Ugyanakkor azt is tudjuk, hogy a félelem a legnyomasztóbb érzések egyike. A bizonytalanság, amikor nem is sejtjük, melyik irányból érkezik a baj, a fájdalom, a veszteség, megeszi a lelket. És sajnos nagyon keveseknek adatik meg az a biztonság, ami a Berlaymont legfelső emeletein dolgozó biztosoknak, akiknek legfeljebb egy sajtótájékoztató erejéig kell kimozdulniuk az aranykalitkából. 

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Reggel 7:59

Reggel 7:59

Erről szólhat a mai nap!

Este 7:59

Este 7:59

Ezek voltak ma a legfontosabbak.

Csoportosan megerőszakoltak egy 18 éves lányt, bíróság elé állnak a szíriai migránsok

Bíróság elé állnak Freiburgban a szíriai migránsok, miután egy diszkó mellett csoportosan megerőszakoltak egy 18 éves német lányt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére