Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Je suis részeges tapló

Georg Spöttle

2022.02.09. 18:00

 

Már kora reggel nekiugrottam az írásnak mert délelőtt tízre már be leszek állva, mint a gerely. MZP szerint ki kell használni, ha agymosott, fideszeseként van néha egy tiszta pillanatom. Mivel egy keresztrejtvényt úgysem tudnék kitölteni (MZP egyik axiómája) inkább alkotok. Úgy látszik csak mi aberrált fideszesek (MZP anamnézise) örülünk a vizes vb-nek, mert ugye a nemzeti büszkeség, a sport szeretete, a Covid-19 által megtépázott turizmus újraéledése kb., százezer vendégéjszakával, az elég indok egy boldog mosolyra. Persze a baloldal már elkezdte a gyalázást. Gy. Németh Erzsébet kiakadt, mert a kormány nem kérdezte meg őket, kvázi, nem kért engedélyt Karigeritől és játszópajtásaitól. Semmi köszi, de jó, hogy adóforintok milliárdjai érkeznek Budapest kasszájába és mekkora presztízs ez a fővárosnak. Pedig előbbit oda lehetne adni a „gyurcsányfiókának” mert a mexikói Cancunban is van pár remek ingatlan, yacht kikötővel és helikopter leszállóval. Vagy négysávos bringautat lehetne festeni mindenhova is. Ilyen ötleteket inkább nem is adok. Inkább lássuk, hogy mi történt még a hét elején.

MZP-nél maradva, a feketeöves sértegető beismerte, hogy több, mint 10 millió forintot kapott Bige László baloldali oligarchától kampányára. Na akkor már csak 40 millióról kellene elszámolnia. Amúgy az a faramuci az egészben, hogy mivel neki nincsen pártja, csak egy mozgalma, rá nem vonatkoznak a pártfinanszírozási jogszabályok. Ergo bárki bármennyi pénzt adhat neki bel-és külföldről. Lehet már Soros Gyuribácsi is kotorászik a bukszája mélyén némi apróért. Kétlem, hogy ne taszítana egyet a baloldal szekerén. A Soros NGO-ki kiszivárgott videóiból eléggé egyértelmű, hogy nemcsak a sötét nagyúr, de Brüsszel is örülne egy kormányváltásnak. Na de ekkora aberráltság csak nem fog történni (copyright by MZP).

A nemzetközi porondon is történtek dolgok: Mission Impossible útra indult Annalena Baerbock, német külügyminiszterasszony. Meglátogatta a frontot a Luhanszki-medencében és elmondta, hogy bla-bla-bla ez szörnyű és tárgyalni kell a békéről, bla-bla-bla. Majd ukrán újságírói kérdésekre válaszolva megismételte, hogy nix fegyver, nix hadihajó csak 5000 rohamsisak. Hát ettől már ökölbe szorultak a minszki arcok, sőt amikor azt is kifejtette, hogy az „Északi Áramlat 2” gázvezetéket német részről nem offolják, akkor durrantak csak el az agyak. Gondoljunk csak bele a német Mannesmann és más cégek 200 ezer csövet készítettek durván 7,4 milliárd euró értékben a vezetékhez, amely az orosz gázt direkt Németországba szállítja. A projekt teljes költsége közelít a 10 milliárd euróhoz, szóval annyira nem szereti Berlin Ukrajnát, hogy ezt bebukják. Na meg égető szükség van az orosz gázra. A német szükséglet 55%-a (!!!) Oroszországból jön. „Van még kérdés Ildikó?” Jövőhéten Orbán Viktor és Macron után Scholz kancellár is oda ül Putyin elnök hosszú asztalához, mert egy háború katasztrofális lenne a németországi energiaszektornak. Most itt a vége, mert már 08.39 h van szóval kell egy Jäger-sör vagy inkább kettő, mert mi propagandisták ezt így toljuk, legalább is MZP szerint.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Jakab Péter kilépett a Jobbikból

Gyöngyösi Márton, a Jobbik Elnöke nyílt levélben kérte föl Jakab Pétert a lemondásra. Jakab válaszlevelében úgy fogalmazott: „Ha a nép és a Jobbik között kell választanom, nem kérdés, melyiket választom”.

Zelenszkij kitiltaná az orosz turistákat Európából

Az ukrán humorista-elnök ismét vette magának a bátorságot, hogy megmondja, mi a teendője az európai országoknak.

Filipp: Ez a tél maga lesz a pokol!

Filipp: Ez a tél maga lesz a pokol!

Ez a tél maga lesz a pokol. Igaz, nem meleg lesz, hanem hideg, de legalább sötét is. Meg szenvedős. A benézett szankciós politika hatására Európában az összes grafikon elkezdett függőlegesen felfele emelkedni. Kár, hogy ezek olyan grafikonok, amelyeknél nem célszerű növekedést észlelni. Az infláció az egekben, az üzemanyagárak sosem voltak ilyen magasak, a rezsiköltségekről pedig sírás nélkül beszélni sem lehet. Ilyen körülmények között kisebb csoda, hogy egyáltalán az átlagfogyasztásig meg tudjuk tartani a rezsicsökkentést. De az emberek mintha nem lennének tisztában azzal, hogy mennyire súlyos a helyzet. Az egy dolog, hogy nem tudják majd kifizetni az óriási rezsiszámlákat és az energiacsapda miatt áramszüneteket is kockáztatnak, de mi lesz a gazdasággal? A recesszió elkerülhetetlen. Mi lenne, ha egyszer megérnénk azt, hogy Európa nem világhatalmi erők közé pozicionálja magát, hanem kiáll a saját jól felfogott érdekei mellett? Amíg viszont olyan vezetők állnak az EU élén, akik megelőzni nem tudják a bajt, okozni viszont annál inkább, addig ez csak lázálom marad.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére