Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Je suis Bayer Zsolt felesége

Fodor-Horváth Zsófia

2020.02.24. 12:30

Ha az ellenzék annyira kétségbeesett két évvel a választások előtt, hogy úgy érzi, a fideszes főmegmondóember feleségének gyalázásából kell erőt merítenie függetlenobjektívjei segítségével, akkor az már tényleg a vég, magára hajthatja a koporsó fedelét.

A vereség beismerése nem szégyen, de az a vergődő haláltusa, amiben már semmi sem szent, szánalmas. Oknyomozás ide vagy oda, a vak is látja, hogy senki nem foglalkozna az Országos Vérellátó Szolgálat ügyeivel, ha nem tűnt volna fel most valamelyik eszesnek, hogy Bayer Zsolt feleségének köze van hozzá.

Tudom, az egészségügy az ellenzék szíve csücske, de azért ne legyenek illúzióink: mert hiába a jobbító szándék és a számos előrelépés, még mindig óriási problémák vannak az ágazatban. A fehérköpeny-szindróma se tévesszen meg senkit: az orvosok is csak emberek, ahol pedig emberek vannak, ott mindig van valami zsiványság. Az az undorító ebben az ügyben, hogy Bayer Zsolt feleségét (nem véletlen, hogy így emlegetik, csak semmi Andrea kérem szépen, mert akkor nem olvasnák annyian a cikkeket) csak azért találták meg, mert ő Bayer Zsolt Felesége.

Hogy valóban létezik-e ügy, annak van-e köze a feleséghez, az gyakorlatilag mindegy. Bayer Zsolt nevét mindenki ismeri, onnan egy ugrás a Fidesz, és akkor már ott is vagyunk a lényegnél: pfuj, korrupt kormány, Orbán Viktor már szó szerint is a magyarok vérét szívja, kormányváltást, most azonnal!

Feleséget számonkérni a férj bűneiért – jelen esetben a bűn annyi, hogy fideszes –, mondhatjuk elegáns módszer. Megvédeni nem tudja magát, az pedig tény, hogy valóban annak a hitvese, akié. Igaz, nem kérte a nyilvánosságot, nem akart azzal haknizni sehol, hogy a Bayerné az ő maga, de kit érdekel, mit akar egy nő: főleg, ha egy fideszes nője. Így a nőnap közeledtével – amire ez a bagázs megint nők elleni erőszak-menetet szervez – különösen értékelendő mindez. A feleség most jól elviszi a balhét, az meg mindegy, hogy van-e ügy egyáltalán. A neve eleget forog a közbeszédben ahhoz, hogy bemocskolódjon, az utóéletre meg már senki nem kíváncsi. Maximum majd kiraknak a függetlenobjektívek egy helyreigazítást, hónapokkal visszaidőzítve, hogy ne tűnjön fel senkinek, addigra viszont már mindenki tudni fogja, ki Bayer felesége, mint ahogy azt is, hogy utálni kell. Egy kis abúzus így nőnap környékén, milyen hiteles már.

Je suis Bayer Zsolt Felesége. Mint ahogy te is lehetsz, ha nő vagy és egy fideszes felesége, barátnője, párja. Az ellenzék szemében te csak Bayer Zsolt Felesége leszel. Már semmi sem szent. Lehet gyalázni a családot, kurvázni a feleséget, kitenni a közgyűlöletnek azt, akinek a bűne csak annyi, hogy egy életre szegődött a gyűlölttel.

A gyűlölet természeténél fogva vak, ahogy a dacos kisgyerek szétveri a játékait is maga körül, nem törődve azzal, hogy akár örökre tönkremennek. Akiben így forr ez a romboló tajték, nem érti, hogy miért is néznek rá furán: onnan nézve neki igaza van, és hát persze hogy belefér szétcsapni. A gyűlölködőnek elmagyarázni, hogy amit tesz, az rossz – felesleges. Belátása nincs, önigazolása virul. Most épp Bayer Zsolt felesége a tárgy, amire kivetül ez az önigazolás, a határ tehát láthatóan lazul. A kérdés, meddig mennek még el. Mert, ha rajtuk múlik, biztos lesz még tovább.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A republikánus Jean Castext bízta meg Macron az új kormány megalakításával

A republikánus Jean Castext bízta meg Macron az új kormány megalakításával

Egyre inkább jobbra tolódik Macron a politikai palettán. Edouard Philippe lemondása után sokan reménykedtek benne, hogy zöld, vagy szélsőbaloldali lesz az új miniszterelnök, de csalódniuk kellett.

Elfogadták a gazdaságvédelmi költségvetést, betiltották az egyszer használatos műanyagot

Elfogadták a gazdaságvédelmi költségvetést, betiltották az egyszer használatos műanyagot

Tiltják mostantól az egyszer használatos műanyagokat | Szeptembertől jön az iskolaőrség | Ősztől minden diáknak ingyenesen jár a tankönyv | Megszavazták a 13. havi nyugdíjat is

Valószínűleg atomreaktorból származnak az Észak-Európa fölött észlelt radioaktív részecskék

Valószínűleg atomreaktorból származnak azok a radioaktív részecskék, amelyeket Észak-Európa fölött észleltek, de egyelőre nem tudni, hogy honnan erednek – közölte pénteken a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ).

Orbán: A határvédelem egyben egészségügyi védelem is

Orbán: A határvédelem egyben egészségügyi védelem is

A miniszterelnök a Kossuth Rádiónak adott interjút.

A rasszizmus mint eszköz a posztmodern forradalom tárházában

A rasszizmus mint eszköz a posztmodern forradalom tárházában

889

Koskovics Zoltán, az Alapjogokért Központ elemzőjének véleménycikke

Lengyel elnök: a V4 legyen a koronavírus-járvány utáni európai fejlődés pólusa

Andrzej Duda arra biztatta a V4 kormányfőit, hogy közös álláspontot dolgozzanak ki az EU botrányos 2021-2027-es költségvetési tervezetéről.

Miért nincs tele az Index oknyomozással a baloldal által felépített pedofil nagykövetről?

Miért nincs tele az Index oknyomozással a baloldal által felépített pedofil nagykövetről?

Kaleta Gábor a 2002-es baloldali kormányváltás után jutott pozícióhoz, majd Gyurcsány alatt lett igazi külügyi fejes. Most a hírhedten baloldali bíróság mentette fel, a függetlenobjektív média pedig falaz nekik.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére