Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Javaslatok a klímaválság megoldására

Pozsonyi Ádám

2019.10.02. 16:38

Korunkban hatalmas tömegek aggódnak a jövőért. Ezek az aggódók egyre többen vannak. Napról napra nő a számuk. Rengeteg emberről derül ki, akiről eddig azt hittük, hogy csak postás vagy a sarki boltban eladó, hogy klímaaggódó. Sőt, az is lehetséges, hogy klímaharcos.

Naponta érik az embert meglepetések. Magányos nőkről derül ki, hogy teljesen tévedésben voltunk felőlük. Azt hittük, azért él egyedül, s ácsorog szomorúan, lehajtott fejjel a lift előtt a földszinten, mert elhagyta a férje, aztán közben meg klímapánikja és ökodepressziója van.

Persze van, aki ezeken a dolgokon csak gúnyolódik. A sok aljas!

Az Index nevű propagandaportál – természetesen a jó ügy érdekében történő propaganda, mert a jobboldali sajtó az rossz ügy érdekében való propaganda, tehát propaganda, a nemes ügy érdekében történő propaganda, ellenben nem propaganda, csak felvilágosítás – össze is foglalta egy kis írásban, hogy miért szoktak a klímafasiszták gúnyolódni a klímasztrájkon, és korunk héroszán, Greta Thunbergen.

12 ok arra, miért utáljuk Greta Thunberget. A Postillon című német szatirikus portál 12 okot sorolt fel arra, miért utálja annyira a politikusok egy része és a világ egy része Greta Thunberget, a 16 éves svéd környezetvédelmi aktivistát. Mindenki nézzen magába!”

Utána felsorolnak pár frappáns ötletet.

„Mert nő. Mennyire más lenne az egész, ha egy öblös hangú férfi magyarázná el a világnak, mit kellene tenni a klímavédelem ügyében? Mert fiatal. Nehogy már egy 16 éves mondja meg, mit kéne tennünk. Mert ha utáljuk, akkor erősebbnek érezzük magunkat. Online nagyon könnyű kicsinálni bárkit mindenféle következmény nélkül. Mert autista. Egyetlen szavát sem szabad komolyan venni. Mert bizonytalanok vagyunk, és a közös gyűlölet erőt ad. Mert copfos.”

Miután megállapítottuk, hogy német humor nemcsak hogy létezik, hanem eget rengető, éppúgy, mint a román adott szó, nézzünk még egyet.

„Mert mi akartunk beszédet mondani a New York-i ENSZ klímacsúcson. De most komolyan! Mégis mit tett le az asztalra ez a csaj? Ha nekünk segítettek volna a szüleink, mi is bármikor el tudtunk volna indítani egy világméretű mozgalmat.„

No igen. Ebben van valami.

Ha nekünk bezzeg segítettek volna a szüleink, bármikor beszélhetnénk mi is az ENSZ-ben. Mert a világ úgy működik, hogy jó szándékú 16 éves lányok mondanak valami kedveset, és holnap az ENSZ-ben szólalnak fel.

Mert a szomszéd lépcsőházban a kis Zsuzsi is olyan okosakat mond, minden bizonnyal holnap felszólal ő is, és aki ott beszél 16 éves ismeretlen lány létére, a mögött nem áll politika meg érdek, és nem megszervezett a dolog, csupán a spontán emberi jó szándék támogatja. Semmi más.

De mivel engem őszintén és tényleg érdekel a zöldügy, a természet, az élővilág meg az ökoszisztéma, javaslataim a következők:

  1. Erasmus eltörlése. Külföldi tanulmányútra csak az mehet, aki doktori iskolába jár vagy van felmutatható munkássága. Aki most írja Fizika II-ből a zéháját, annak tilos. Marad a seggén, és bebuszozik minden nap a könyvtárba vagy letölt.
  2. Mindenki évente egyszer utazhat külföldre.
  3. Minden család csak egy automobilt tarthat.
  4. A „mütyürök” betiltása. Az ipari szemét komoly százaléka az un. „mütyür”. Aranyozott bizbaz, csecsebecse, műanyag giccs, csiricsáré nyaklánc, nipp, szirszar és fröccsöntött KISS figurák. Kimenni a piacra, és amelyik árusnál mütyür található, azt bírságolni. Portékát elkobozni. Műanyag Greta-szobrocska fellelése esetén iparengedély bevonása.
  5. A III. világban aki két gyermeknél többet hoz a világra, azt törvényileg büntetni. Mert tudjuk jól, ez a „Ne szüljünk erre a világra”-hiszti a fehér ember ellen szól. A lakosságcsere érzelmi előkészítése. Nyomassák Afrikában. Ott mehet. Legyen az ő bajuk.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A fiatal migránsok integrációja különösen nehéz az Európai Unióban

A fiatal migránsok integrációja különösen nehéz az Európai Unióban

Az illegális migráció és a harmadik országbeli személyek integrációja napjainkban az Európai Unióban fontos vita tárgya, különösen a 2015-es migráció hullám jelentkezése óta. A legtöbb tagállam tapasztalja a migráció jelenségét, és ezzel egyidejűleg szembesül a beilleszkedés nehézségeivel is.

„Az új Európai Bizottság egyik legrátermettebb biztosa lesz Várhelyi Olivér”

A munkáját hamarosan megkezdő új Európai Bizottság egyik legrátermettebb biztosa lesz Várhelyi Olivér – jelentette ki Gál Kinga fideszes EP-képviselő Brüsszelben szerdán, miután magyar biztosjelölt szükséges támogatást szerezett kinevezésének jóváhagyásához.

Továbbra is a németek uralják az Európai Parlamentet

Továbbra is a németek uralják az Európai Parlamentet

Az állandó parlamenti bizottságok negyedének vezetője német, a legfontosabbak közül mindegyiknek.

Újabb terroristafeleség szeretne visszatérni Ausztriába

Az osztrák sajtó értesülései szerint az Iszlám Állam terrorszervezet afgán tagjához ment férjhez az a nő, aki jelenleg egy észak-szíriai fogolytáborban tartózkodik, és az osztrák diplomácia segítségét kéri.

Karácsony csillagos egyesre vizsgázott történelemből

Karácsony csillagos egyesre vizsgázott történelemből

Apáti István országgyűlési képviselő szerint a főpolgármester „csillagos egyesre” vizsgázott történelemből, amikor undorítónak nevezte a Mi Hazánk szombati, Horthy Miklós fővárosi bevonulásának századik évfordulóján megtartott felvonulását.

Boris Johnson: Zúdulni fog a tőke a britekhez a Brexit után

Boris Johnson: Zúdulni fog a tőke a britekhez a Brexit után

Zúdul majd a beruházási tőke a brit gazdaságba, amint sikerül a brit EU-tagság megszűnési folyamatának (Brexit) végére jutni – ezt ma jelentette ki Boris Johnson brit miniszterelnök.

Világörökségi helyszínt égetett fel egy 38 éves marokkói migráns Torinóban

A férfit tömegmészárlás vádjával vitte be a rendőrség, mivel az épület lakott volt.

Elfogadta Várhelyi Olivér biztosjelölt kinevezését az EP szakbizottsága

Elfogadta Várhelyi Olivér biztosjelölt kinevezését az EP szakbizottsága

Megkapta Várhelyi Olivér, Magyarország uniós biztosjelöltje hétfőn az Európai Parlament (EP) illetékes szakbizottságának jóváhagyását, miután a frakciók koordinátorai kielégítőnek találták az írásbeli pótkérdésekre adott válaszait.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére