Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jakab Péter szerint Márki-Zay Péter hülye

K. Gaál István

2022.01.04. 17:55

 

Márki-Zay Péter kapott egy akkora balegyenest a Jobbiktól – régen jobbhorog lett volna, de hol van az már? –, hogy ezt nehéz lesz kiheverni. Jakab Péter úgy véli, hogy MZP hülye és ezzel a megállapítással nincs egyedül.

Haladjunk időrendben.

Mi eddig is sejtettük, hogy baj van a padláson, de már a baloldal megváltója is saját maga félkegyelműségéről beszélt, így már nem kell semmin csodálkoznunk. A műkedvelő miniszterelnök-jelölt folyamatosan támadja az összes választót – fürödjünk kevesebbet, ne legyen meleg az otthonokban télen és üldögéljünk sötétben –, vagy legalábbis a kormánypárt szavazóit – ostobák, gombák és még sorolhatnám.

Újévi köszöntőjében arról elmélkedett, hogy legyőzhető a Fidesz, hiszen sok az idős szavazója, márpedig ebből a korosztályból sokan elhunytak a koronavírus-járvány következtében. A csavaros gondolkodása szerint ezzel az ellenzék választási esélye nőtt.

Ezzel azonban nem fejezte be az ámokfutását, ami vélhetően a választásig tart, vagy addig, ameddig a főnöke, Gyurcsány Ferenc ki nem rúgja. Újra leült a könyvespolc elé, bekapcsolta a kamerát és beszélni kezdett:

„Hát mint, ahogy sokszor sajnos velem előfordul, hogy véletlenül nem azt mondom, amit szeretnék mondani, vagy éppenséggel egy nem pontos tényt tárok fel.”

Az ember ezen a ponton nevetne, vagy inkább röhögne. Nyilván tudjuk, hogy a baloldalon vannak hagyományai az összevissza beszédnek, mert ugye a „kígyók kígyóznak”, de azért Márki-Zay Péter új szintre emelte a félrebeszélést.

Szóval ez volt a beismerés és aztán kedden hajnalban a parizeres zsemle elfogyasztása után megszólalt Jakab Péter is, a még nyomaiban létező Jobbik elnöke.

„A halál nem válogat pártszimpátia alapján, és úgy tűnik, hogy a hülyeség sem” – nyilatkozta a pártelnök az Alfahírnek, vagyis a saját szócsövének.

Akkor meg is lennénk. Jakab Péter szerint Márki-Zay Péter hülye. Az nem világos, hogy ez miért csak most vette észre a nemzet bohóca, de legalább megvilágosodott.

Hivatalosan ugye a Jobbik az egyik legerősebb párt a baloldali összefogásban. Hogy ezt mire alapozzák, azt nem tudni, de ez most más kérdés, mert ha valóban ebben hisznek, akkor Márki-Zaynak vége van. Olyan nincs, hogy a koalíciót alkotó egyik párt elnöke lehülyézi a miniszterelnök-jelöltet és megy minden tovább úgy, ahogy eddig.

Bár kétségtelenül szórakoztató, vagy inkább bosszantó lenne, ha Márki-Zay továbbra is folytatná az ámokfutást, de úgy tűnik, hogy megkapta a hetvenkettedik selyemzsinórt is. Végül bebizonyosodhat, hogy nem lehet szövetségbe forrasztani a baloldali pártokat. Főleg, ha szerintük is egy hülye vezeti a listát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Lavrov: Nem állíthatók helyre Oroszország és a Nyugat korábbi kapcsolatai

Az orosz külügyminiszter azt mondta, hogy az Egyesült Államok és a NATO közvetlen részvevője az ukrajnai konfliktusnak.

Fejbe lőttek egy férfit, aki a labdarúgó-válogatott vereségét ünnepelte

Fejbe lőttek egy férfit, aki a labdarúgó-válogatott vereségét ünnepelte

Saját országa Egyesült Államokkal szemben a katari foci vb-n elszenvedett vereségét ünnepelte egy iráni, amikor lelőtték.

John Barnes: Elég legyen Katar kioktatásából!

John Barnes: Elég legyen Katar kioktatásából!

John Barnes, a Liverpool egykori legendás válogatott labdarúgója szerint a vb-t rendező országot már-már zaklatják, pedig éppen Nagy-Britanniában is lenne bőven tennivaló az emberi jogok érvényesítése terén. Barnes szerint a nyugati országok szurkolói emberi jogi leckéket adnak a közösségi médiában világbajnokság házigazdájának.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére