Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jakab Péter nem bátor, csak egy sima csicska

K. Gaál István

2022.05.23. 18:30

 

Végre elkezdődött a parlament úgy igazából. Ezt abból szűrhettük le, hogy hétfőn még Jakab Péter, a Jobbik elnöke is felszólalt. Ráadásul ki is nyílt a bicska a zsebében, de haladjunk szép sorban.

Szerinte mindenki, de legalábbis a többség hülye – így lehetne összefoglalni a mondatai elejét. Mert ugye Jakab pártelnök elmondta, hogy ő ismeri a magyar embereket és nagyon sok fórumot tartott mostanában – vélhetően április 3. előtt – és ő aztán tudja, hogy mit gondolnak a magyarok a világ és az élet dolgairól. Úgy látszik az a tény nem zavarta meg különösebben, hogy a magyarok – mi –, elég erős véleményt mondtunk az ellenzékről és különösen a Jobbikról a választásokon. A szavazók azt mondták, hogy nem kell az ellenzék, nincs szükség a Jobbikra és Jakab Péterre sem.

 

A Jobbik elnöke nehezményezte, hogy drága a benzin, a hús, a liszt és az olaj – valóban nem olcsó egyik sem, de minden drága. Csak a helyzet úgy van ám, hogy Magyarországon szinte minden olcsóbb, mint a fejlett Nyugaton, mert ugye életbe lépett az árstop több termék esetében is. Persze Jakab Péter mindent eltörölne, mert szerinte minden lépés rossz és kevés. Annak mondjuk írásos nyoma van, hogy a Jobbik 500 forintos benzinárat javasolt. Ezzel együtt most áfacsökkentést követelt, ám érdekes, hogy korábban egyetlen ilyen jellegű előterjesztést sem szavazott meg a baloldali csicskapárt.

Na de a lényeg, hogy Jakab Péter felszólalt a parlamentben, elmondta a frankóját, belegyalogolt a kormányba, hazudott a magyarokkal kapcsolatban, bebizonyította, hogy fogalma sincs arról, hogy mi zajlik az országban. Képzeljék el, hogy egy dologról nem beszélt: mi történt azon a jobbikos rendezvényen, amelyen meg akarták erőszakolni Szilágyi György korábbi képviselő barátnőjét.

Erről úgy hallgat a Jobbik elnöke, mintha meg sem történt volna. Pedig ugye már minden oldalról hallottuk, hogy volt valami. Maga az érintett is nyilatkozott róla, hogy mi történt vele, hogy milyen fenyegetésnek volt kitéve. Ez azonban Jakab Péternek nem fáj, erről nem beszél. Persze itt tényeket kellene sorolni arról, hogy mi, mikor és miként történt. Ne adj' Isten le kellene mondani az elnöki posztról és el kellene tűnni a közéletből, így a parlamentből is. Ehhez kellene a bátorság nem ahhoz, hogy krumpliszsákot lobogtasson a parlamentben és hülyeséget beszéljen. Ehhez semmi sem kell. Még ész sem.

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nyílt levélben fordult Karácsonyhoz a kárpátaljai újságíró

Nyílt levélben fordult Karácsonyhoz a kárpátaljai újságíró

A cikkben változtatás nélkül közöljük Varga Ádám, a Pesti Srácok újságírójának nyílt levelét.

Lengyel nagykövet: megállapodás született az EU-ban az orosz olaj árplafonjáról

Az Európai Unió tagországai előzetesen megállapodtak a tengeren szállított orosz olaj hordónkénti árplafonjáról, amely 60 dollár lesz – erről tájékoztatta az újságírókat Andrzej Sados, Lengyelország Európai Unió mellé rendelt állandó képviseletének vezetője pénteken.

Halálra röhögték magukat Alan Shearerék a németek búcsúján

Halálra röhögték magukat Alan Shearerék a németek búcsúján

Egy temetőben is vidámabb a hangulat, mint a tegnap este a német válogatott öltözőjében volt A Nationalelf 4-2-re verte Costa Ricát, ám ez kevés volt, 2018 után újra a csoportkörben búcsúzott a világbajnokságtól. A Bild kínos részletességgel számolt be a német búcsúról. A brüsszeli marokkóiak pedig újra tüzesen ünnepelték, hogy a számukra otthont biztosító Belgium csapata kiesett. 

„A jövőbe vetett reményt is szimbolizálja az energetikai infrastruktúra összekötése”

„A jövőbe vetett reményt is szimbolizálja az energetikai infrastruktúra összekötése”

Az energetikai infrastruktúra összekötése Magyarország és Szlovénia között szimbolizálja a két nép jövőbe vetett reményét is – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a szlovéniai Cirkovcében a Cirkocve-Pince villamosenergia-távvezeték átadóünnepségén.

A 888 megmondja a tutit: Szerbia – Svájc

A 888 megmondja a tutit: Szerbia – Svájc

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Szerbia – Svájc.

Afrikában kötnek ki az Ukrajnába küldött fegyverek

A nigériai elnök egy konferencián aggodalmának adott hangot azzal kapcsolatban, hogy a líbiai háborúhoz hasonló módon az ukrajnai háborúból is kezdenek a fegyverek beszűrődni a Száhel-övezet térségébe, ami állítása szerint veszélyezteti a kollektív békét és a biztonságot a régióban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére