Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jakab Péter feljelent egy munkást, mert az a dolgát végzi

Bohár Dániel

2021.07.08. 16:20

Bevallom még bennem is sokáig kérdésként merült fel, hogy Jakab Péter valójába egy ordas nagy proli vagy csak megjátssza magát. Az utóbbi napok történései egyértelmű választ adtak a kérdésre, sőt az is kiderült, hogy Jakab Péter végtelenül faragatlan.

Legutóbbi írásomban már elmeséltem azt a bizonyos történetet, amely jól bizonyítja, hogy Jakab Péter csak eljátssza a nép egyszerű gyermekének szerepét. Kameráink előtt bukott le, hogy balatoni turnéjának állomásai között egy régebbi, olcsóbb autóval közlekedett, miközben néhány méterrel hátrébb ott volt a teljesen új 10 milliós hivatali autója.

Jakab Péternek nincs szerencséje a kamerákkal mostanában. Ugyancsak a balatoni hakni során jártak a fonyódligeti Erzsébet tábornál, amikor a Jobbik elnöke és a párt képviselője Steinmetz Ádám eljátszották, hogy elüti őket egy munkagép. Jakabék természetesen óriási hisztit vágtak le, hogy a hatalom minden eszközzel el akarja őket hallgattatni. Valójában egyébként annyi történt, hogy illegálisan bementek egy munkaterületre forgatni, ahonnan normális esetben úgy zavarják el az embert, hogy nem teszi zsebre.

Több nap telt el az eseményeket követően ameddig nyilvánosságra került egy újabb felvétel.

A vasarnap.hu 1 perc 16 másodperces videója lenullázta Jakab Péter eddig építgetett imázsát. Ez Jakab, amikor nincs tükör előtti gyakorlás, amikor nem előre betanult szöveg vagy helyzet van.

Jakab Péter egy végtelen agresszív, primitív bunkó – legalábbis ez a felvétel ezt bizonyítja.

Néhány idézet:

“Seggembe tolja ezt a gépet?”

“Akkor vár három percet!”

“Jön a feljelentés! Minden jót!”

Azt mondja Jakab Péter a munkáját végző “melósnak”, hogy majd várni tetszik ameddig ő felveszi a demagóg videóját. Remélem érezzük ennek a mondatnak a súlyát. A politikus(!) odamegy egy munkaterületre és még ő szab feltételeket ott, ahol nem is lehetne. Ez a politikus most a Jobbik elnöke, de egyben miniszterelnök-jelölt is. Kit vagy kiket tudna egy ilyen ember képviselni?

Jakab rengeteget beszél a “melósokról” a Parlamentben, hogy így meg úgy nehéz nekik, de természetesen ő segíteni akar. A videó jól megmutatja, hogyan segítene.

Búcsúzás gyanánt annyit üzen a Jobbik elnöke a munkáját végezni akaró munkagép vezetőjének, hogy “jön a feljelentés!”. Micsoda egy utolsó, ócska, mocskos kommunista fenyegetőzik így? 2021-ben ott tart egy parlamenti párt első embere, hogy a saját baromságát el nem ismerve még másokat fenyeget meg?!

Naív vagyok, de egy normális országban ezzel a viselkedéssel megbukna egy politikus és véget érne a karrierje. Egy dologban azért bízom, a választók ezeket nem felejtik el.

Ugyanakkor kíváncsi lennék arra is, hogy ezek a drága jobbikosok hogyan beszélgethetnek egymást közt a színfalak mögött? Néhány titkos hangfelvétel már bizonyította, hogy az alpáriság a vonalmérték, de ezen képsorokat látva el tudom képzelni milyen szellemi magasságok lehetnek abban a pártban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Tartalomvizsgálat miatt a Bibliát is el kell távolítani egy texasi tankerület iskoláiból

Egy texasi tankerület vezetői többek között a Biblia eltávolítására is felszólították az iskolák könyvtárait, miután közérdekű panaszra vizsgálat indult több kiadvány ellen, hogy összeegyeztethetők-e a tanintézmények oktatási elveivel.

Kvótasereg a briteknél, Scholtz körül szorul a hurok

Kvótasereg a briteknél, Scholtz körül szorul a hurok

Márki-Zay szerint pedig a „büdös embereknek” gyakrabban kellene fürdeniük...

Szorul a hurok Scholz körül

Szorul a hurok Scholz körül

A kölni államügyészség átkutatta a német kancellár hivatalvezetőjének e-mail-fiókját. A nyomozók egy gyanús üzenetet találtak, amelyet Olaf Scholz (SPD) bizalmasa, Jeanette Schwamberger írt 2021 áprilisában.

Nukleáris provokáció előkészítésével vádolta meg Kijevet az orosz katonai szóvivő

Kijev nagy horderejű provokációra készül a zaporizzsjai atomerőműben augusztus 19-én, António Guterres ENSZ-főtitkár ukrajnai látogatása idején, amellyel kapcsolatban Moszkvát fogják megvádolni az erőműben bekövetkezett katasztrófa előidézésével – jelentette ki csütörtökön Igor Konasenkov altábornagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére