Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jak, Jakab, Jakababb

Georg Spöttle

2021.11.24. 14:00

Lehet még fokozni a politikai röhejességet? Naná, hogy igen. Jakab Péter megmutatta, hogy miként lehet exnáciból gastroblogger, ál-szegénylegény, bukott jelöltjelölt, ingatlanmágnás és néppárti szívtipró. Bár Csóka utcai alakítása miatt inkább a szegény emberek Don Juanja lett.

 

Pedig milyen példás családapának, jó férjnek mutatta magát a krumpliszsákok rettenthetetlen emelgetője. Még a kormány családtámogatásait is felvette (furi, azt nem loptuk el?). A libsik persze sipákolnak, hogy a magánélet szentsége, a politikát nem keverhetjük össze a családdal, bla-bla-bla... Persze hogy nem, ha róluk van szó. Egy fideszes magánélete viszont sosem szent, sőt, azt támadják leginkább, és ha nincs botrány, akkor kitalálnak valamit, és tényként állítják.

A parizerhuszár most csúnyán belegabalyodott a hazugsághálóba. Már a lakásügyletek is megtépázták a bőrdzsekit, ám a Csóka utcai kirohanása (Zrínyié királyabb volt) már a szánalom.hu kategória. „Találkozunk a bíróságon...” Ismerős? KariGeri is gyakran ismételgeti ezt az egyszerű üzenetet. Lefordítva ez olyan, mint amikor a kisfiú kicsúzlizza az ablakot, és azt mondja, „nem én voltam”. A Jobbik igazi baloldali párt lett, hiszen felvették a komcsi retorikát, hazudj nagyot, majd ha rajtakapnak, fenyegetőzzél. Egy jó 20 százalékon álló nemzeti radikális pártból leküzdötték magukat Gyurcsány talpnyalójává. Ehhez azért kell tehetség, illetve pont hogy nem.

Jakab Pétert nagy valószínűséggel a saját pártján belül szeretnék megpuccsolni. A legtöbb elemző szerint a szivárogtatás az ingatlanügyeiről és a magánéleti válságáról a Jobbik berkeiből származik. Jakab Péter, miután elvérzett az előválasztási cirkusz porondján, már kínos a pártvezetésnek. Ha a Jobbik nem tud megújulni, mégpedig egy tisztújítást követően (lásd Momentum), akkor vége lesz. A párton belüli kemény vezetés és félelem miatt nem mernek nyíltan lázadni, ezért azt a látszatot kell kelteni, hogy a Fidesz áll a kínos felvételek mögött.

Szia, uram! Olcsó albi érdekel, vagy inkább a Városháza? A baloldali összefogás elszabadult tengeralattjáróként suhan a mélybe. Vörös bárók pénzelik MZP-t, aki szerint a rezsicsökkentés és a benzinárak befagyasztása kommunista módszer, és az emelkedő árakat a felhasználóknak kell megfizetniük. Amint Anonymus videóiból kiderül, a baloldali városháza maffiaszerűen működik, hivatali visszaélés, vesztegetés, titkos jutalékrendszer... Ez a „tiszta kezű politizálás”, legalábbis Márki-Zay szerint. A Jakab-ügyek is jót tesznek a választók politikai rálátásának. Megmutatják, hogy a baloldal az elmúlt évtizedekben semmit sem változott, maradt hazug és korrupt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A lengyelek, a britek és a görögök is gratuláltak Orbán Viktornak

Boris Johnson brit miniszterelnök a két ország közötti „fantasztikus kapcsolatokról” és az energiabiztonság ügyében tervezett együttműködésről, Kiriákosz Micotákisz görög kormányfő pedig az EU és a NATO keretében folytatott közös munka elmélyítéséről írt Orbán Viktornak gratuláló levelében, a magyar miniszterelnök ismételt kormányalakítása alkalmából – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke kedden.

Miért nem működnek a szankciók és az embargók?

Miért nem működnek a szankciók és az embargók?

Ritkán fordul elő, hogy az embargók és szankciós csomagok a kívánt hatást érik el.

A tengereken hánykolódik az orosz olaj, mert nem kell senkinek

„Mintegy 62 millió hordónyi uráli nyersolajat szállító orosz hajó várakozik a tengeren” – mutatták ki a Vortexa energiaelemző cég adatai. Az Egyesült Államok és más országok megtiltották az orosz nyersolaj és kőolajtermékek behozatalát az ukrajnai invázió miatt, mások pedig a jövőbeli szankcióktól való félelem miatt kerülik a rakományok beszerzését.

Könyörtelenül diszkriminálják az orosz zenészeket

Könyörtelenül diszkriminálják az orosz zenészeket

Mindegy, hogy nyilvános közleményben elítélte-e a háborút vagy sem, meghallják, hogy „orosz” és diszkriminálnak.

Úgy tűnik, lázálom marad Ukrajna gyors uniós csatlakozása

Úgy tűnik, lázálom marad Ukrajna gyors uniós csatlakozása

Újabb vezető politikus szólalt meg Ukrajna Európai uniós csatlakozásával kapcsolatban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére