Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jaj, de szemérmesek lettek az eddigi mocskolódók!

Bohár Dániel

2021.11.08. 18:20

Mészáros Lőrinc esküvője közügy, arról mindenkinek tudnia, az egész liberális sajtónak tudósítania kell, és napi 87 cikket kell írni róla. Ezzel szemben Cseh Katalin esküvője magánügy, ha arról kikerülnek fotók, az borzalom, a magánszféra teljes megsértése. Miért? Ugye, hogy jó kérdés.

 

Ki ne emlékezne azokra a „jóindulatú” írásokra, amelyekben körülbelül 532 478-szor foglalkoztak Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjével. A nagy napon kitelepült a lakodalom helyszínére a teljes baloldali sajtó, hogy minél jobban lejárassák az eseményt. Hazugságokat terjesztettek, azt állították bizonyos emberekről, hogy ott voltak az ünnepségen, miközben az nem volt igaz, és még hosszasan sorolhatnám a rohadékságokat.

Aztán megházasodott Cseh Katalin és Berg Dániel is. Cseh Katalin onnan lehet ismerős, hogy a Momentum EP-képviselője, és nyáron bukott le, hogy a nevéhez köthető cégek 4,8 milliárd forintnyi forrást nyertek el különféle fejlesztésekre, amelyekből szinte semmi nem valósult meg. Cseh Katalin annyira ügyes és tehetséges politikus, hogy harmincas éveinek elejére milliárdos lett. És a milliárdosok hogyan buliznak? Ahogy a milliárdosokhoz illik.

Kikerült rengeteg fotó az esküvőről, itt jegyezném meg, hogy mennyire kedvelhetik egymást a baloldalon, ha a mennyasszonyról négykézláb mászós fotókat küldenek el a sajtónak. Na, de vissza a gazdagsághoz. Láthatóan az esküvő horribilis összegbe került, nehéz ezt megbecsülni, de jól láthatóan sok tízmillió forintról van szó.

Minő meglepetés, a média elkezdett foglalkozni az üggyel, hiszen felmerül a kérdés, hogy miből sikerült ezt a drága lagzit megrendezni. Csak nem abból a 4,8 milliárd forintból?

A balliberális sajtónak és politikusoknak napokba telt, mire kitalálták, hogy mit mondjanak az ügyről. Lassan, de megszületett a megoldás: jaj, szegény Cseh Katka és Berg Dani.

Tehát a függetlenobjektív sajtó, amely levezényelte a Borkai-sztorit, amely nyomta a Szájer-ügyet, és tolta Mészáros Lőrinc esküvőjét, most felvette a szemérmes kisfiú pózát, és arról elmélkedik, hogy borzasztó a „kormánypárti sajtó”, hogy ilyen dolgokkal mer foglalkozni.

Komolyan mondom, ilyen vastag bőr már az állatvilágban sem létezik.

És akkor jön Tordai Bence és Szabó Tímea, a Párbeszéd nevű párt két legvállalhatatlanabbul balhézó képviselője, akik ugyancsak teljesen ki vannak készülve attól, hogy ilyen történhet.

Természetesen Tordainak azzal nincs semmi baja, amikor egy centiről az arcába videóz valakinek, és undorító módon beszél. Az teljesen oké, de az esküvői fotók nyilvánosságra hozása az nagyon durva.

Tehát összességében annyit érdemes megjegyezni, hogy ezek nemcsak álszentek, hanem abból a gyomorforgató fajtából valók.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére