Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Internácizmus: nyílt fajgyűlölet az USA-ban

Szűcs Gábor

2021.12.05. 16:00

A Black Lives Matter nevű, visszataszító, fajgyűlöleten alapuló terrorszervezet tovább borzolja a kedélyeket, most épp arra szólítják fel a lakosságot, hogy 2021. november 26 és 2022. január 1-je között „kizárólag fekete tulajdonú vállalkozásoktól vásároljanak”. A bőrszín alapú diszkriminációt zászlajára tűző szervezet ezzel már elérte a nemzeti szocialisták szintjét, az egyetlen különbség abban rejlik, hogy nem nacionalista helyett globalista szervezettel állunk szemben. Így született meg az emberi jogok kiteljesedéséről prédikáló XXI. században az „internácizmus”.

A blackxmas.org nevű oldal hirdeti, hogy Black Friday-től (november 26.) egészen az újév első napjáig ne költsünk „fehér cégeknél”. Az erősen rasszista weblap az alábbi három hashtaggel operál: számolj le a fehér vállalatokkal; invesztálj fekete közösségekbe; ha vásárolnod kell, vásárolj feketétől. A BLM elvakult propagandistái arra buzdítják éles eszű követőiket, hogy „kizárólag fekete tulajdonú vállalkozásoktól vásároljanak”, azt az alaptalan állítva, hogy „a fehér felsőbbrendű kapitalizmus a rendőrséget a profit védelmére és a fekete élet ellopására használja”.

Amit ezen fehérellenes aberráltak akarnak, az nem más, mint a bőrszín alapján történő diszkrimináció totális megvalósulása. Ezt nem csak Magyarország Alaptörvényének XV. cikk (2) bekezdése tiltja, hanem számos nemzetközi dokumentum is. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának 2. cikke, a Polgári és Politikai Jogok Nemzetközi Egyezségokmányának 2., 4., 24. és 26. cikke, illetve az Emberi Jogok Európai Egyezményének 1. és 14. cikke is tiltja a faj és szín alapján történő megkülönböztetést.

A black lives matter-ös kezdeményezés semmiben nem különbözik attól, amit a nemzetiszocialisták csináltak a zsidókkal az 1933. január 30-án történt hatalomátvételüket követően. 1938. november 9-10-én került sor a Kristályéjszaka során többszáz zsinagóga felgyújtására, illetve zsidók tulajdonában lévő üzletek kirakatainak betörésére és azok kirablására. Az üzletek ilyen nyílt, tervezett megtámadását az előzte meg, hogy a zsidók tulajdonában lévő boltokra ki kellett tenni a sárga csillagot, ezekben pedig „nem volt ajánlatos” vásárolni. A történelmi párhuzam megértéséhez ennél többre nincs szükség.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Karácsony a kereszténységén, Márki-Zay saját közönségének hozzátartozóin gúnyolódott

Karácsony a kereszténységén, Márki-Zay saját közönségének hozzátartozóin gúnyolódott

Magyarország kontra Soros – a HírTV bemutatja Tucker Carlson új filmjét.

Jamie Oliver a fakanalat is csak politikailag korrekt módon forgathatja

Jamie Oliver a fakanalat is csak politikailag korrekt módon forgathatja

Könnyen megakadhat a falat annak a tokán, aki Jamie Oliver útmutatásai alapján főz. Kiderült, hogy a nálunk is jól ismert brit séf nem a politikai korrektség legújabb szabályai szerint készíti az ételeit. Azaz a sütéssel, főzéssel – még – nincs baj, ám a fogások elnevezése, nos, az hagy némi kívánnivalót maga után.

Vancsa Zalán ötmillió euróért ír alá a Manchester Cityhez

Vancsa Zalán ötmillió euróért ír alá a Manchester Cityhez

Orvosi vizsgálaton vesz részt Vancsa Zalán pénteken Manchester Citynél. Az MTK 17 éves futballistájának angliai pályafutásáról alig néhány hete állapodtak meg. Az angol bajnokcsapatot is működtető City Football Group holding ötmillió euróért veszi meg a fiatal magyar csatár játékjogát.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére