Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ingyom-bingyom tálib-e?

Georg Spöttle

2021.07.14. 15:30

 

Az, mégpedig vérbeli, legalábbis ha Gul Rahim, a tálibok egyik saríabírája. A 38 éves muszlim jogász a német Bild című napilapnak adott interjút, és felvázolta, hogy milyen csodálatos jövőt szánnak a radikálisok az afgán népnek. A csöppet sem szimpatikus, szakállas fiatalember elmondta, hogy tervbe van véve a tolvajok csonkításos büntetése. Lopásért a kéz levágása jár a saría szerint. Persze szóba került a nők helyzete is, amire a balliberális radikális feministák csak pisloghattak, mint pocok a lisztben, mivel bevezetik a nők számára a házelhagyási engedélyt. A nő értelemszerűen csak burkában és csakis a férje engedélyével léphet ki az utcára. A hűtlenséget régi jó mintára megkövezéssel büntetik. A delikvenseket derékig beássák a földbe, utána az összegyűlt igazhitűek öklömnyi kövekkel halálra dobálják őket. Érdekes módon egyetlen Soros-szervezet sem kapta fel a fejét, és ítélte el Gul Rahim terveit. Ám ezzel még nincs vége a mulatságnak, mivel a java csak most következik.

Akit homoszexualitáson kapnak rajta, annak is kicsöngettek, csak még vacillálnak rajta, hogy megkövezzék, vagy felrobbantsák-e a saját házával együtt. Persze mindezt szivárványos fényfestés nélkül. Mindössze néhány sorozat az AK–47-esből a már jól ismert Allah akbar! kiáltásokkal kísérve. Ugye, milyen progresszív? Fura mód egy mukkot sem hallani a pride-osoktól és a széplelkektől. Hmmm... Ami Kabulban történik, az Kabulban marad, ennyi.

A tálibok pedig már a spájzban vannak, mivel Afganisztán kétharmadát már visszavették a kormányerőktől. Jobban mondva a kormányerők jó része átállt a Talibán oldalára, mégpedig modern fegyverzettel, amit az USA, Németország és Ausztrália a kiképzőfeladatok után átadott az afgán hadseregnek. Páncélozott járművek, tüzérségi fegyverek, aknavetők és más csupa remek cucc az emberi élet kioltására. Kétségtelen, hogy hetek kérdése egy új tálib kormány kikiáltása a Hindukus csúcsai közt. A bibi csak az, hogy már most megindult hárommillió ember az országon belül, akik a szakállasok rémuralma elől oldottak kereket. Ám ha a belső migráció már nem lesz elegendő, akkor sokan Iránon és Törökországon keresztül Európa felé veszik az irányt.

A legtöbb afgán számára Németország az ígéret földje. Már most 117 ezer afgán jutott el illegálisan Merkelisztánba. Nem kevesen börtönben is vannak már késelésért, nemi erőszakért, más apróságokért. Az átlagember már köszöni szépen, de nem kér több afgánt. Persze a zöldek és a libsik azt mondják, hogy húzzátok össze magatokat, fritzek, mert van ott még hely pár százezernek, higgyétek el, jó lesz. Csak az a gáz, hogy már nem hiszik...

Érdekes lesz a hatalmi vákuum is, azaz hogy ki fogja betölteni. Kína, India, Oroszország, Törökország már a rajtgépben vannak, hogy stratégiailag helyezkedjenek. Irán közben árgus szemmel figyeli a síita hazara kisebbség sorsát, nyilván készen arra, hogy beavatkozzon, ha népirtás venné kezdetét. A Sepah Pasdaran, a Forradalmi Gárda az Iszlám Állammal szemben is megmutatta, hogy a perzsa állammal nem lehet ujjat húzni. Tény, hogy az ország stabilitása fontos, mivel ha megindulnak migránsok milliói, azok jó része a magyar–szerb határ felé fogja venni az irányt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére