Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ilyen lesz Márki-Zayék egészségügyi ellátása

K. Gaál István

2022.01.09. 14:20

Tudjuk, mert elmondta: Márki-Zay Péter fizetőssé tenné az egészségügyet. Valahogy így tudnánk ezt elképzelni.

Időpont: valamikor 2022 őszén.

Helyszín: egy magyarországi kórház.

Főszerepben egy betegirányító.

„Köszöntöm önöket a kórházunkban, örülök, hogy itt vannak! Na persze nem azért, mert betegek, csak arra gondolok, hogy a nap végén a kasszánál is találkozunk. Ismertetném önökkel a szabályokat. Először is megkérném az időseket, hogy ők egyelőre álljanak félre, mert ugye ők többségében a Fidesz szavazói, velük olyan nagyon már nem akarunk foglalkozni, meg úgyis hullanak a koronavírus miatt, szóval lényegében mindegy. Lépjenek előre a minimálbéresek. Köszönöm, mehetnek is haza, önöket ma egy kommentelő gyógyítja majd az interneten Nem kell aggódni mindenhez is ért.

Kérem, hogy jöjjenek a pénztárhoz, ahol előre ki kell fizetni ennek az árát, a hívás díja természetesen önöket terheli. Jöhetnek a havi nettó 200 ezresek. Fáradjanak a sarokba, önöket néhány méteres távolságból egy segédápoló vizsgálja majd meg, a komolyabb tünetekkel rendelkezőket esetleg bottal megpiszkálja. Lépjünk egy fizetési kategóriát feljebb! Önöknek már jár egy felülvizsgálat, ki tudják fizetni, maximum majd parizert esznek ebben a hónapban, a Jakab-büfében kaphatnak is belőle kóstolót, mai akciónk keretében paprikakrémmel bolondítjuk meg a magyaros ízeket. Haladjunk kérem, mert hamarosan le kell kapcsolnunk a villanyt, kézmosási lehetőség nincs. Fázni tetszik? Igen, az előirányzatok szerint kikapcsoltuk a fűtést, ez ám a rezsicsökkentés! Következő kategória! Úgy látom, hogy belefér egy röntgen is a csomagjukba, kiváló! Befeküdne? Na, nem! Ahhoz korábban kellett volna felkeni! Ja, hogy nekünk adja az autóját?! Suzuki? Egy nagyobb kórteremben tudunk adni egy kisebb széket.

Magukkal is megvagyunk, jöhet a következő lépcső! Önök már műtétre is jók! Nem, SZÉP-kártyát nem fogadunk el, amúgy is megszűntetjük az egészet. Tájékoztatásul közlöm, hogy az épületben nyitottunk egy bankfiókot, amelyben azonnal vehetnek fel svájcifrank alapú hitelt, a drágább kezelésekre. Végezetül nézzük a milliárdosokat. Szeretném önöknek bemutatni a táncoslányokat, hamarosan felszolgálják a koktélokat is. Természetesen jár a tengerre néző ablak is. Tudom, hogy momentán nincs tengerünk, de ennyiből ezt is megoldjuk!”

Valahogy így képzeli ezt Gipsz Jakab, akinek nem olyan rég ingyen műtötték és kötötték be a kezét. Mi egy kicsit másként gondolkodunk erről. Is.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére