Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így számol Juncker, a kvótakirály-bulibáró

Bertha László

2015.11.07. 16:16

Egy hete nem térek magamhoz. Először valami vírusra gyanakodtam, hallottam, járvány van, biztosan elkaptam én is a tömegben, ezért ráz a hideg, röhögök fel teljesen ésszerűtlen időközönként, bacitól remeghet a kezem, gyöngyözhet a homlokom télelőn, emiatt riadok fel a legmélyebb álmomból.

A háziorvosom viszont pszichológushoz küldött, és mivel a lélektudorok legújabban a politika tudományát is uralmuk alá hajtották , nem lepődtem meg, amikor erősferi rám dörrent: maga Rogán hétfői parlamenti felszólalását hallgatta. Mondom, azt is, a munkám része, ugye, de magyarázhattam a bizonyítványomat, megvolt a diagnózis, térdkalapács lecsap, menthetetlen vagyok, áldozata a legújabb európai elmebajnak, a Juncker-képletnek.

A Juncker-képletet, csak azt tudnám feledni.

Itt kvaterkázik Európán belül többszázezer migráns, nincs olyan földi hatalmasság, intézmény, ami pontosan meg tudná mondani, hányan vannak és hogy hol, nem tudjuk róluk, kicsodák, honnan jöttek, mit akarnak, nem tudjuk a nevüket, előéletüket, született január elsején.

Erre fékellensúlynak, csodafegyvernek bedobnak egy matematikai képletet, az elme szögesdrótja, hány éves a kapitány, ilyen.

Ül az európai polgár, zöldül előtte a parizer, mert katatón állapotban enni sem bír, egy kurva matematikai képlet, motyogja, ennyit tudtak összekalapálni a brüsszeli nagyágyúk. Érted, van egy képlet arra, hogy az illegálisan beáramló ellenőrizetlen tömeget milyen arányban kell szétosztani az EU tagállamai között. Áthelyezési mechanizmusnak hívják, mechanizmus, gyere, világ, majd mi jól elosztunk, áll Dr. Merkele (bocs!!!) a müncheni pályaudvaron, karlendítéssel osztja a migránsáradatot, ennyi a Baltikumra, ennyi a francúzokhoz, nyitva van a szárnyas kapu, ez a vonat, ha elindul, hadd menjen Káeurópába, vissza a magyarokhoz, Deutschland über alles.

Megáll az a józan paraszti ész, és csikorog.

És amikor már tényleg azt hiszed, hogy nincs ennél lejjebb, és hogy a hülyeséget már nem lehet fokozni, ugyanez az egyáltalán nem tisztelt testület, jegyezzük meg a nevét: Európai Bizottság, el kell tudni mondani majd az onokáknak, mikor körbeállnak, hogy kik ásták meg az unió sírját,  de szép idők voltak, amikor a magyar-román határon már nem valagászódtak a vámosok, sőt, Gábor bácsival ráálltunk az ótópályára, lecsapattuk Osztrákiába' AC/DC-koncertre, éjszaka meg haza, bizony, nem volt kapu oldalsó elemekkel, szóval ez az Európai Bizottság kiad egy jelentést, amiben jövőre három és fél millió migránst valószínűsítenek. Lehet, hogy kevesebb, de inkább több, mondják azok, akik az idei év elején 120.000-rel indítottak akkor, amikor a százhúszezredik migráns már rég az unokatesó berlini albérletében skype-olta haza, hogy mekkora királyság ez az Európa, dolgozni se kell, mer' ingyen adják a pénzt. Mi lesz itt, uramisten, és ezek vezetnek minket. Klasszik, rossz irányba, de legalább lassan, mert dönteni, azt nem tudnak.

Az Európai Bizottság jelentése azzal számol, hogy pár éven belül a népvándorlás termőre fordul, megnyomja a dzsídipít, itt lesz nekünk ez a sok szír agysebész, semmire sem vágynak jobban, mint a Juncker-képlet alapján elrázódni az Isten háta mögé. Ahmed 1. Galacon (Románia, Európai Unió), Ahmed 2. Miskolcon (Magyarország, Európai Unió), Ahmed 3. Banszkoban (Bulgária, Európai Unió)  csetkonferencián egyeztetik a munkanélküli segély, a felzárkóztatási- és integrációs táppénz mértékét, meg hogy a faszom se fog megtanulni románul, magyarul, bolgárul, majd bolond lennék, koma, nemsokára úgy is visszamigrálok Berlinbe. Vagy Svédbe, ott ezek az idióta szociáldemokraták ránk se mernek nézni, szemlesütve adják a pénzt, és még bocsánatot is kérnek, hogy csak ennyit, de már nem tudják hová emelni az adót.

De majd a Juncker erre is kitalál valami képletet, a szolidaritás jegyében kifizetik a többi európaiak.

Junkeurópa, ennyi volt, fájlront.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Már megkapta az oltást a regisztráltak kétharmada Magyarországon

Eddig 4 millió 219 ezer ember regisztrált az oltásra, kétharmaduk (66 százalék) már meg is kapta az oltást – közölte a koronavirus.gov.hu pénteken.

Oroszország reagált Biden szankcióira: hazaküldte az amerikai nagykövetet „konzultálni”

Oroszország reagált Biden szankcióira: hazaküldte az amerikai nagykövetet „konzultálni”

A moszkvai külügyminisztérium közölte, hogy az amerikai szankciók minden körére válaszolni fog.

Holnaptól ismét tartanak nyilvános miséket a katolikus templomokban

Valamennyi püspök kéri a papságot és a híveket, hogy továbbra is tartsák be a biztonsági előírásokat: kötelező a maszkviselés, a kézbe áldoztatás, a kézfertőtlenítő használata és a távolságtartás.

Rasszista BLM-aktivisták, hazug Népszava, rossz társaságba keveredett kvízprofesszor

Rasszista BLM-aktivisták, hazug Népszava, rossz társaságba keveredett kvízprofesszor

Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth Rádióban, Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó és Leslie Mandoki világhírű zenész pedig a 888.hu-nak adott interjút.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére