Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

HVG.hu - az igazi Truman Show

Bertha László

2016.09.17. 11:28

Azt ismered, hogy mész az utcán fényes nappal, ráadásul ebéd után, laza relax állapotban, elhaladsz egy szürke merdzsó mellett. Majd két kopasz Igazságos Izom Tibor egyszer csak a nyomodba ered és artikulálatlanul üvölteni kezd veled, mintha meglett volna a felesége.

Azt ismered, hogy mész az utcán fényes nappal, ráadásul ebéd után, laza relax állapotban, elhaladsz egy szürke merdzsó mellett. Majd két kopasz Igazságos Izom Tibor egyszer csak a nyomodba ered és artikulálatlanul üvölteni kezd veled, mintha meglett volna a felesége.

De hát hogy lett volna meg, hiszen nem dugnál nikiminázs szagú plázatündéreket. Nem is ez van, hanem politikai és metafizikai problémák, olyanok mint: jobboldali geci vagy, firkász vagy, Orbánra szavaztál és meg fogsz dögleni.

Tovább mész, mert nem érted. Cső bolond a csávó. De ő aztán nem hagyja annyiban, mint azokban a tuti knock out YouTube-videókban, ahol gyanútlan járókelőket kell egy ütéssel lenyomni.

Hátul nincs szemed, így megszívtad, esélyed nincs elugrani.

A csávó habzó szájjal tovább fenyegetőzik, majd vissza a járgányba és elhúz. Az sem érdekli, hogy rohadtul le lehet olvasni a rendszámot.

Ha nincs komoly sérülés, azt ugye minimálbüdzsével meg lehet úszni.  Talán felfüggesztett, de hát van, aki már túl lehet ezeken.

Eddig kerek a sztori, mert ugye vannak ezek a futóbolondok. Vannak, akik nem értik, hogy nincs polgárháború, hogy a jobboldalon is van élet, hogy ezek is emberek és egyáltalán nem biztos, hogy Lukács Györgynek volt igaza, azaz csak a bolsevik út az, ami járható.

Aztán 30 perccel az incidens után csörög a telefon és hoppá, ki az? A HVG.hu-tól Windisch Judit, aki azt szeretné tudni, megerősíted-e, hogy téged az Eurocenter parkolójában megtámadtak. Még arra sem volt időd, hogy beszélj egy ügyvéddel, el sem jutottál a feljelentésig.

Olyan ez, mint az a régi abszurd Jim Carrey film, a Truman Show, ahol egy virtuális valóságban élsz, folyamatosan figyelik az életed, de te nem is tudsz róla, hogy egy reality show sztárja vagy.

14 óra körül történt a támadás, 15 órakor már a HVG.hu címlapján vagy. Na erre varrjatok gombot.

„Megverték G. Fodor Gábort” címen jelent meg először a cikk. 1800 like. Ezek vagytok ti, Windisch és a többiek. 1800 hülye.

A baloldali Truman Show. Röhej.

Honnan tudtad, kedves Judit 14.30-kor, hogy G. Fodor Gábort, a 888.hu főszerkesztőjét Óbudán nem sokkal 14 óra előtt megtámadták?

Honnan tudhat ilyet valaki? Ha nem ismeri az elkövetőt, vagy maga az elkövető nem hívja fel és nem dicsekszik el azzal, hogy miután visszaadta a lovagkeresztet, még le is ütött egy jobboldali reakcióst?

Vagy csak úgy arra sétáltál? Vagy egy névtelen barátod sétált arra?

Eközben a Standard & Poor’s csendben felminősítette Magyarországot. Így aztán mindenki nyugodjon le. Ez a világok lehető legjobbika.

Judit, ez azt jelenti, befektetésre ajánlott.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére