Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hurrá január van

Georg Spöttle

2022.01.06. 12:30

 

A karácsonyfán már csak az üres szaloncukor papírok függenek, fülünkön jön ki a bejgli meg Georg Michael „Last Christmas-a”, és ha a mérleg kilométer számláló lenne, akkor szemrebbenés nélkül visszatekernénk minimum tizenöt kilóval. Majd a strandszezon elején úgyis megbánunk mindent, de az még messze van és amúgy is van még pár szelet a nagyi zserbójából. Öngyilkosság volt az ünnep késsel és villával, de túléltük.

Nyitnak a sportstúdiók, de nehogy már most elkezdjük az edzést, majd januárban, de akkor majd zúzzuk keményen. Ja, hogy már január van? Hát ez necc, de akkor majd hétfőn belehúzunk. Behúzott hassal még elmegy a dolog, csak profilból ne mutogassanak.

Pár hülye gyerek azt mondta, 2022 az ellenállás éve lesz. Most mi van? Kik ezek villanyszerelők? Na, mindegy Georg Simon Ohm örülne nekik, hiszen, ha ellenállás, akkor abban ő volt a király. Az igazán kemény mag az meg kormányváltást ígér. Hát max a verdájukban fognak, már ha van jogsijuk. Ha nincs akkor buszsáv sofőrrel vagy bringa, de az csak a selfie kedvéért. Dániel Péter (nem is tudom kinek aposztrofáljam) eltépte láncait és azt terjeszti Izraelből, hogy a magyar titkosszolgálat a maffia segítségével intézte el Homonnay Gergelyt (őt sem tudom bekategorizálni). Logikus, egy meleg klub gőzfürdőjében, meztelenül, drogokkal a cuccai közt... Nehéz így elmagyarázni, hogy kivont karddal veszett oda a demokrácia frontvonalán. Majd a libernyákok persze tematizálják, hogy így volt. Az új múlt az idén is a régi lesz.

MZP sem tétlenkedett. Szerintem önmagát is toppolta, ha az még lehetséges. Új év, új gyökérség. Abban reménykedik ez az alföldi Elvis utánzat, hogy a koronavírusban elhunyt idős honfitársaink Fidesz szavazók voltak és most van kilátás a győzelemre. Van hát pl., kajak és kenu versenyeken meg kézilabdában, de hogy MZP valaha Magyarország miniszterelnöke legyen arra nem tennék meg egy buznyákot sem. Most komolyan, ez a figura már mindenkit is megsértett a választók közül. Most próbál magyarázkodni, de már az ATV is elhatárolódik tőle. Ám ő csak mondja-mondja, hogy emelkedik az articsóka áfája és mindenért a baloldali árulók a felelősek és a romák nem esznek marhahúst. Komolyan, mint amikor egy ovis kihányja a betűlevest annyi értelme van a beszédének. A mellső végtag sérülés már csak hab a tortán. Áció, káció, frakció... ja, hát az sem lesz. Kemény dolog ez a politika el capitan. Az idő és MZP nekünk dolgozik, mert egy tébolyult, vak szamuráj lelkesedésével kaszabolja a sajátjait. Ez úton is köszönet érte!

Nem vagyok Obi Wan de az erő velünk lesz az idén is. Ezt március 15-én demonstráljuk is egy újabb békemenetben. Nem adjuk át hazánkat a lúzereknek. Karigeri már lemodellezte kicsiben, hogy mire lennének képesek országos szinten Mini Feri és bandája, avagy „eladó az egész világ” énekelné a vörös kórus. „S szólt a holló soha már”, csak hogy egyik kedvenc írómmal Edgar Allen Poe-val zárjam soraimat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére