Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hörögd, hogy LOP, és akkor nem látszik a kezeden a vér

Pozsonyi Ádám

2021.10.16. 16:00

 

Azt szeretem a szocikban, hogy az egyszerűségből nem engednek. Más csak köntörfalaz, ötöl-hatol, keres hivatkozási alapokat, alibi szöveget izzad, köríti a mondanivalót töltelékkel, dúsítja, habosítja, és ebbe az egészbe szépen elhelyezi a közlendőt. Az üzenetet.

Az olvasó / választó meg szépen bekajálja.

De a szocik nem ilyenek, és sosem voltak ilyenek. Csak feltűrték az ingujjat, mint anno Marosán, és a lényegre! A krumplileves legyen krumplileves, elvtársak!

Telex-indexék mindig körítik az üzenetet. Mert mi is az ő üzenetük ma? Mi is a hívó szó? Mi is az, ami megmozgatja a nép egy rétegét?

Lop!

Ennyi, lop!

Ilyen faxnik, hogy nemzetgazdaság, történelmi út, honnan-hová, nemzeti örökség, magyar sors, a magyarság helyzete és helye, európai kultúra, és egyebek, az ilyen egyrészt nem megy át, másrészt meg kit érdekel?

Kit érdekel a más dolga, ha nem lehet irigykedni? Senkit. Sikerült pont akkor leesni a lépcsőn Bélának, amikor a felesége terhes lett? És? Ez pletykának jó, de ne tőlünk kérjen segítséget, az ő dolga, nem tartozik ránk, minek ment arra, a gyerek is biztos csak a CSOK és Orbán miatt. Ja, hogy Béláék új autót vettek? Rohadjon meg a Béla, hogy meri?

Neki van valamije! Ez az érdekes. Ez már ingereket vált ki. Ez már dühít. Van neki! Ez bosszúért kiált.

Lop! A megoldás ez.

Mert, hogy szorgalmas, megdolgozik érte, ügyes, van érzéke hozzá, életképes, ez rossz válasz. Azt sejteti, hogy nekem ilyen nincs. Akkor meg mit bosszulhatok? Akkor hogy fenhetem a kést? Hogy sodorhatom a kötelet! Hogy rúghatom ki alóla a széket?

Lop!

Ujhelyi Pistát nézem a facebookon. Bocsánat, Dr. Ujhelyi Istvánt.

A szocik mindig is a jelmondatok mesterei voltak. Emlékszem, két választással ezelőtt egy óriásplakátra: „Több pénzt az embereknek!”

Szerintem ezt nem lehet überelni, de azért most Újhelyi Pista sem rossz.

„Aki valóban nemzetben gondolkodik, az gyarapítja nemzetét, nem pedig kirabolja!”

És ennyi. Nem rossz, ismerjük el. Ügyes. Mert az ilyesmihez semmi konkrétumot nem kell felsorolni, és semmi bizonyítékot. Lop!

És a reflexek beindulnak. Térd rúg, nyál csörög, ököl emelkedik!

Nemrég olvastam egy cikket arról, hogy feltörték a Várkonyi Andrea esküvői ruháját készítő divattervező fiókját.

Ez mondjuk elég ijesztő. Hogy történhet az meg, hogy a facebook amúgy éppen csak a vércsoportodat nem akarja tudni, aztán amikor ellopják az oldaladat, alig kapsz segítséget?

Az index posztja alatti kommenteket meg inkább nem minősítem, kárörvendő söpredék. Először azt terveztem, hogy idézgetek belőlük, de annyi volt, hogy elment a kedvem. A bőség zavara mindig elvágja a folytatást. Amíg az embernek gyerekkorában csak három kazettája volt, egy Metallica, egy Megadeth, meg egy Slayer, akkor megállás nélkül azt hallgatta. Amióta le lehet szedni – leszedni, ó, minő múlt évezredi avittság -, akarom mondani hozzá lehet jutni, az ember töredék érdeklődéssel szemeget. A Spotify-ra direkt nem megyek fel soha, mert megöli a maradék érdeklődést is.

Szóval nem idézgetek, pedig lenne mit. Lenne mit megmutatni az emberből. Belecsomagolják a lincselni vágyó kis érzéseiket abba, hogy lop, lop, lop, Orbán, meg diktatúra. Ja, és tedd hozzá, hogy közpénz. Ha illeszkedik oda, ha nem. Úgy mégiscsak jobb érzés akasztani. Ezek már azt is meglincselnék, aki Mészáros háza elől viszi el a szemetet.

Jó tanács kezdő haladóknak: Hörögd, hogy LOP, és akkor nem látszik a kezeden a vér!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A Frontex szerint idén 70 százalékkal nőtt az illegális határátlépések száma

Az Európai Unió határvédelmi ügynöksége, a Frontex jelentése szerint 2021 első tíz hónapjában 2020 azonos időszakához képest 70 százalékkal nőtt az illegális határátlépések száma.

A britek száműzték a kormányzati kommunikációból a karácsonyt

A brit köztisztviselők kihúzták a „karácsony” szót egy tervezett kormányzati kampányból, mert attól tartanak, hogy a kifejezés sérti a kisebbségeket.

Karácsony Gergely a buszsávban rövidíti a menetidőt

Karácsony Gergely a buszsávban rövidíti a menetidőt

Karácsony Gergely egy videó tanúsága szerint a közlekedési dugók okozta kaotikus helyzeten viszonylag könnyedén túlteszi magát, mivel autója ilyenkor a buszsávot használja.

Nem akarta elengedni a diákokat egy ISIS-túlélő előadására a felügyelő, mert szerinte az elősegíti az iszlamofóbiát

Nem akarta elengedni a diákokat egy ISIS-túlélő előadására a felügyelő, mert szerinte az elősegíti az iszlamofóbiát

Az iskolai tanács egy tagja megtiltotta a diákoknak, hogy részt vegyenek egy könyvklub rendezvényén, ahol a Nobel-békedíjas Nadia Murad mutatja be könyvét, amelyben arról ír, hogy élte túl, amikor az Iszlám Állam elrabolta és szexrabszolgává tette őt tinédzser korában. Az iskolatanács felügyelője szerint a diákok részvétele az előadáson elősegítené az iszlamofóbia kialakulását.

Donald Trump fontolgatja, hogy elindul a 2024-es amerikai elnökválasztáson

Donald Trump fontolgatja, hogy elindul a 2024-es amerikai elnökválasztáson

Mindezt a volt elnök korábbi segítője, Sam Nunberg kotyogta el a a Breitbart News-nak.

Támadóállásban a delta, az omikron és a magyarországi baloldal

Támadóállásban a delta, az omikron és a magyarországi baloldal

Szükséges lenne megállítani mind a hármat, még mielőtt hatalmas nagy károkat nem tesznek hazánkban.

Márki-Zay taktikája: úgy akarja megszólítani a jobboldali szavazókat, hogy gyalázza őket

Márki-Zay taktikája: úgy akarja megszólítani a jobboldali szavazókat, hogy gyalázza őket

A „trágyával etetett gomba” jelző csak egy a sok-sok minősíthetetlen jelző közül, amit a baloldal miniszterelnök-jelöltje megenged magának.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére