Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Határozott nem a nemválasztásra

Bertha László

2016.06.03. 15:28

Amit itt leírok, nem valami elfuserált írói fantázia szüleménye, mert ilyet író nem képes magától kitalálni, erre csak nagyon zavaros életû emberek képesek.
VÉLEMÉNY
Amit itt leírok, nem valami elfuserált írói fantázia szüleménye, mert ilyet író nem képes magától kitalálni, erre csak nagyon zavaros életű emberek képesek.
 

Angliában már jó ideje mindenki maga választhatja meg a nemét. A közvélemény-kutatások esetén is a kérdező nem írhatja be az alany nevét, azt meg kell kérdeznie. El tudom képzelni, hány pofont kaphattak már a kérdezőbiztosok, amikor épp egy nagyon csinos nőt, vagy egy jól kigyúrt izomagyat kérdeztek meg a nemükről.

De úgy látszik ez a dolog kisebbik hátránya. Mint kiderült akár 6 éves gyerekek is dönthetnek a nemükről és ezt környezetüknek kötelessége elfogadni.  Az Egyesült Királyságban jelenleg 167 tíz év alatti gyerek van, aki más neműként él, mert úgy döntött nem tetszik neki a saját neme. Az ottani TB természetesen ingyenes kezelésekkel segíti ezeket a gyereket, ami ilyen korban még főként lelki támogatásból áll. Szegény gyerekeknek ugyanis nagy lelki problémát jelent, hogy más neműként öltözködve kell iskolába járniuk. Ami valljuk be tényleg fura lehet. Fiúként lányruhában, lányos hajjal, de biológiailag teljesen fiúként létezni - mondjuk másodikban.

De úgy tűnik ez a lelki sokk még mindig kisebb, mint fiúként fiúruhában járni, mert nyilván egy szülő csak ilyen esetben engedheti meg, hogy gyermeke úgy váltson nemet, hogy valójában annak semmi biológiai jele nincs. Vagyis, hogy még egyszer kihangsúlyozzam, nem akkor viszik a gyereket pszichológushoz, amikor azt mondja lányruhába akar járni fiú létére, hanem elküldik lányként az iskolába és utána kezelik, hogy elbírja viselni azt a lelki sokkot, amit ez jelent. Pfúú, de gáz még leírni is.

A dolog menete, mondhatni zökkenőmentes Angliában. A szülő bemegy az iskolába és közösen a tanárokkal előkészíti a terepet, hogy egy adott napon a kisfiú lányruhában mehessen be és változtassák meg a nevét mondjuk Lillyre. Attól a pillanattól kezdve a tanároknak és elvileg az osztálytársainak is Lillynek kell szólítaniuk és a „he” helyett a „she”-ként kell rá referálni. A hírek szerint az iskolák nagyon nyitottan és megértően fogadják az ilyen váltásokat.

Lilly, aki valóságos személy, ugyan eldöntheti, hogy lány ruhában járjon, azonban hét évesen nem jogosult ingyenes férfihormon blokkollóra vagy hormonkezelésre (úgy látszik az angol TB sem elég eszement ehhez). Pedig szülei bevallása szerint Lilly ezt követeli és mivel egy hisztis lány, komoly palávereket csap miatta. A TB azonban kamaszkor előtt nem fizeti az ilyen mókákat. Utána viszont igen, ahogy 18 éves kora után már a pénisz levágását, vagy épp felvarrását is. Ez „csak” egy 3-4 millió forint költségű műtét.

Így szegény Lillynek (akinek eredeti nevét nem tudom) sajnos hormonblokkoló nélkül kell iskolába járnia, ami valljuk be, furcsa lehet. Fel kell tennünk azonban a nyilvánvaló kérdést, honnan a francból tud Lilly 7 évesen a férfihormonok blokkolását gátló szerekről? Hét évesen biológiából biztos nem tanulták, éppen azért, mert nem könnyű elmagyarázni egy ekkora gyereknek, aki épp a szorzást tanulja, hogy mi a fene az a hormon, vagy sejt, sőt még igazából azt sem tudja mi a valódi funkciója a pénisznek, ami a szoknyája alatt himbálódzik, aminek ő már levágását tervezi.

Itt jön a csavar és itt nyílik ki a legtöbb ember zsebében a bicska.

Lilly anyukája ugyanis elvált és egy másik nénivel él együtt, aki bácsi akar lenni és hevesen készül a műtétjére. A szülők azonban váltig állítják, hogy ők ugyan soha nem beszéltek Lilly előtt erről, a kisfiú magától találta ki, hogy lány akar lenni, magától találta ki a hormonblokkolók létezését, a nemi szerv levágást és minden mást.

A szülőket ezek utána nem pszichológiai kezelésre vagy börtönre ítélik, hanem a BBC-ben szerepelnek, mint a modern idők sztárjai, akik elég bátrak ahhoz, hogy a fiukat lányruhában járassák. Ahelyett, hogy megjelenne a gyámügy és alkalmatlanná minősítené a szülőket, azonnal elvenné tőlük a gyereket, hagyja, hogy tovább mérgezzék saját problémáikkal egy ártatlan 7 éves életét és nyomjanak rá örök életre rajtamaradó bélyeget, rengeteg szenvedést, ami egy ilyennel jár.

Természetesen fiúként és lányként is egyformán jó élni, még azt is elismerem, hogy felnőttként mindenki csináljon úgy, ahogy akar, de egy leszbikus párnak nincs joga nemváltót nevelni egy 7 éves gyerekből. Nem teheti ki olyan sokknak, amiért a gyereknek kezelésre kell járnia, ha így tesz erőszakot követ el a gyereken, ami sokkal durvább hatással lesz jövőjére, mint az olyannyira elítélt gyermekbántalmazás. Egy pofonért el lehet venni valakitől a gyerekét, de ha lányruhába járatja és ezzel hihetetlen lelki sokknak teszi ki, azért inkább dicséret jár.

Eddig nem tudtam, hogy a világ ennyire őrült, mondjunk határozott nemet a nemválasztásra!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére