Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hat éves a 888

GFG

2021.09.18. 08:00

Az idő szerepe a politikában

 

Ezt is megéltük – tartja a mondás. Hat éves a 888, és még mindig itt vagyunk.

De hogy mennyi mindent megéltünk már addig is, hogy ezt a töredékes mondatot leírhassuk… Volt itt már minden: migránsválság, terrorista merényletek keresztül-kasul Európában, Soros hadműveletei és STOP SOROS, a harmadik kétharmad, küzdelem a pandémiával. És a 888 mindig a jó oldalon állt, ott ahol az emberek állnak: nem kérünk a bevándorlásból, terroristából egy is sok, good bye Soros, folytassa Orbán és együtt sikerülni fog.

De most hadd mondjak valamit az alapítás mítoszáról. Az alapítás az idő kezdete. Innen indul és ide tér vissza minden, végig kötelez és nem lehet ellene fellebbezni.

2015. szeptember 18-án született meg a 888.

Szeptember 18-án, és nem véletlenül akkor, mert újat akartunk kezdeni és történelmet akartunk írni. Azt pedig mindenki tudja, hogy szeptember 17. az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének napja.

A káromlás szava, a hazug beszéd a rendszerváltás utáni magyar politika mélypontját jelenti, maga a morális bűn, a gonosz beszéd és akarat fogantatásának ideje. Tizennyolcadika pedig szimbolikus értelemben véve a másnap, a rá következő nap, a felháborodás ideje, az erőé, hogy ez így nem mehet tovább, az igazság lázadása.

Bár kilenc évvel voltunk már Őszöd után, de azt gondoltuk, hogy az indulás idejével is kifejezésre kell juttassuk a morális felháborodásnak ezt a teremtő erejét: nekünk ne hazudjatok!

A 888 tehát a morális felháborodás lapja – az volt és az maradt is.

Volt, mert így indult neki és ennek szellemében perlekedett a hazugság megannyi formájával és maradt, mert ki gondolta volna, hogy az az ember, aki annak idején elmondta az őszödi beszédet, tizenöt évvel később még mindig a baloldal vezetője lehet – ideje van tehát a felháborodásnak.

Mint ahogy ki gondolta volna, hogy mindazok, akik ennek az embernek köpönyegéből bújtak elő, tizenöt évvel a gonosz fogantatása után is szemérmetlenül képviselik és meg is hirdetik a nyílt polgárháború programját: vagyonelkobzás – akire rámutattunk, attól elkobozzuk; börtön – oda a legfőbb ügyésszel; az alkotmányos rend félredobása – kétharmad eltörlése feles törvényekkel; mit számít a jogállam – az nem korlátozhat minket. Gonosz szavak megint. Ördögi beszéd.

De ezt már ismerjük, ilyet már hallottunk, ilyen már volt: szabad-e Belzebúbbal kiűzni a Sátánt? Szabad-e az igazságig keresztül hazudni magunkat? Nemcsak szabad, de kell is, mert egyébként soha a büdös életbe nem kerülünk hatalomra – ez maga a bolsevizmus programja. Ez Gyurcsány őszödi beszéde. Ez a Gyurcsány-fiókák 2022-es csatakiáltása.

A bolsevizmus tehát nem múlt idő és hogy ne legyen jövő idő, ezért megint ideje van a felháborodásnak, hirtelen megint dolga lett a 888-nak.

Gyertek!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Márki-Zay az új báb, aki szerint a DK elnöke Gyurcsány József

Márki-Zay az új báb, aki szerint a DK elnöke Gyurcsány József

Az ellenzék legújabb üdvöskéje, a magát jobboldalinak, konzervatívnak nevező, de azért a baloldali összefogásban induló Márki-Zay Péter volt tegnap az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége. Ahogy ezt az ő oldaluktól megszokhattuk, nem volt mentes böszmeségektől a beszélgetés.

Újra a füstös szobákba vonul vissza a baloldal

Újra a füstös szobákba vonul vissza a baloldal

Gyakorlatilag titokban, a sajtó előzetes tájékoztatása nélkül találkozott Gyurcsány Ferenc és Márki-Zay Péter – írja a Magyar Nemzet.

Orbán Viktor vezet, kiderült mennyit adott Soros Karácsonynak, Kálomista Gábort kérdeztük

Orbán Viktor vezet, kiderült mennyit adott Soros Karácsonynak, Kálomista Gábort kérdeztük

Hatalmasat bukna a balliberális tömb, ha ma tartanák a választásokat. Közzétette a Soros-alapítvány, hogy pontosan mennyi pénzt adott Karácsonyéknak. Ha 2006-ban nem történnek meg azok az események, most nem lenne miről forgatni – nyilatkozta Kálomista Gábor a 888-nak.

Közzétette a Soros-alapítvány, hogy pontosan mennyi pénzt adott Karácsonyéknak

Közzétette a Soros-alapítvány, hogy pontosan mennyi pénzt adott Karácsonyéknak

Karácsony Gergely főpolgármester egymillió eurót emlegetett, azonban ennél lényegesen több pénz érkezett Soros György nemzetközi tőzsdespekuláns alapítványától.

Márki-Zay balos nagygyűlése nyílt provokáció a Békemenet ellen

Márki-Zay balos nagygyűlése nyílt provokáció a Békemenet ellen

A gyurcsányista baloldal megint a tűzzel játszik. Tudják, hol készülnek ünnepelni október 23-án délután? Az Astoria és a Blaha Lujza tér között a Rákóczi úton, a Síp utca környékén. Egyutcányira a Kiskörúton is végighömpölygő Békemenettől.

Betiltottak egy szót, mivel egyesek szerint faji megkülönböztetést sugall

Betiltottak egy szót, mivel egyesek szerint faji megkülönböztetést sugall

A nyelvi gondolatrendőrség ezúttal a „spooky”, vagyis a „kísérteties” kifejezés miatt kezdett el panaszkodni, ezért a Skót Nemzeti Színház be is tiltotta a használatát.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére