Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hála az égnek, Csenyéte nem lett Olaszliszka

Pörge Béla

2020.01.27. 10:38

A mentősök azt tették, amit tenniük kellett.

A hétvége egyik legtragikusabb híre volt, hogy még pénteken meghalt egy ember Csenyétén úgy, hogy bár mentőt hívtak hozzá, a mentősök nem mentek ki az adott címre, csak az utca széléig.

A mentősök számára előírás, hogy nem mehetnek be egy helyszínre addig, amíg nem győződtek meg arról, hogy az biztonságos. Ez a legfőbb elv a mentősök esetében, égő házba se mennek be, az a tűzoltók dolga. Ha egy elmebeteg lövöldözne egy lakásban, oda se mennének be, ez a rendőrök/terrorelhárítók dolga lenne. Ugyanígy a cigánytelepre sem fognak bemenni a mentők a legközelebb sem, nem azért, mert rasszisták, hanem azért, mert nem biztonságos.

A korábbi esetek alapján a mentőveréseket alapvetően három részre lehet osztani:

  1. Teljesen világtalan drogosok/alkoholisták/elmebeteg emberek támadnak a rajtuk segíteni akaró mentősökre.
  2. Ideggyenge vagy szintén elmebeteg emberek azért támadnak mentősökre, mert zavarja őket a sziréna vagy a mentőautó parkolása.
  3. Rendkívül tájékozatlan, tanulatlan, buta emberek azt várják el, hogy a mentősök biztosan felélesztik/meggyógyítják a beteg rokonukat, barátjukat. Ha ez sajnálatos módon nem sikerül vagy nem lehetséges, akkor rátámadnak a mentősökre.

Mint látjuk, a mentőverés természetesen bőrszíntől független, így az is, hogy a mentősök bemennek-e egy adott helyszínre vagy sem. Utóbbi csak attól függ, hogy a helyszín biztonságos-e vagy sem.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a csenyétei cigánytelep nem biztonságos. A tények sajnos ilyenek: nem törődnek a bőrszínnel és a liberálisok vágyálmaival. Sajnos tény, hogy a fent említett mentőverések közül a harmadik eset felülreprezentált az ország szegregátumaiban, tehát a cigánytelepeken (természetesen nem minden szegregátumban élő ember cigány, ettől még a köznyelv így hívja ezeket a helyeket). Sajnos azt is láttuk Olaszliszkán, hogy hiába akar segíteni az ember, a cigánytelepek felbőszült lakóival jobb nem érintkezni. A Csenyétére riasztott mentősöket már a telefonban megfenyegették, nem csoda, hogy nem mentek be az adott utcába a rendőrök nélkül.

A mentősök pénteken betartották a munkájuk egyik legfontosabb szabályát. Köszönjünk, hogy így cselekedtek, és ezáltal esélyt sem adtak egy újabb Olaszliszkára!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére