Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hajnal van, még a nap is más

Georg Spöttle

2022.04.13. 12:00

 

Más bizony, magas vérnyomásos, mert kibírtam Hajnal Miklós ötpercét az M1-en. Húúúú... hát arc az van, az az egy biztos. A wannabe közgazdász úgy fel volt pörögve, mintha a Sinaloa Cartel legjobb cuccából tolt volna fel egy unciát a szépen belőtt séró alá. Tipikus Momentum, tipikus libsi, jellemezhetném. Nem a műsorvezető kérdéseire válaszolt, hanem azonnal átment támadásba, hogy miért nem hívták őt be eddig a közmédiába, mert utoljára három éve járt ott (látszik, majdnem ki is hízta a széket azóta). Imre Balázs műsorvezető hiába mondta, hogy vagy nyolcvan meghívást küldtek baloldali politikusoknak, ők nem fogadták el azokat. Hajnal csaknem az egész riport alatt azon rugózott, hogy mert a közmédia fideszes és bla-bla-bla, na meg brühühü. A Momentumnak annyira lételeme a rombolás, hogy nem is tudnak már másban gondolkodni, még egy interjú alatt sem, amikor beszélhetnének terveikről, vízióikról.

Az olimpia megtorpedózása, a „Felcsúti-per”, a vagyonelkobzás, az alkotmány eltörlése, a legfőbb ügyész letartóztatása,... Pártprogram? Ugyan már, ilyen csacsiságokkal ők nem foglalkoznak, hiszen a Lenin-fiúknak sem volt és mégis milyen szépen akasztottak. Végre Gyurcsány farvizén bejutottak 11 képviselővel a parlamentbe, de már most szabotálni akarják az alakuló gyűlést. Nem konstruktív ötletekkel előrukkolva megkezdeni a parlamenti munkát, amiért évek óta ácsingóznak, de nem ám. Kezdjük botránnyal és rombolással. Mert az biztosan célravezető.

A dilidokik szerint pont az az őrület legbiztosabb jele, hogy mindig ugyanazt csináljuk, de más végeredményt várunk. Ez pedig a baloldal anamnézise, hiszen mindig ugyanazzal a gyűlöletpolitizálással, ugyanazokkal az arcokkal és program nélkül feszülnek neki a kampánynak és csodálkoznak, hogy nem győznek. Hajnalból is csak egy momentum maradt meg az agyamban, amikor az MTVA előtt tartott baloldali tüntetésen azt skandálják, hogy „mocskos Fidesz”. Ezt tudják ők, csak ezt... Pedig egy ekkora választási vereség után kissé magamba néztem volna. Hajrá, csak így tovább 2026-ig és érik nekünk az ötödik kétharmad. Hajnal fennhéjázó stílusát elnézve már most behűthetem a pezsit.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Videón, ahogy migránsok támadtak a Linz-ben a melegfelvonulásra

Videón, ahogy migránsok támadtak a Linz-ben a melegfelvonulásra

A migránsok valószínűleg sehol sem a szivárványos értékrendet vallják magukénak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére