Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hadházy Ákos már a baloldalon is ciki

Bohár Dániel

2022.05.04. 18:00

És akkor Hadházy Ákos utcára hívta – a negyedik kétharmados bukta után – a híveit, akik mind a 38-an el is mentek. Hadházy Ákos annyira szánalmas, hogy sokáig gondolkodtam rajta, érdemes-e egyáltalán foglalkozni vele, de végül meggyőztem magam, hogy elrettentő példaként egy kicsit értekezem róla.

 

Megalakult az új Országgyűlés, ünnepi nap volt, a demokrácia ünnepe, amelyet a baloldali képviselők nehezen viseltek, mármint a demokráciát, a nép akaratát, a nép hatalmát. Volt, aki letette az esküt, aztán inkább kivonult. A pénz kell, a munka nem alapon. Azonban volt egyetlenegy képviselő, aki a legmélyebb szinten van a jelen politikai életben. Ő nem más, mint Hadházy Ákos. Hadházy nem tette le az esküt.

 

Hadházy Ákos sokaknak ismerős lehet a lyukas zoknijáról, a teljesen értelmetlen akcióiról és azokról az ámokfutásokról, amiket folyamatosan elkövet.

Hadházy hetek óta azon hisztériázik, hogy ő bizony nem fogja letenni az esküjét. Ez így is történt, nem tette le. Az Országgyűlés megalakulása után pedig tüntetést hívott össze a Kossuth térre, amelyre néhány tucat ember volt csupán kíváncsi.

Ami akkor a Kossuth téren történt, az tökéletesen mutatja a baloldal sikertelenségét. A baloldal elrugaszkodott a valóságtól, az emberektől és mindentől, ami a normalitást jelenti. Nem csoda, hogy egyszerűen nincs igény arra, amit művelnek. Hadházy Ákos pedig ennek a talajvesztésnek a mintapéldája.

A Márki-Zay Péter-féle vonalat továbbvitte és leárulózta az ellenzék jelentős részét. Mondván mindenki áruló, aki letette a parlamenti esküt.

 

Ugyanakkor, ha már szóba kerül az árulás, akkor fontos megjegyezni Hadházy árulását is. Nem, most nem arra gondolok, hogy Hadházy már szinte minden politikai pártban megfordult, ameddig ki nem utálták. Hanem arra, hogy ez szánalombajnok egyéni képviselői mandátumot szerzett Zuglóban. Vagyis a zuglóiak arra voksoltak, hogy Hadházy Ákos képviselje őket az Országgyűlésben. Az áruló azonban szembeköpte a saját választóit, ugyanis nem teljesítette a zuglóiak kérését. Élek a gyanúperrel, hogy a kerület lakói valódi képviseltre szavaztak, nem arra, hogy ez a Hadházy nevű a Parlament előtt bohóckodjon.

A helyzet tehát úgy alakult, hogy jelen pillanatban Budapest Zugló kerülete az, amelynek egyedül nincs képviselete a magyar Országgyűlésben. Ez pedig egyedül Hadházy Ákos agymenésének köszönhető.

 

Azt nem értem, hogy ha valaki nem akar képviselő lenni, akkor minek indul el egy választáson? Hadházy Ákos leszerepelt századszorra is. Elárulta a saját szavazóit, ami hatalmas bűn.

Bízom benne, hogy a közeljövőben Zugló is megkapja, amit valójában érdekel, bízom benne, hogy a zuglóiak is rájönnek arra, hogy kire is szavaztak valójában.

A magyar közélet pedig akkor járna igazán jól, hogyha megszabadulna ettől a Hadházy Ákos nevű szánalmas árulótól. Hagyja abba a politizálást, élje az életét, ahogy szeretné, csak többé ne verje át az embereket.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Jakab Péter kilépett a Jobbikból

Gyöngyösi Márton, a Jobbik Elnöke nyílt levélben kérte föl Jakab Pétert a lemondásra. Jakab válaszlevelében úgy fogalmazott: „Ha a nép és a Jobbik között kell választanom, nem kérdés, melyiket választom”.

Zelenszkij kitiltaná az orosz turistákat Európából

Az ukrán humorista-elnök ismét vette magának a bátorságot, hogy megmondja, mi a teendője az európai országoknak.

Filipp: Ez a tél maga lesz a pokol!

Filipp: Ez a tél maga lesz a pokol!

Ez a tél maga lesz a pokol. Igaz, nem meleg lesz, hanem hideg, de legalább sötét is. Meg szenvedős. A benézett szankciós politika hatására Európában az összes grafikon elkezdett függőlegesen felfele emelkedni. Kár, hogy ezek olyan grafikonok, amelyeknél nem célszerű növekedést észlelni. Az infláció az egekben, az üzemanyagárak sosem voltak ilyen magasak, a rezsiköltségekről pedig sírás nélkül beszélni sem lehet. Ilyen körülmények között kisebb csoda, hogy egyáltalán az átlagfogyasztásig meg tudjuk tartani a rezsicsökkentést. De az emberek mintha nem lennének tisztában azzal, hogy mennyire súlyos a helyzet. Az egy dolog, hogy nem tudják majd kifizetni az óriási rezsiszámlákat és az energiacsapda miatt áramszüneteket is kockáztatnak, de mi lesz a gazdasággal? A recesszió elkerülhetetlen. Mi lenne, ha egyszer megérnénk azt, hogy Európa nem világhatalmi erők közé pozicionálja magát, hanem kiáll a saját jól felfogott érdekei mellett? Amíg viszont olyan vezetők állnak az EU élén, akik megelőzni nem tudják a bajt, okozni viszont annál inkább, addig ez csak lázálom marad.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére